Цветна кошничка ще изплета, великденски яйца да подредя!

• 93 818
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте!
Включвам се с една щъркелова вест. Имам официално разрешение да ви кажа, че вчера pepito21  роди момиченце. Малката ми е племеница е с манакенски размери Heart Eyes Да е жива и здрава и много да носи много радост на мама и тати!

Искам да ви помоля и за малко помощ Praynig Търся схемата и описанието на този гащеризон. Аз имам някаква, но изобщо не се чете  Sad

О, прекрасно, честито на мама и бебе... Много щастие - и на тях двете, и на всички, които сте край тях и ги обичате!

# 211
  • София
Pepito21, честита радост и от мен!   bouquet Hug

Аз да се похваля, че най-накрая завърших жилетката от Верена 03 /11,
днес й приших и копченцата и съм много доволна  Embarassed :

http://carmelabiscuit.blogspot.com/

# 212
# 213
pepito21, честито!

Carmela Biscuit,жилетката е много хубава! Страшно много ми харесва! Браво!   smile3501

# 214
Кармела, поздравления за жилетката, чудесна е   bouquet

# 215
  • София
Страхотна е жилетката!

# 216
  • София
Честито бебче на Пепито Hug - много радост да ви носи!!!
Кармела Бискит Много ми допада жилетката - каква прежда и куки използва?
Пуфански Не ми `аресваш, къде заряза плетеническия жилет на мис, а, а, а? Абе тунизийката ти е голяма тръпка, усещам аз Laughing  Hug
Adelinche Плеткай си и не се впечатлявай, в крайна сметка за собствено удоволствие си плетеш, нали!?
И при мен има половинчата подкрепа, особено в началото, но като пооплетох на тоз-онзи, и да видиш как омекнаха Twisted Evil
Аз завършвам миналогодишен летен проект, ама бавно си върви...Преждата е Густо, турска някаква, и не ми допада особено, но ще я свърша пък Peace

# 217
  • София
Благодаря много на всички, които харесаха жилетката ми  Hug  bouquet
Май най-голямата ми радост, когато завърша плетивото, е да го споделя със
сродните души по хоби във форума  Hug
pilito, преждата е любимата ми Джинс на Ярнарт, куки 2.5 мм (но аз плета
хлабаво явно, защото докарах дадените в списанието размери за 3.5 мм)

# 218
Аз също много я харесах, поздравявам те за изпълнението.

В момента правя нещо в техниката Брумстик, ще ми се по-бързо да върви, но напоследък не отделям много време за любимото ми хоби.

# 219
Пуфи, pilito благодаря за куража. Преждата е Аркор Фелиция, "спрегната" от две, иначе ми е тънка за чанта. А плетката си я мислих сама, събирах от схеми и идеи. Благодаря на Велислава Илиева за страхотната галерия, от там гледах чанти та се замаях! Още не съм дорасла до тунизийската, Пуфи, и ти завиждам благородно!
Carmela Biscuit  супер жилетка, страхотна си с нея, с радост да си я носиш.

# 220
  • там където има винаги вятър
 Кармела, страхотна жилетка  smile3501
Ох, тези чанти - много ми харесват  ooooh!... май и там ще се "хвърлям" newsm78

# 221
Пуфански Не ми `аресваш, къде заряза плетеническия жилет на мис, а, а, а? Абе тунизийката ти е голяма тръпка, усещам аз Laughing  Hug

Да бе да, не ти ааресвам. Свърших преждата. Довечера имам среща с МБР да ми даде още и ... се почва пак мъката. А тунизийката .... да, голяма лИбоФ.

Кармелитке, браво, чудно ти стои жилетката. Изпипала си я. Да питам - Верена 03 /11, откъде?

# 222
pepito, честита принцеса!!  Да сте живи и здрави!! Много радост да ти носи и да я слушате!

Two Hearts newsm30

Carmela Biscuit , страхотна жилетка!! Изключително изпипваш нещата, които правиш! Браво! Hug Hug

eat. sleep. knit...

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 11:05 от dodofit

# 223
  • София
Кармелитке, браво, чудно ти стои жилетката. Изпипала си я. Да питам - Верена 03 /11, откъде?

Благодаря отново на всички, толкова е стимулиращо да те оценят  Hug Hug

Пуфи, от теб е списанието, жилетката от корицата, но било Верена 01/11 (срам, срам  Embarassed)
(03/11 сигурно още го правят  Grinning)

# 224
Пуфи, от теб е списанието, жилетката от корицата, но било Верена 01/11 (срам, срам  Embarassed)
(03/11 сигурно още го правят  Grinning)

Аха, щото есенната се получава третата. Скоро сложих лятната.

Общи условия

Активация на акаунт