Цветна кошничка ще изплета, великденски яйца да подредя!

• 93 759
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Скоро сложих лятната.

Надлежно е източена  bouquet и май няма да устоя на едно жълто блузе Cancun.
Да имаше само повечко време за плетене ...  knit

# 226
big pufana - БЛАГОДАРЯ много мила за бързия отговор.  Joy
Искам да попитам откъде си купувате прежди на Ярнарт, искам да си купя Самър да си изплета и една чанта като на Рая но в нашия град няма.    bouquet

# 227
Искам да попитам откъде си купувате прежди на Ярнарт, искам да си купя Самър да си изплета и една чанта като на Рая но в нашия град няма.    bouquet

http://www.bandd-yarn.com/catalog.php

# 228
Момичета, видях това комплектче в предната темичка. Дали може схемата?
Плетката я схванах , май...

# 229
  • Севлиево
Момичета, видях това комплектче в предната темичка. Дали може схемата?
Плетката я схванах , май...

Няма схема, импровизация  Peace
Само на шапката мога да ти дам и на започването от горе на елеченцето.
https://picasaweb.google.com/103364535531611470255/2904201103?au … gCN-8vaOsy7XQ5gE#
Иначе някой беше питал за преждата след пране. Не съм го прала още, но като стане ще пиша. Много ми харесва на пипане, а на плетене е супер. По нежна е от Джинса за една кука, за това ми харесва, а и цветовете са свежарски всичките  Peace

# 230
Честита радост на Пепито   bouquet
Да ти е жива и здрава малката кукличка,да ви носи много семейно щастие и късмет!
Hug

Кармела,разкошна жилетка и ти стои великолепно!Със здраве да си я носиш!  Heart Eyes
Ще ме разпалите за този Джинс,но много тъничък,болят ме очите под 4-ка игли като плета   Confused
тити,много благодаря за отговора  bouquet Вчера я подръбих роклята и я изпрах,че я омазахме вече Mr. Green По-късно ще снимам какво сътворих по импровизация.Дано да се е получило,ако не пак ще го мисля,но може би ще стане и така Peace

# 231
[Ще ме разпалите за този Джинс,но много тъничък,болят ме очите под 4-ка игли като плета   Confused

Спокойно можеш да го плетеш с 4, дори с 5  на две игли. Чуден е!

# 232
[Ще ме разпалите за този Джинс,но много тъничък,болят ме очите под 4-ка игли като плета   Confused
Спокойно можеш да го плетеш с 4, дори с 5  на две игли. Чуден е!
Добреее! Hug  bouquet

# 233
Отдавна не съм влизала. Прочетох само новините от тази страница:
Честито на пепито21 за малката принцеса. Само радост да ти носи и да стане сръчна като майка си.
Кармела, поздравления за изпипаната жилетка!

# 234
  • Варна
Здравейте,

първо да честитя на Пепито рожбата, да ви е жива и здрава и много да ви радва!

Кати на теб лека и спокойна бременност

Видях много хубави неща отново чанти, шапки, роклички, жилетки и .....Съжелявам, че не мога да ви изброя поименно, а заслужавате, но много неща видях наведнъж

Карамелена, страхотна е станала жилетката ти  smile3501
 Аз преди месец си купих Котон софт на ЯрнАрт и започнах същия модел ( и аз най-редовно си дърпам списанията на Пуфанка, особено Верените), но Котон-а е много тънка прежда ( 100гр/600м ), не ми хареса как се получават ажурите и дръпнах конеца. А ти с Джинса си оцелила в десятката и изпълнението ти е перфектно. Междудругото това е второто еднакво плетиво, което с тебе си избираме, явно имаме сходни вкусове, е аз Ариела още не съм я довършила Laughingа искам да имам много време за плетене
А някой плел ли е с Котон софт на две нишки?

# 235
А някой плел ли е с Котон софт на две нишки?

Тествай и кажи, то за мен направо от четири ще е!!!!  Joy

# 236
Катииииииии, чак сега забелязвам! Много се радвам!  Hug  Hug Hug Честита бременност, дано е лека и спокойна! И безброй бебешки красоти да наплетеш.

# 237
Нов опит за цвете ,този път роза  http://vlaevadida.snimka.bg/hobby/moi-pletki.565605.23253963

# 238
  • София
Стейси, много благодаря!!!

# 239
  bouquetПепито,честита ти принцеска!
Да Ви е жива и здрава,с много късмет и много,много да Ви радва!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт