По морета плувам, на брега лудувам :-)

• 21 827
  • 753
  •   1
Отговори
# 15
  • На остров
Още съм уморена но започвам лека полека да се наслаждавам благодаря Хепи! Твоята щерка какво ще прави лятото?

Киара от много време не съм в виждала нито в ФБ нито тук, дано да са добре.

# 16
Киарчето във фейса е активна . Peace
Има проблеми , но ще се оправи , дано да е скоро ! Praynig Hug

Онче , не знам , мисли уж да ходи с баба си на село за 1 месец  Wink , вече има телефон с нет , преди не искаше . Mr. Green
Ако отиде ще е добре , и аз малко да си почина . Grinning
Нашия БНД никога не я взема през ваканциите , писала съм .

Твоя младеж къде ще ходи ? Hug

# 17
  • На остров
Явно аз не съм активна  Laughing, дано се оправи скоро Киарка Hug!

Моя младеж от днес официално е във ваканция, първо ще си е тук известно време ще кара водни ски и борд и ще се вижда с приятели, ще пътуваме малко и така. После ще отиде да се види с БНД и накрая с нас на море Simple Smile след това директно на училище.

Вал как са сиестите при вас Hug Simple Smile ?

# 18
  • Cyprus, Пловдив
Момичета, да докладвам  Tired
Възмутена съм страшно много от днешното дело, толкова абсурди и то на Апелативен съд  #2gunfire
Прави бяхте, че там цирковете са по-големи.
Първо:БНД реши, че ще държи речи и представя доказателства(а тези неща се правят на първа инстанция), единият от съдиите (МЪЖ) му разреши, после му каза, че като мъж и баща го разбирал и знаел, че е ядосан  Shocked После съдията започна да го пита дали още ме обича и дали сме съгласни да се помиряваме(това не е дело за развод) и за какво помиряване може да става въпрос, когато е имало домашно насилие  ooooh!
БНД лъга като циганин и беше адски нагъл, ама то това го очаквах. Общо взето един от най-големите ми страхове, а именно делото по развода да се гледа там най-вероятно ще стане реалност  #Cussing out #Cussing out

# 19
Лъки , съчувствам ти , мила ! Hug Hug Hug
И аз се сблъсках челно с такъв мъжки съдия  #Cussing out , и също нашия БНД лъга като циганин ( той това много го умее  Twisted Evil ) ...
Затова изобщо не се хванах да ходя на втора инстанция , да се набутвам с още пари и да си съкращавам живота ...

# 20
  • София
Момичета, да докладвам  Tired
Възмутена съм страшно много от днешното дело, толкова абсурди и то на Апелативен съд  #2gunfire
Прави бяхте, че там цирковете са по-големи.
Първо:БНД реши, че ще държи речи и представя доказателства(а тези неща се правят на първа инстанция), единият от съдиите (МЪЖ) му разреши, после му каза, че като мъж и баща го разбирал и знаел, че е ядосан  Shocked После съдията започна да го пита дали още ме обича и дали сме съгласни да се помиряваме(това не е дело за развод) и за какво помиряване може да става въпрос, когато е имало домашно насилие  ooooh!
БНД лъга като циганин и беше адски нагъл, ама то това го очаквах. Общо взето един от най-големите ми страхове, а именно делото по развода да се гледа там най-вероятно ще стане реалност  #Cussing out #Cussing out

Това наистина ли е Апелативен, т.е. последна инстанция.  newsm78 newsm78 И как ще се гледа дело за развод, та разводът влиза в сила още на първа инстанция без право на обжалване  #Crazy #Crazy

# 21
Лъки, защо сте пред апелативен съд??? Не ви ли разведе съдия в нормален съд? Ако и мен това ще ме чака, ще се гръмна отсега.
При нас нали отложиха делото (макар че съдията изглежда много свестен и определено не би застанал на страната на БНД при доказателствата, които имам срещу него) А снощи онзи кре*ен напускал във фейса купища простотии, плюл ме, плюл... то злоба, то чудо. Изброил тигана и хлебопекарната с цени насреща, които съм му "окрала". Реве и се жалва и неграмотност и тъпотия струи от всеки ред. Никой не му е отговорил, никой не му е лайкнал постовете. Той добре, че миналата година затри всички мои приятели от листата си и му останаха 5-6 негови познати, че досега моите приятели да са го изяли с парцалите за тези простотии.
Не мисля да му отговарям по какъвто и да е начин. Научих се да не му слизам на нивото и да не ми пука от гадостите, които бълва.
Утре отивам на море  Grinning Луксозен хотел ... прекрасна компания- смятам да се насладя напълно на момента  Heart Eyes

# 22
На Лъки делото не е за развод .
За отвличане ли я съди БНД , не знам , да каже тя . Hug

Коте , много слънце и хубави емоции  да имате ! Hug

# 23
Лъки, не се отчайвай. Всичко ще се нареди.
На Love Cat завиждам, благородно разбира се. Следващата неделя трябваше да пътуваме за Гърция с бъдещия бивш и детето. Иде ми да го.... тресна един  #Cussing out

# 24
Брей , никой не е писал днес ? Thinking

Къде сте ? smile3506 smile3506

# 25
  • София
Тук, тук, ама днес имаше работа за целия китайски народ  Mr. Green Mr. Green

# 26
Запис, че пак ви изпуснах края. Wink

# 27
  • Cyprus, Пловдив
Наистина делото не е за развод, (де да беше, ама докато я докараме до там...) а за незаконното задържане и отвличане да детето в държава, различна от обичайното му местопребиваване, делото е по т.н Хагска Конвенция и е двуинстанционно, като в решението се споменава коя държава е компетентнта да гледа делото за развод  Peace
Аз току що се върнах от сватба на една от най-добрите ми приятелки, честно казано ми беше малко самотно, явно такива събития ми действат леко депресиращо  Wink Hug

# 28
  • София
Аа каква била работата. То много сложно звучи, но ще стискаме палци Lucky  Hug Hug

Добро утро! Днес започваме със слънце, но през нощта какъв дъжд се изля ПАК  #Cussing out #Cussing out Егати времето. Как ще ходим на море  #Crazy #Crazy

# 29
Наде, нали казаха да спираме с диетите, щото тая година лято май нямало да има Wink. Аз нали съм си на морето, ще ида на плаж, когато даде време. Днес май ще е само разходка.

Общи условия

Активация на акаунт