Отговори
# 615
  • Пловдив
jujinka-15 , радвам се, че всичко е наред:)
Добре дошла на Slavi-79
Ала - бала - надявам се всчико да наред Hug

Аз не будувам много нощем, но от скоро един - два пъти ставам до WC-то и това ми действа зле - оикалям къщата , да видя дребния и после по - трудно запивам Confused
Също се потя повече
Хубав ден на всички - аз отивам да си подреждам ардеробите и да прибирам дебелите дрехи

# 616
Добро утро!
Slavi-79, добре дошла и от мен   bouquet.
jujinka-15 , радвам се, че всичко е наред.
Ала Бала, дано не е шарка, може да е от храна или някоя дреха абе дано не е сериозно.
Jylturche, приятна разходка до Гърция.
maryanna, дано да си намериш по хубава рокля.
Ние вчера бяхме на лекар и пуснахме БХС, незнам дали е късно, но доки каза сега да го направим  newsm78. Неможахме да видим мома или момък ще е че беше се обърнало с гръб и док казва, че щом се крие значи ще е мома, ама мойто чуство друго ми "говори" пък да видим кой ще познае  Grinning.
Иначе за килата съм -1, но вече и коремчето взе да личи.

# 617
  • Австрия
Момичета, личат ли ви коремчетата вече? На мен не ми е проличало. Не съм качила килограми, но усещам наедрели бедрата си и като цяло се чувствам напълняла? дали наистина е така или си внушавам..защото кантарът не е помръднал..

О, аз споделих вече, че коремчето, което по принцип си заформям в очакване на цикъл и като ПМС, така и си остана, че и порасна  Laughing Преди месец се заформи с характерната за бременност форма. А сега се сетих за паролата за албумчето.. ще се радвам, ако някой ми я сподели на лични   bouquet
За другото, което споделяш, Герганна: съвсем нормално е. Заради високите нива на естрогена, мастната тъкан омеква, не е толкова плътна като преди и това създава впечатление за наедряване..

Дано преминат и неудобствата с будуването, мами! Проблеми със съня нямам, спя достатъчно дълго и сладко.. ъъъ, само това моето либидо в последно време ще ме побърка  Crazy

Didi11, привет! Сподели повече за себе си и бременността си, за да те вмести Бубчето в първата страница на темата  Simple Smile

Добре дошли, Lady_Milion и Slavi-79! Безпроблемно бременеене и хубави бебенца на финала  Hug

Ала Бала, стискам палци да е просто някакъв безопасен обрив!

Лек и спокоен ден на всички!  Flowers Four Leaf Clover

# 618
Благодаря ви момичета  Hug Hug Но за съжаление е варицела ... и точно когато е най - хубаво времето аз ще съм 10 дена в нас без къпане и без никакво излизане по препоръка на докторката  #Cussing out #Cussing out Cry сега само с едно такси ще отида до болницата че си забравих амбулаторната карта да ми впишат болничния и обратно в нас Cry а днес имах час за кола маска  #Cussing out

# 619
  • Привет момичета,благодаря за милите думи! Hug Hug Hug
  • На новите мами,добре дошли.  bouquet
Ала Бала- Дано да е нещо безобидно,само бъди спокойна.Да не правиш като мен,че бебо страда най-много. newsm30(Докато пишех и ти съобщи,че е варицела),вече няма никаква опасност за бебо,един съвет не чети в интернет за шарката,а слушай съветите на доки.Вземи си ментолов спирт и бебешка пудра или талк.
  • Мариана,сигурна съм,че ще си намериш най-страхотната рокля. newsm10
  • Не знам какво се случва но тази сутрин едвам си намерих подходящи дрехи,истина е че коремчето изпъква изведнъж. preggo
Много слънчеви емоции,ви желя. newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 10:28 от jujinka-15

# 620
  • На село
Добре дошли на всички новозаписали се мами!
Най-после се записах на ЖК, кръвни изследвания още не съм си направила обаче. Другата седмица децата пак ще са на зелено училище и би трябвало да намеря време.
Продължава да ми се гади непрекъснато, особено привечер. Коремчето ми върви лееекичко напред. Влизам си в старите панталони, но те все са с ниска талия, та затова.

Ала Бала, дано я изкараш леко, стискам палци!

Наложи ми се преди няколко дни да придружа една моя близка до Токуда, оперираха я в Гинекологита там. Много съм впечатлена от тази болница - и като обстановка, и като апаратура, и като отношение на персонала към пациентите и към посещаващите ги. Clioniki, ти беше споделила много хубави неща около раждането си там. А на ЖК там ли беше записана?

# 621
  • Добро утро,момичета. Много се чудих но не избрах с какво да ви почерпя за здравето на бебчо и моето,нали вече всички сме много бременни и да не ни се дояде нещо,което в момента няма.Затова ви изпращам хиляди  Hug Hug  Hug и положителни мисли!  bouquet  bouquet  bouquet
  • Най-накрая се свърши мина инкубационният период за варицелата и съм много щастлива. Grinning
Относно корема и на мен ми личи. Хубав и слънчев ден ви желая! smile3525

Жужка сега аз ти завиждам не знам от къде но съм си хванала варицела и от днес съм си в нас 10 дена никакво излизане.На теб какво ти каза докторката за бебо има ли опасност и с какво се маза ти ?

Говорих сега с моята докторка и ми каза да отивам в София след като ми приключи инкубационния период да ме видят на ултразвук в майчин дом при д-р Марков или д-р Виолета Димитрова да не би да има някакви отклонения върху бебо. Моля мамите от София ако имат някакви координати на докторите и адрес на майчин дом да ми пишат.Благодаря предварително

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 13:15 от Ала Бала

# 622
Ала-бала дано да мине бързо и безпроблемно стискам палци .. ама от каде тази варицела??

Rejna: мойто либидо беше извън контрол мъжо въобще не можеше да ми смогне хаха та се оправях сама хаха .. ама сега го няма нещо от 2 седмици Simple Smile

# 623

Говорих сега с моята докторка и ми каза да отивам в София след като ми приключи инкубационния период да ме видят на ултразвук в майчин дом при д-р Марков или д-р Виолета Димитрова да не би да има някакви отклонения върху бебо. Моля мамите от София ако имат някакви координати на докторите и адрес на майчин дом да ми пишат.Благодаря предварително

При Виолета Димитрова можеш да отидеш на преглед в медицински център Фемина, но час поне 2-3 седмици предварително трябва да си запазиш. При д-р Марков в медицински център Марковс, но и там трябва да си запазиш час предварително. Те наистина работят в Майчин дом, но мисля, че са в отделението.

# 624
В МЦ Марковс мен ме записаха по изключение.Бяха много мили, проявиха разбиране и ме вмъкнаха в графика. Обади се и им кажи какъв е проблема. На мен ми казаха, че докторът има резервен час, в който вмъкват извънредните пациентки.

Телефонът го има в Интернет. Успех:)

За МЦ Фемина не мога да кажа подробности.

# 625
Ала-Бала аз не съм се разболявала,а мъжа ми.Той я изкара доста леко,макар да казват,че при възрастните симптомите и последствията са по-тежки отколкото при децата.Моите притеснения баха относно това,че не бях влязла в четвъртия месец,а и се оказа,че несъм я карала като малка,а вероятността да се разболея бе 90%.След третия лекарите казват,че опасност няма,нали бебо вече е защитен,има плацента.Из нета пише,че е опасно до 20 седмица но това не е така,консултирах се с различни лекари едни казваха,че е опасна до третия,а други,че въобще не е опасна.Страшна била рубелота.Аз писах по-горе,ментолов спирт и бебешка пудра или талк.Милото я изкара без температура и без никакъв сърбеж.При теб как е? Колкото до това откъде си я пипнала,може да е отвсякъде,в момента има бум на варицела.Ако си контуктавула с деца ходещи на детска градина или училище,отговора е ясен.Само бъди спокойна,защото (в моя случай),тези 21 ми съкратиха живота тотално,както и нервната система на всички около мен,а най-потърпевщ от всичко това е бебчо.   Може ли някой да ми прати паролката за албумчето,че бременния ми мозък взе да забравя. newsm78

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 15:48 от jujinka-15

# 626
Жужка нямала съм контакт с такива деца , но работата ми е свързана с много срещи с различни хора всеки един от тях може да е бил болен и да съм се заразила.Моята лекарка ме посъветва да отида на преглед в София да не би да има някакви отклонения за бебо.Мисля да го направя въпреки ,че ми е тъмна индия тази София ще трябва да се справя някакси до Майчин Дом Simple Smile Относно мазането дерматоложката и на мен това ми каза Simple Smile

# 627
Маринова, моето там не беше точно женска консултация. Ходих си всеки месец, като проследяваха плода, плацентата, пускаха ми изследвания...но не са ми мерили кръвно и тегло. Но моят лекат си занеше, че ходя на ЖК по здравна каса и може би затова не го е правил. Подхождат много отговорно към пациентите и имат история за всеки преглед, което е хубаво.

# 628
  • София
Здравейте, мами Simple Smile
Ходих на кардиолог за "високото " кръвно 120/80 и ми казаха... че нищо ми няма и да не пия друго освен повечко вода.  Мерих си го и вкъщи няколко дни- пада до 100/60 , особено сутрин ( когато ми каза кардиоложката, че е най -достоверно). Засега смятам тази грижа за отметната.
Много гуш на мамите, засегнати от варицела.
Успех с търсенето на булчинска рокля, но която и да избереш- булкта винаги е най-красивата на сватбата  married
Моето коремче... все имам чувството, че ми личи, но уви- около мен никой още не е показал да ме е разконспирирал. А субктивно без качени кг си се чувствам по-тежка. Бракувах и едни неразтегливи дънки.
За превенция на стриите ползвам един Дав за екстремно суха кожа и засега съм страшно доволна- и след 6 часа когато си докона кожата я чувствам мека и хидратирана, пък сравнително бързо попива. Имам и едно олио Джонсън, но нямам нерви да го изчакам да попие.
И мен повечето пасти за зъби ме дразнят и съм си харесала една на Колгейт..
С изненада миналата седмица открих, че в Токуда БХС е 20 лв, а не 43 както в Майчин дом ( само кръвния тест), а резултата го получаваш с консултация от генетик, така че за следващия скрининг на който му се наложи там препоръчвам.
Лека нощ Simple Smile

# 629
  • на Дъждовен остров
Moмичета,

как така искате да карате без колан? Че чак и документ да дават- много странно ми се струва, та нали е опасно.При нас е абсолютно забранено карането без колан. За целта и най-ве4е за сигурност и удобство има специални разширители (нещо като удължител) на нормалните колани.

Любопитно ми е много , хайде пишете като разберете!
А дотогава на добър път Grinning

Здравейте момичета, аз не съм влизала няколко дни ама сте изписали 11 страници.  Сега ги чета и попаднах на това изказване.  В закона за шофиране в БГ имаше параграф който гласи, че бременни и дебели хора имат право да не слагат колан при шофиране, ама то не и много за предпочитане.  Тук също имало правило, че след 4 месец имаш право да шофираш без колан ако си бременна, но за предпочитане било да не шофираш въобще.  Та ще ги проверщя нещата за да не говоря с изрази като някой ми каза или май така пишело.

Общи условия

Активация на акаунт