Продължавам по морета да бленувам и по бреговете да палувам :-)

• 23 489
  • 748
  •   1
Отговори
# 735
Добро утро ! Grinning

Валче , успешна учебна година на младежа !  bouquet

Мерито е малка , не я слушайте ! Wink

Наде , виж някакво ученическо заглавие за новата тема да измислиш ! Hug
Морето свърши , за съжаление ! Sad

# 736
  • София
добро утро не знам дали съм най-младата 27годишна съм

hahaha hahaha hahaha Без дори да се напъвам много може да си ми дъщеря. Ако навремето бях сгазила лука както си мислех, сега бих имала точно толкова голямо дете  Laughing Laughing Laughing Та, кой говореше за остаряване? smile3534

Вал, успешна учебна година!  bouquet Ние дишаме последни дни, ама английския се почна - лекинко с опреснителни часове...Няма шест-пет, отиде си лятото, идва есента! Laughing

# 737
да идва есента и ние започваме английски ,че и на рисуване иска да ходи малката , ще видим

# 738
  • На черешата
 Валче, успешна година на момчето!

# 739
Да не би да има нова, е никой не пише тук?
Аз да споделя последната изцепка на БНД. Снощи детето отиде да спи при него и да остане там няколко дни. Понеже сме в съседни блокове, детето отиде без да се обажда... а и нали там е стария ни апартамент, уж ТЯХНОТО (на децата)жилище. Та оставил го да преспи, но на сутринта го изгонил да си ходи. Чел му решението от развода, в което пише, че родителските права са на мама и той нямал никакви задължение да ги гледа и не желаел така да му се натрисат по никое време. Имало време, в което имал право да ги вижда, и то само ако той пожелае! Ако не си бил тръгнел, щял да извика социалните и да каже, че съм го била изгонила... Болен мозък! Детето определено няма грам желание да се вижда повече с него. А малкия отдавна няма такова желание.

# 740
Да не би да има нова, е никой не пише тук?
Аз да споделя последната изцепка на БНД. Снощи детето отиде да спи при него и да остане там няколко дни. Понеже сме в съседни блокове, детето отиде без да се обажда... а и нали там е стария ни апартамент, уж ТЯХНОТО (на децата)жилище. Та оставил го да преспи, но на сутринта го изгонил да си ходи. Чел му решението от развода, в което пише, че родителските права са на мама и той нямал никакви задължение да ги гледа и не желаел така да му се натрисат по никое време. Имало време, в което имал право да ги вижда, и то само ако той пожелае! Ако не си бил тръгнел, щял да извика социалните и да каже, че съм го била изгонила... Болен мозък! Детето определено няма грам желание да се вижда повече с него. А малкия отдавна няма такова желание.
Юридически е прав, за съжаление. Понеже режимът на виждане не го задължава. Само му дава права. Но като не си иска детето поне да звънне на теб да измислиш нещо, не да го гони.  ooooh!

# 741
Ох , Кат , думи нямам !? Shocked
Психопат ! #Cussing out

# 742
Като не си иска децата да си каже, не да реве пред целия блок ,че злата му жена му отнела децата и не му дава да ги вижда и да реве със сълзи. Детето ми разказа, че наскоро като видял домоуправителя, започнал да го прегръща и целува и да му се радва, радва... което иначе няма как да стане, толкова е студен. Ама пред хората се прави. Лицемер.
Нямам думи просто!

# 743
  • София
Кат, ама и твоето БНД се нарежда в топ 5 на психопатите!  #Cussing out

# 744
Кат, ама и твоето БНД се нарежда в топ 5 на психопатите!  #Cussing out

нашият ми се издигна в очите   Mr. Green
ще имаме ли нова тема?  newsm78

# 745
  • София
Време ли е?
Най-любезно ще помолим някоя от по-можещите мами, например Хепи или Надето или някой друг доброволец Hug Hug Hug Hug

# 746
ммм хайде пуснете я да не ви изтърва отново  Grinning

# 747
  • Ispania
Кат , направо настрьхнах като про4етох проявата на БНД кьм детето. ЛУД 4овек!! Не мога да си помисля как се е 4увствало детето Sad.

Ве4е трети ден "сме" на у4илище, както каза Морги- свьрши лятото Mr. Green.

# 748

Общи условия

Активация на акаунт