Отговори
# 120
И аз за това говоря мила ....
Благодаря за пълната информация само се моля  Praynig Praynig да сме живи и здрави и всички да стигнем до там да ПОЧЕРПИМ хорицата с неща които рядко бихме купили за себе си  Laughing Laughing Laughing

# 121
Хайде едно кратко предвеликденско постче и от мен Wink

Момичета , аз се боядисвам с безамонячна боя, не мирише никак зле, не е и вредна. Недостатъкът е, че не трае особено дълго. Но то всичко не може Grinning

Весели празници!

# 122
  • Пловдив
За фолиевата киселина - за я пия от есента, но не редовно, иначе откакто съм бременна - всеки ден; док ми каза, че и след 4 месец е хубаво да се пие

Весел празник!  bouquet
П.С : Направих днес и козунаци и курабии:) Обичам да правя такива неща, но пък се поуморих:)
Отивам на диванчето:)

# 123
Здравейте и от мен! Вече боядисах яйчицата , а м/у другото и на мама косата. Малко се поизморих че преди това помагах на свекито за рождения и ден. За фолиеватА к-на аз си я пия и я пия 3 месеца преди бебчо да е факт. Смятам да я пия докато доки каже. Относно цените- въпреки че съм с направление, за проследяване на бременноста платих 300 лв за неосигорените беше 400. Но тАка е при лекаря който си избрах. За раждането мисля пак с него, но предпочитам да си платя и да знам.че ще ми обърнат внимание.  За симптомите: аз и без това си нямам никакви, и гърдите ми не са пораснали кой знае колко, но ми се е разширил гърба, защото не мога да си закопчавам ризите...  И ново 20 : от няколко дни усещам нещо като гъдилкане от вътрешната страна на корема, много странно, мисля дапопитам доки какво е туй чудо на прегледа в сряда. Весело посрещане на празника, момичета!

# 124
 easterХристос Воскресе!!! Бъдете много здрави,вие и семействата ви,както и малките сърчица,туптящи във вас. easter

# 125
  • Плевен
Христос Возкресе!
Мир, любов, здраве и благоденствие на вас и семействата ви!

Аз съм настинала доста и днес ще се опитам да си почивам повече за да се пооправя. Вчера месих козунаци, а вечерта бяхме на Кръщене. В 9 часа като разрешиха да се пуши вътре в помещението, няма да ви описвам какъв димилник настана. Отрових се, добре, че детенце се измори и си тръгнахме към 23ч.

Фолиева киселина имам един блистер останал, който започвам от днес да пия и като го свърша спирам да я пия. Лекаря ми изписа и на мен витамини Пренатал - пия 1 месец и 1 почивам.

И аз съм яко за боядисване и подстригване, но изчаках да завърши органогенезата на бебока и тогава да ходя. Другата седмица като ми мина настинката ще си запиша час, че едвам се търпя в главата.

Весел празник!  easter

# 126
Христос Възкреси и от мен Simple Smile  easter Живи здрави Simple Smile

# 127
Христос Воскресе!!!
Дай Боже всички ние и сладките ни бебчовци да сме добре и на другият Великден, да си имаме помощници за боядисване на яйчицата Praynig
Момичета, много гадно се получи при мен, хванах гъбички, от вчера си слагам свещички, притеснявам се че съм със серклаж и не е хубаво, ама какво да направя, нали пих антибиотици, дано бързо да ми мине  Praynig

# 128
Честито Възкресение! Нека бъдем по-добри, по-вярващи, по-щастливи!

# 129
Христос воскресе! Нека светлината на Неговото воскресение озари живота Ви! Много здраве и благополучие!

easter easter

# 130
 easter Честит празник  Mr. Green, хубав ден се оформя - слънчев  newsm08

# 131
Момичета,съжалявам,че пак ще ви занимавам но вече не издържам.Имам чувството,че ще полудея.Нали ви бях писала за съмненията за варицела,и след като мина инкубационния период,помислих,че всичко ще е наред...Тази сутрин,обаче мъжа ми е пламнал в пъпки,сега отива до спешния център да видим какво е.Много ми се иска да е обрив от някаква храна,но едва ли.Един път ми се размина,сега вече нямам надежда. Cry Cry Cry

# 132
Здравейте и от мен Flutter
Със свито сърце влязох в темичката,но гледам цари пълно спокойствие Heart Eyes Hug

Христос Воскресе!!!
Christus ist auferstanden!!! easter

# 133
  • Плевен
Момичета, много гадно се получи при мен, хванах гъбички, от вчера си слагам свещички, притеснявам се че съм със серклаж и не е хубаво, ама какво да направя, нали пих антибиотици, дано бързо да ми мине  Praynig

Много неприятно, дано бързо се справиш и си заминат гадовете. Ако имаш възможност можеш да си вземеш пробиотици / те лекарите след антибиотично лечение задължително трябва да изписват, но ... / за да се възстанови нормалната чревна флора, която е поразена също от АБ-ка. Има и хомеопатични варианти, ако се интересуваш пиши или питай Чичко Гугъл Wink .

# 134
Христос Воскресе и от мен  easter! Много здраве и щастие на всички!
Мен ме нямаше за малко, защото бяхме в болницата, но слава богу всичко е наред с нас  Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт