По морета плувам, на брега лудувам :-)

• 21 819
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
  • На черешата
Остава си нашата уговорка.  Peace

# 721
Чудесно ! Hug

# 722
  • София
Здравейте, браво за вас на организацията.  Heart Eyes

Нашият татко взе младежа и сега почивам Simple Smile, жена му се държа добре и всичко е спокойно. В събота заминавам на море и за да угодя на всички засегнати ще направя три морета едно след друго, само ще сменям компанията и мястото #Crazy, дано накрая не се върна по уморена.

Ммм незаменимо е да си легна сама в леглото с книжка и да има тишина. Лека вечер  Hug

# 723
Добро утро ! Hug

# 724
  • На остров
Добро и от мен Hug

# 725
  • София
Ммм незаменимо е да си легна сама в леглото с книжка и да има тишина. Лека вечер  Hug

Нали? И на мен ми е любимо, макар че по други причини скоро няма да ми се случи. В смисъл спокойствието за полягване и лекота на душата  smile3506

# 726
И на мен рахата ми свърши, ей сега вдигнах кръвното и си припомних какво е да си с дете.
Дойде си маминия златен преди седмица и мама го глези - 2 пъти на кино, излизания... и днес ме излъга, а как мразя да ме лъже, нашраво бесните ме хващат.
Пукнал  вчера предната гума на колелото и звъня на баща си да му я оправи, обаче онзи му затваря- явно изобщо не иска да говори  с него. И мойто диване днес решил да махне гумата сам, за да я носи на баща си, махнал я, звънил му - онзи пак не му вдигал. Ама междувременно омазала мокета в коридора с гумата, банята и нея- понеже я мил там. И аз виждам, че нещо е ставало, питам го- не, нищо. Викам- душа какво прави на земята, аз го оставих на поставката му сутринта... гледа ме в очите и лъже!

# 727
  • София
Кат, гадно е като те лъжат и да, проблем е.
Но да ти кажа когато иде реч за здравословен проблем, който не ти дава спокойствие всичко друго изглежда някак не така важно  Cry
За протокола - и аз побеснявам дребната като се опитва да ме работи #Cussing out

# 728
Морги, да, права си- в сравнение със здравословен проблем, моето е бял кахър.
Важното  е да сме здрави, останалото се подрежда   Praynig

# 729
  • София
Морги, да, права си- в сравнение със здравословен проблем, моето е бял кахър.
Важното  е да сме здрави, останалото се подрежда   Praynig
newsm10 Така си е!
Кажи, оправи ли младежа гумата на колелото в крайна сметка?  Wink

# 730
Не, не я оправи - той сам не може, а баща му отказва даже да си вдигне телефона, камо ли да му помогне с гумата. Заради поразиите, които е направил и лъжата е наказан днес без таблет и телевизия. Като ми поразмине ще оправим и гумата Grinning

# 731
  • София
ГОркия! Това си е двойно наказание от най-страшен вид! Без таблет и ТВ - нямаш милост направо  Joy Joy Joy Моята като чуе това наказание отронва такава въздишка, че камъните могат да пуснат сълзи  Laughing Laughing Laughing

В този ред на мисли тези дни съм освободена от тазе неприятни мероприятия, наречени налагане на наказания щото съм мома англичанка  Wink Wink Wink

# 732
Имаше капка надежда сутринта като видя, че таблета си е на мястото. Стана, почна да оправя леглата, да се подмазва.... ама не го огря  Mr. Green И таблета взех и картата на булсата  Mr. Green  но пък баща му взел, че се обадил и сега оправят гумата на колелото. Явно няма да прочете половината на  "Емил от Льонеберя" , както беше плана ми....

# 733
И моята днес беше наказана - без таблет, със заключени детски и музикални програми.
Бойна задача имаше да прочете една книга и да реши 3 on-line  теста  Crossing Arms
Е, котката сега и е била явно готина компания, понеже ги намерих че се гонят като луди из стаята. Но поне имаше резултат, да си прави сметката дали следващия път ще тръгва с глухите уши  Naughty
/ аз сега издирвам коя марка матрак е най-готин, за нейното ново легло....що'т нали заслужава де /

# 734
  • На остров
smehulka  ти намери ли си котлони? Ние също си избираме сега за смяна и сме се спряли на индукционни и при тях видях, че се намират и два както искаше ти Simple Smile, обаче като се замисля сестра ми има обикновен керамичен плот също с два, дано си намерила това, което търсиш!

Общи условия

Активация на акаунт