Отговори
# 630
Здравейте!
Може ли и аз да помоля някой да ми изпрати паролата за албумчето на лични?
Благодаря!

# 631
Момичета за мой най - голям ужас днес съм с още много много пъпки моя мъж се базика ,че ще ми прави вана от спирт и после в пудрата половин час не му стига да ме намаже навсякъде отвратително е .Пазете се много защото чух че имало бум на тази шарка. Страшно много сърби и е неприятно  #Cussing out #Cussing out smile3514 smile3511

# 632
  • на Дъждовен остров
Ала Бала сигурно си обяснила на пред как се е получила тази ситуация, но аз още наваксвам с изчитането на пропуснатите 11 страници.  Пожелавам ти бързо да се оправяш.

Cambria. сега ще я открия и пратя на лични.

# 633
Ала Баланай-искрено ти съчувствам и аз, шарката е ужасно нещо, желая ти скорошно оздравяване.
Аз искам да ви попитам - като заговорихте за Токуда, някой знае ли колко струва там плановото секцио по медицински показатели, без да съм ходила там на ЖК. Още е много рано за това, но питам така информативно, ако някой знае Simple Smile

# 634
Ала Бала, много съжалявам! Пожелавам ти скорошно и безпроблемно оздравяване!
Момичета, искам да попитам някоя от вас усети ли вече движенията на бебето?

# 635
Аз мисля, че си го усещам вече Peace

# 636
Здравейте Simple Smile
Ала Бала Дано скоро да се оправиш знам колко е неприятно и как сърби помня как баба ме гонеше из къщата да не се чеша  Blush

Утре съм на стерилна урина вече 5 дни пия Аугментин-а дано да е убил Е.коли-то че доколкото разбрах бил доста упорит бацил трудно се махал.Иначе в последните дни хич немога да спя спокойно постоянно някакви налудничави сънища ме гонят и постоянно се събуждам и гледам по половин час тавана докато се успокоя и заспя пак.Относно либидото мен също ме преследва доста високо, но аз съм наказана сама да се оправям понеже на мъжо професията е такава (строителство) че постоянно е из обекти из цяла България и го няма по 2-3 седмици направо съм си на сух режим  Joy За бебчо все си мисля че го усещам като легна особено все нещо ми бълбука и ми придърпва, но като ходих на гинеколога си оня ден му споделих и той веднага отсече, че е невъзможно толкова рано да го усещам и сигурно червата ми гуркали.. Ама аз пък сякаш не съм съгласна  newsm78

# 637
  • София
Здравейте момичета,
Аз от сряда вечерта до днес лежах в Шейново за задържане. Този пъ изкървих много и много се уплаших, но няма да навлизам в подробности, за да не ви стресирам. Важното е, че за сега овладяхме нещата в петък ме викат на контролен преглед.
Не съм прочела мнго старателно назад, но ще се врърна после да намеря новите мами и да ги впиша.

# 638
Здравейте в неделния ден Simple Smile
TEA,къде може да се провери дали е вярно това за бременните и пълни хора,че могат да карат без колан?За БГ питам.
bubcheto15,дано повече да няма такива неприятности. Praynig

Исках да ви споделя какво прочетох в книгата "Час при акушерката" Американски учени били установили,че ултразвука се равнява на 100 децибела! ShockedТова достига до бебето  #Crazy Трябва да разровя из нета и да видя на какво се равнява това.
Хубав и усмихнат ден  bouquet

Саморедактирам се: 100децибела се равняват на шума на самолетен мотор на 3 метра от теб #Crazy

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 12:48 от Stein

# 639
bubcheto15, дано това да е последното притеснение  Hug.
Ала Бала, дано бързо се оправиш.
Относно усещането: аз го усещам от време на време като гъделичкане, но не е постоянно, най-вече сутрин  Grinning.

# 640
  • София
По книгите дават, че първите движения се усещат 17-18 гестационна седмица, като при първа бременност се усещат по-късничко. Аз първия път го усетих съвсем в края на 18-та седмица, почти в 19-та. Така, че поне аз, не очаквам скоро да усетя движения. Може би мамите които са с термин началото на ноември скоро може и да се похвалят с първи ритничета.
Относно либидото - няма го особено, а и вечер се чувствам доста уморена и предпочитам да спя, то така и така бъдещия батко стои до 10:30-11 буден, та след това единственото ми желание е за сън. Отделно имам от време на време едно доста бледо розовеникаво течение и ме е страх.
В петък си купих първия бремелински панталон, тънък, ленен и май ще го подносвам в най-скоро време, старите панталони и дънки не мога да ги закопчая, а какво остава да стоя цял ден с тях на работа - никакъв шанс направо.
Bubcheto, стискам палци това да е последното прокървяване, все пак нали уж след 12-та седмица вече бебчето трябва да е добре закрепено и да няма опасност  Praynig Praynig Praynig

# 641
Здравейте момичета,
Аз от сряда вечерта до днес лежах в Шейново за задържане. Този пъ изкървих много и много се уплаших, но няма да навлизам в подробности, за да не ви стресирам. Важното е, че за сега овладяхме нещата в петък ме викат на контролен преглед.
Не съм прочела мнго старателно назад, но ще се врърна после да намеря новите мами и да ги впиша.

Бубее стискам палци всичко д ае наред и с бебо и с теб Simple Smile  Hug Hug Hug голямо гуш и се пази

# 642
  • Австрия
Напълно съм съгласна с теб, Ivanichka! Колкото и да ми се иска да усетя бебето, не мисля, че ще ми се получи със сигурността, че е именно то преди 19-20-та седмица..
Ох, ами моето либидо  Crazy В началото на бременноста нямах абсолютно никакво желание, което пък бе добре дошло за мен: съвсем лесно взех решението до 13-тата седмица да не правя секс. За сметка на това обаче в последно време явно съм в другата крайност  Blush Но се въздържам до 1-2 пъти в седмицата, някак си не мога да се отпусна и насладя, странно ми е, а и лекичко ме е страх - с една дума: иска ми се, но не ми стиска  Rolling Eyes Та.. все някакви еротични сънища ми се явяват през нощта  Laughing
А панталони за бременни нося вече от месец - моите си не ми стават - здраво се окръглям.

Стискам палци на Бубчето!  Flowers Four Leaf Clover

Stein, не вярвам в това твърдение, струва ми се преувеличено. И в малко шеговит тон: поне до към 20-тата седмица плодът не чува нищо, тъй като органите на слуха не са напълно развити  Wink

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 15:45 от Rejna

# 643
И аз през първата бременност го усетих в пети месец, нямам спомен точно в коя седмица, но нали казват, че при втора се усеща по-рано... Аз имам някакви усещания, но незнам... Може би защото твърде много ми се иска!
bubcheto15, дано с бебчето сте добре и да не се случва повече Hug

# 644
Rejna незнам за тебе обаче ,аз с тва либидо ще се побъркам ,имам чувството ,че съм в постоянна овулация , постоянно ми се прави секс и се чудя какво ми става след като на бременните им пада сексуалното желание,моето като че ли се е увеличило  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт