По морета плувам, на брега лудувам :-)

• 21 817
  • 753
  •   1
Отговори
# 750
Добро утро ! Hug

Четенето мисля , че си е до потребности . Peace
У нас винаги всички много са чели . Включително баба , светла й памет , която все си спомням с книга в ръка !  bouquet
На мен това винаги ми е било любимо занимание .  Heart Eyes Като дете предпочитах да си чета , отколкото да играя разни колективни игри . Wink Wink Wink
Моята дъщеря също много чете , дори като по-малка прекаляваше чак .  CrazyСега вече нета измести четенето  Mr. Green, но все пак има желание и за книги .

Лъки , успех с памперса !   Hug
Ние драми не сме имали , много лесно стана с дневния . Нощния го махнах на 4 г. , обаче .

Мацки , пускайте нова тема , Надето никаква я няма , сигурно са с Бонго по морето ! hahaha

# 751
  • На остров
Добро утро и от мен Simple Smile!

Хепи, до потребности и до характер си е, мисълта ми беше, че моите потребности и желания не са отразени в неговия харектер и потребности на тема четене Peace.

Хайде ти да пуснеш една хубава нова тема Hug!

# 752
  • София

Мацки , пускайте нова тема , Надето никаква я няма , сигурно са с Бонго по морето ! hahaha

Ето така тръгват слуховете!  Mr. Green Mr. Green А аз съм се отдала на работа преди оптуска и не смогвам, но ей сега ще пусна нова тема  Peace

# 753
  • София
Но като го гледам и Бонго изчезна. Да не би верно да сме заедно на море, а аз да не знам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ЕХо, Бонго, къде се изгуби  Thinking Thinking

ЕТо и новата тема

http://www.bg-mamma.com/index.php?top … sp;    

Общи условия

Активация на акаунт