Отговори
# 90

Да си призная вчера броих мамите и бебчета - 90 мами с 92 бебета. Но не слагам бройката не за друго, а защото ми се иска всички да сме минали 12та седмица Praynig Ако държите, ще ги сложа още сега Peace

Mисля ,че наистина е по добре да изчакаш 12-та седмица

# 91
Най-накрая,сайта вече е достъпен.Някоя била ли е на фетална морфология,ако сте ходили пишете в какво се състои прегледа,моля.Записах си час за 10 май и много се вълнувам.Хубав и слънчев ден,мами.  bouquet

# 92
на мен ми препоръчаха първата фетална да е след 15 г.с. за да е по-голямо бебчето и да се вижда по-добре,а чорбова даже ми препоръча след 26 седмица Shockedна мен мио се струва късничко ама.....знам ли.до колкото знам прегледа се състои в това да наблюдават движенията на бебето и да измерят всяка част от тялото дали е в норма.на мен сега на бхс-то измериха само дължината на тялото и на главата отделно.
мами,опитвам се да превърна едно тесто в козунак-за първи път го правя,но реших че трябва да се науча за да правя после на бебчо Heart Eyesстискаите палци да стане Praynig
jujinka-15 вече може да не ми отговаряш на лс-то в др форум:)

# 93
На мене утре ще ми правят ФМ. Така, че мисля че не трябва да си в 15 г.с. А някой знае ли колко парички да си приготвя и за ФМ. За БХС разбрах - 40 лв. благодаря на дамата за инфото Hug Но незнам колко струва ФМ. Всеки различни суми ми казва. От 50-200лв. То колкото и да е ще ги дам, ама дано ми останат и парички за чепици Wink

# 94
Добър ден и от мен Simple SmileДа ви се похваля , вчера не боядисах в нас яйца , но отидох в майка и там сътворявахме доста интересни Simple Smile едното даже е с мъниста Simple Smile само слушах  "На кафе " как някаква мадама правела и реших и аз да опитам , чак днеска ми остана време да гледам предаването и да видя точно какво са правили .Моето не е толкова сполучливо , но и нямах толкова подръчни материали Simple Smile за сметка на това стана страхотно  Joy

# 95
На мене утре ще ми правят ФМ. Така, че мисля че не трябва да си в 15 г.с. А някой знае ли колко парички да си приготвя и за ФМ. За БХС разбрах - 40 лв. благодаря на дамата за инфото Hug Но незнам колко струва ФМ. Всеки различни суми ми казва. От 50-200лв. То колкото и да е ще ги дам, ама дано ми останат и парички за чепици Wink
за бхс 40 лв е кръвното изследване,а отделно се плаща видеозона 24лв-поне при мен беше така.за фетална във вита е 80 с доплер и 70 обикновенна.само с това мога да помогна Blush

# 96
Е, все пак не е 200лв., но във Варна всичко винаги е по-скъпо не мога да разбера защо. newsm78

# 97
Е, все пак не е 200лв., но във Варна всичко винаги е по-скъпо не мога да разбера защо. newsm78
все пак варна и шумен бяха обявни за най-скъпите градове в бг Naughty Laughing
аз вече се отказах да броя парите свързани с прегледите щото само се ядосвам-таткото да му мисли Laughing

# 98
Здравейте днес времето е страхотно и аз като една баровка си лежа на двора с компа в ръка Wink
Феталните морфологии са няколко и първата е между 11и 14г.с., аз във вторник съм на лекар и очаквам да направим ФМ Peace

# 99
На мен ми казаха,като се обадих,че първата ФМ е 55лв (става въпрос за д-р Даскалов,клиника "Медикус Алфа" в Пловдив).Втората мисля,че е 80лв. Hug

# 100
Здравейте момичета!  bouquet
Днес бях на преглед и най-накрая видях сърчицето, човечето си отговаря на седмиците, доста е активно, голямо махане на ръчички и крачета беше. Heart Eyes

# 101
Здравейте момичета!  bouquet
Днес бях на преглед и най-накрая видях сърчицето, човечето си отговаря на седмиците, доста е активно, голямо махане на ръчички и крачета беше. Heart Eyes
поздравления newsm44дано все така да продължаваме Praynig

# 102
Дано наистина, дано само хубави новини има в тази тема!!! Hug

# 103
все пак варна и шумен бяха обявни за най-скъпите градове в бг Naughty Laughing
аз вече се отказах да броя парите свързани с прегледите щото само се ядосвам-таткото да му мисли Laughing
Добре де в България няма ли безплатни прегледи ,като гледам за какви суми става въпрос ,а и после за раждането се плаща .... незнам ,но това си е живо кожодерство .........

# 104
Здравейте, мами Hug

Минавам само да ви пожелая весели празници и да си починете!

Аз яйцата утре ще боядисвам, мисля да снимам и да ви ги покажа, ако станат хубави.

Времето е супер, наслаждавайте му се  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт