Цветна кошничка ще изплета, великденски яйца да подредя!

• 93 640
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Inok, невероятна е роклята, и ти стои, и е както винаги майсторско изпълнение! Hug

Искам да плета модела на твоята бяла рокля, но ми кажи моля те ще ми стигне ли 600гр. Кайро, като ме знаеш какъв размер съм. Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 14:40 от SISI_VAS

# 526
  • София
Сис, каква точно роклята? Ако е тази http://foto.mail.ru/mail/inok1980/1095/1154.html , то мисля че тя ми глътна около килограм. Но като знам колко си фина, мисля че ще ти стигне 600гр. Един съвет от мен - ако вдигнеш частта със стълбчета с една наметка малко по-нагоре, ще стои по-добре. Моята след прането много се отпусна и се оказа по надолу  #Cussing out

# 527
За същата ти говоря и видях, че ти се се отпуснала. На другата снимка е доста по-късичка вероятно е преди прането. Аз искам точно с такава дължина да бъде Simple Smile

# 528
MODE MUSEUM OF ANTWERP PRESENTS UNRAVEL: KNITWEAR IN FASHION 16 MAR–14 AUG 2011

Напоследък съзирам доста успешни продажби в онлайн магазините за плетки, момичета, което много ме радва. Гордея се с Фиф, жалко, че присъствието и е слабо тук! Бихте ли споделили опита си на ползу роду?

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 16:58 от big pufana

# 529
pufana, къде ги намираш тези красоти?!

и моделката ми е много любима

За какви магазини говориш? Освен в етситУ и може би в DaWanda, къде другаде има раздвижване?

eat. sleep. knit...

# 530
За какви магазини говориш? Освен в етситУ
eat. sleep. knit...

Баш! А красотите сами ме намират, магнит съм за тях ...

# 531
аз пък тъкмо за тази снимка бих казала,че са съсипали преждата... Laughing

# 532
Inok роклята ти е ужасно сладка и ти стои добре. Лично аз разгледах и другите качени неща направени от теб и искрено се възхитих на способностите ти. Има една розова рокля с гол гръб която направо ти седи възхитително. И на малкия има костюм със спайдърмен - невероятен. А за малката госпожичка в розово просто думи нямам - такова прелестно създание..... Да са ти живи и здрави и ти за да продължиш да правиш такива красоти.
Ако може да те помоля да пратиш линк към осинките да я видя тази рокля в червено че ми стана любопитно..............?
Пожелавам вдъхновение на всички.

# 533
  • София
Благодаря Stami Sht. Бях писала линк, ето го

Благодаря ви    bouquet . Това е от тема тук http://club.osinka.ru/topic-97944

# 534

Именно!!  Hug
Високото изкуство е безполезно! Joy

eat. sleep. knit...

# 535
Високото изкуство е безполезно! Joy
eat. sleep. knit...

НиЗкото също, междудругото. Особено на ишлеме ... и за бързи кинти.

# 536
кой рече кинти?!
ей така се прави някъде далеч  Embarassed - http://www.cafepress.com/wwkipday/6486884

Joy    

освен да ви подсетя, че Световният ден/WWKIP day наближава

Благодаря ви    bouquet . Това е от тема тук http://club.osinka.ru/topic-97944
10x!   bouquet

eat. sleep. knit...

# 537
  • Варна

прочете ми мислите.....има около 2-2,5кг,ако не и повече.... #2gunfire тъй като я гледам има за 2 жилетчици,рокля и болеро към роклята.... newsm78ама сигурно е нещо като висша мода.....

# 538
хи-хи-хи....как ги пресметна само, аз не се бях сетила Laughing  ми че то бая "стока" ще излезе изпод тази преждичка...

Додо,уби ме с това боди и лигавник....ще си спретна и аз такава тениска
Междувпрочем, за утре организирахме среща за нашия град - сбирка на интереси /ще се съберем и плетачки и гобленарки, а ако има и други интереси също/,  та да поръкоделстваме на открито или закрито,пред зяпачи и минувачи Laughing Дано се получи,ще видим Rolling Eyes
Та ако има някой в близост до или от Козлодуй и иска да присъства-да каже Laughing

# 539
МОМИЧЕТА, ИМАМ НУЖДА ОТ МНОГО СПЕШНА ПОМОЩ!!!
Трябва ми схема на плетен шал - паяжина ! Трябва да го направя до петък - 18,00 часа! Гледах някъде черен такъв, но сега, защото бързам да го открия и не го намирам. Преди все ми се навираше в очите, сега го няма никъде. Помогнете ми, ако се сещате за какво говоря...  Praynig

ПП
Трябва ми за бала на дъщеря ми.

Общи условия

Активация на акаунт