По морета плувам, на брега лудувам :-)

• 21 822
  • 753
  •   1
Отговори
  • София

Златни, златни песъчинки,
ситни бели раковинки,
парите ми босите петички,
боцкате ми голите ръчички,
аз не искам и да зная!
Край морето ще играя,
ще се пръскам с морска пяна
цяло негърче ще стана!

# 1
Първа ! Party

Мерси , Наде bouquet

# 2
  • Cyprus, Пловдив
Втора!  Laughing
Много ви благодаря за страхотните пожелания  Hug
Р.Ден мина просто супер, с изключение на "приятната" изненада от БНД, решил да дойде без никакво предупреждение  Tired Явно иска този път да се яви на делото, което е вдругиден  Wink

# 3
Добро утро ! Hug

Успех на Котето ! Peace

Лъки , имали сте изненада ! Sunglasses

# 4
  • София
Добро утро и от мен  Hug Hug

А днес взехте ли си чадърите, че ще има пак  Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

УСпех и късмет на вскики, които се нуждаят   bouquet  bouquet

# 5
Добро утро и от мен!
Стискам палци на всички, които имат нужда  Hug

# 6
За Торнадо , понеже питаше в предната тема :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=721055.0

# 7
  • Cyprus, Пловдив
Точно в момента чета статията, сега ще погледна и темата, аз чета и не мога да повярвам, че това е истина  #Crazy
Аз съм от нуждаещите са за стиснати палци  Praynig Praynig Praynig
Утре сутринта е делото на втора инстанция, господинът този път ще се явява, че и доказателства ще показва, от сега се подготвям за циркове  Tired Whistling

# 8
Лъки, успех! fingerscrossed

# 9
Лъки , успех , миличка ! Hug

Котето я няма да докладва ? newsm78

# 10
  • София
Лъки, успех и от мен! То на втора инстанция цирковете са още по-големи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 11
Ей ме на да докладвам Simple Smile Нищо не се случи днес. Отложиха го за след месец. Понеже БНД беше писал молба, че не бил запознат с делото и аз видите ли съм го изненадАла жестоко с подаването на молбата октомври месец и той не бил уведомен за този мой коварен акт, изобщо никога с него не сме били обсъждали идеята за развод  hahaha Пред съдията мънкаше, че и от съда май  му се обадили да му кажат за делото, ама не бил много сигурен. Съдията 5 пъти го пита все пак имал ли е обаждане от деловодството на съда или е нямал. Е, започна да му става ясно, че съда не може да прави на маймуна и да говори простотии.  Съдията отхвърли молбата им и даде ход на делото, но решението му може да се обжалва принципно и затова насрочи заседанието за след месец. Неприятното е, че майка ми идва от 500км и е болна и пак ще трябва да се разкарва.
БНД се опита нещо да говори глупости на адвоката си и онзи се изнерви. Не знам дали ще го издържи или и този ще му бие шута.

# 12
  • На черешата
 Хопа, и аз тук.
 Кат, жалко че нищо не се е развило, поне до някъде. Но спокойно, някой ден ще свърши.  Hug

# 13
  • На остров
Добро утро Hug,

Торнадо сега видях от старата тема какво ме питаш. Според мен не е вярно, аз не съм в Норвегия, но ми се струва абсурдно. Да вероятно навсякъде по света има сексуални извращения в някое семейство, пример. Австрия, САЩ и т.н., но това за тук в тези мащаби не мога да се съглася. Общувам си основно с местно население и всички са си напълно нормални хора като нас. Всеки може да пише каквото си иска в нета, както и да вярва разбира се.

# 14
Добър ден ! Hug

Онче , как е ваканцията ? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт