Цветна кошничка ще изплета, великденски яйца да подредя!

• 93 753
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
# 241
PEPITO 4estita da6teri4ka smile3525 smile3525. Pojelavam ti da e mnoga zdrava i6tastliva.

# 242
# 243

Не само тази жилетка, а и всички твои плетива са перфектно изпипани! Браво!

# 244
Момичета ,невероятни сте !Така ви се възхищавам ,че без думи съм като ви гледам красотите.
  bouquet  bouquet  bouquet

Carmela Biscuit ,невероятна жилетка и много добре ти седи.Направо си е твоето моделче. Hug Hug

А розичката на vlaeva_d чак ми замириса от екрана. Flutter  bouquet

Аз започнах втората чанта за една приятелка и дано се получи ,че много ми се иска да я зарадвам. Heart Eyes Heart Eyes
Обаче свеки все ми говори ,че тез дни да не плета ,че в неделя незнам какво било ,а в понеделник било Томина неделя и после четвъртъците не се плетяло. #Crazy #Crazy Пък аз нямам търпение да я направя.
Вие спазвате ли тези дни ?
Уф щях да забравя:

PEPITO,честита ви дъщеричка!Да е жива и здрва момата ,много обичана,умна и талантлива!

newsm51 newsm51 newsm51 newsm47

А,исках да питам може ли някой да ми обясни как да направя дупките на чантата за да промуша сатенена панделка ? newsm78
Плета я на 1 кука с прежда.

# 245
Хи-хи, няма как в понеделник да е Томина неделя. Днес е!
Да, спазвам всички Господски, Богородични и др. големи църковни празници. Това за четвъртъците не съм го чувала и не го свързвам с нищо.

# 246
Здравейте

искам да ви благодаря, тъй като благодарение на този форум попаднах на Блогът на Тереза и изключително се забавлявам да чета там и да гледам клиповете там. Определено плетенето на една кука е голямата ми любов и се радвам, че мога да се обогатявам по един така технологичен начин!
  bouquet

да ви попитам - чета, че доста пъти споменавате "Тунизийска Плетка" - може ли да ме насочите към нейно описание или някакви фотуси, например;

снощи доста гледах тази платка "пуканки" - там разходът на прежда значително ли се увеличава?

поздрави от мен и наистина много се радвам, че след толкова време ви намерих!!!

# 247
  • Варна

Вие спазвате ли тези дни ?

твърдо нье............

# 248
dannna999, има и в библиотеката, а виж колко неща в гугъл: http://www.google.com/#sclient=psy&hl=bg&source=hp&q … =639202045219c573

tonnny_bg, "на 1 кука с прежда" го тълкувам само като "гладка плетка нисък пълнеж или стълбчета с една наметка". На определени разстояния оставяй дупка, като вместо стълбче изплиташ 1 въздушна бримка/синджир/, прескачаш една бримка и продължаваш наттаък с пълнежите. Всъщност това е принципът, ако ти трябват по-големи дупки,  изплитай 2 синдижрчета и прескачай 2 бримки.

# 249
Момичета, да се похваля с първата плетена чанта в живота ми.
http://www.album.bg/adelinche/images/27492727/

# 250
Аделинче, супер се чантето.  Heart Eyes Подплатка ще правиш ли?

Аз довърших жилетата на мис Каприз. Но ... купената нова алпака се различава по цвят и качулката се отложи за неопределено време ... Но поне за джобове стигна предишната. Днес отивам да диря копчелък и утре пускам фотосесията.

1/2 чернобяла чанта от Деним е готова. Тествах Денима как се държи при пране. Не пусна черното, не се разтегна, стана още по-мека. Прах я на ръка със сапун.

да ви попитам - чета, че доста пъти споменавате "Тунизийска Плетка" - може ли да ме насочите към нейно описание или някакви фотуси, например;
снощи доста гледах тази платка "пуканки" - там разходът на прежда значително ли се увеличава?

Трябва ти дълга кука за тунизийската плетка или обръч с такава. Разбираш ли руски?

Пуканките лапат много прежда. Предвждай си доста прежда за тях, но пък ... си заслужават!

А, исках да питам може ли някой да ми обясни как да направя дупките на чантата за да промуша сатенена панделка ? newsm78
Плета я на 1 кука с прежда.

Може да не изплиташ някое мотивче. Сложи малко снимки, за да те светна, мила.  Simple Smile

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 11:38 от big pufana

# 251
Кармела жилетката ти е страхотна, много изпипана работа.
Додо браво на теб, ще взема и аз да се вдъхновя от теб и ще облека някой кестен пред нас.
Аделинче, чантата е супер, но мисля че ще и трябва и подплата.
Моята еднокукова жилетка е почти готова, остава ми един ръкав и половина, надявам се тези дни да имам повече време за плетки и да се похваля Wink

# 252
  • София
Цветя и целувки за всички момичета   bouquet   bouquet newsm51 за щедрите похвали   EmbarassedHeart Eyes

Додо, и тук да те поздравя за страничката в Urban Knits, голяма работа сте!
Аделинче, чантата ти е страхотна, много оригинална дръжка. Самър ли е преждата?

И аз да си изтипосам първата в живота ми плетена чанта с остатъците от Джинса:

http://carmelabiscuit.blogspot.com/2011/05/bibi-beaded-purse.html

# 253
  • Варна
Аделинче,харесва ми чантата ти,особено дръжката!!!  bouquet

Кармела,мн кокетна и оригинална чантичка!!!!жилетката от снимката също ми харесва!  bouquet

# 254

Додо, и тук да те поздравя за страничката в Urban Knits, голяма работа сте!

Голяма работа сме всички - Диана, майката на Диана, Lily, Настя, Петя, тити...
Дали не пропускам някого?!  Embarassed

Снимките на Дървото са на Мариан Маринов

Хайде да се оправя времето, че задружни плетки ни чакат!:) И одеялца...

eat. sleep. knit...

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 14:07 от dodofit

Общи условия

Активация на акаунт