Цветна кошничка ще изплета, великденски яйца да подредя!

• 93 648
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
не вярвам че някой помни много за мен .. защото не съм бил активен почти никога най-вероятно
и все пак ;]
ееее,Супер Петьо, защо така ни подценяваш - помним те естествено, единственият мъж,участвал в темата може ли да се забрави...Как са компютрите,математиката? Добре си се захванал отново с куките Peace  Успех с играчките.

и да попитам, а и да смъмря несериозните - какво стана с томболата-изненада - май не всички получиха изненадите си Rolling Eyes...или ако са получили - то се отнасят несериозно и не пишат!!!! Naughty  Дори още очакваме някой снимки от тези,които получиха първи и обещаха,че ще снимат,но....Ааааа,то насила хубост не става, но поне малко толератност да има...Очаквам включване от тези,които още не са получили /евентуално получили,но не дали отчет/

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 11:31 от tuly

# 481
СуперМЕН!!!! Как да не те помним бе?! С твоя емблематичен аватар на здраво стиснат юмрук нямаш забравяне Simple Smile Почвай да плетеш ей! Аз все още чакам вести за моето скромно подаръче. Дали е пристигнало вече?  newsm78

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 13:05 от Beborana

# 482
калинка-малинка, благодаря, че сподели това с нас. Много ми хареса модел Оливия. би ли пуснала едно ЛС, ако се появи описание при осинките?
Беборана, това е въпросният пуловер. http://brooklyntweed.blogspot.com/2007_04_01_archive.html
Само дето не помня и приписах идеята на Kim H., а тя е на Jared Flood.
Супермен, как ще те забравим, бе. Мъже плетачи не пишат много често в темата.

# 483
  • Варна
калинка-малинка, благодаря, че сподели това с нас. Много ми хареса модел Оливия. би ли пуснала едно ЛС, ако се появи описание при осинките?

Моля.......по-добре си сложи като отметка темата от осинка.ру,която съм постнала след картинката, и я следи,понеже аз не следя тази,а разни други и най-вероятно ще забравя кой за коя рокля ме е питала......  Rolling Eyes

# 484
  • София
Привет, момичета!
Да покажа новата шапка на моята щерка. Благодаря на Зу за вдъхновението и на Додо за жокера с периферията, която разплитах 5 пъти, докато започне да ми харесва. Пак съм малко критична, ама ми омръзна. Може би трябва да се колоса.

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 17:54 от Мацата

# 485
малко помощ-имаше един начин за свързване на прежда от два цвята ,без възел...нещо с игла беше
бях си го запазила,но пак го "изгубих" из компа някъде....ако някой го има-нека го пусне пак,благодаря Praynig

и за да "вдъхна" надежда и на по-закръглените дами,че изглеждаме добре в плетиво на една кука

# 486
малко помощ-имаше един начин за свързване на прежда от два цвята ,без възел...нещо с игла беше
бях си го запазила,но пак го "изгубих" из компа някъде....ако някой го има-нека го пусне пак,благодаря Praynig
tuly, ето клипче Simple Smile  bouquet http://www.youtube.com/watch?v=01O3qC6GH8I . Имах и по-добро от това, но не мога да го открия Thinking

# 487
Маци, много сладко шапенцето на детенцето ...

Една фотосесия на Ализе кашмира батик, ветрило от днес :
и манекенката ми Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 488
big pufana, колко прежда ти изразходи това?
аз много харесвам преждите на ализе; купих си една в зелен меланж, но го бях намислила за друг шал и само една гранка взех - като тип мохер е; но това твоето ми се вижда достатъчно дълго и може да пробвам моя меланж на по-едра кука;
поздравления!

# 489
big pufana, колко прежда ти изразходи това?

120 гр. за разкош!   bouquet

# 490

вчерашната среща - http://hopeblankets.blogspot.com/2011/05/15.html

еat. sleep. knit...

# 491
  • София
Пуфи, добре сте се забавлявали с Додо вчера, много сладко шалче  Hug

Аз пък от три-четири дни се опитвам да започна поредната лятна жилетка с новата
памучно-акрилена смес, която си купих преди време - Ланосо Алара,
но не върви - оплета четири реда, разплета три, не мога да се съсредоточа в
схемата, все мъниста са ми в главата. Накрая реших, че Оскар Уайлд е бил прав
за изкушението, поддадох се и си направих и тези мънистени гривни  Grinning:

http://carmelabiscuit.blogspot.com/2011/05/beading-in-higher-doses.html

# 492
Пуфи, добре сте се забавлявали с Додо вчера, много сладко шалче  Hug

Мерси, не бяхме само двете. Повече вещерки бяхме ...  Joy Чакаме още снимци.

Права си за изкушението. Страхотни са гривните!

# 493
Carmela Biscuit ,страхотен коктейл от гривни   bouquet Много са красиви и ефектни,запалваш многооо Heart Eyes Ако имаш схема под ръка,би ли споделила Hug
Супер,че сте организирали срещичка,аз нещо съм пропуснала,но другия път ще се присъединя. Peace Пуфи,разкошно си хванала шалчето сред тези нежни цветчета - бижу  bouquet
Ей ме на и мен красива,сред зелено,в Зоопарка  Laughing
Много си се кефя на творението,вече сеФтосано Blush

# 494
SunshineMery- много ти е готино блузето. На 2 игли ли е?
Може ли схемичка ако има.  bouquet

Да ви замоля за детски момичешка жилетка за лятото, ама по простичка, на 2 игли.
Вчера завършир роклята за дребната ( оплето я 1 идея по голяма, за да става за наесен), сега остава само да я сглобя.
Та сега ме сърбят ръцете за още. А идея никаква.

Общи условия

Активация на акаунт