Цветна кошничка ще изплета, великденски яйца да подредя!

• 93 604
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
niunia ,страхотна е станала   bouquet Много приятен меланж и ти стои страхотно  Heart Eyes
Това от центъра нанавън в кръг ли се плетеше?Някъде бях гледала схема на подобна жилетка.
Виждам,че и обеците ти са като моите Laughing Наскоро си купих такива и не ги свалям  Laughing

# 586
  • Бургас
tuly, благодаря за изчерпателния отговор, както и за схемата.  Осъзнавам, че се хвърлям на дълбокото с тази жилетка, защото до сега единствената дреха на една кука, която съм плела е шапка  Embarassed. Но жилетката толкова много ми хареса, че ще плета и разплитам докато стане  Laughing
Сега се замислям, че нямам идея каква прежда да взема  newsm78

# 587
според мен-ще се справиш...основното при плетене на една кука е да знаеш синджирче как се прави, всичко друго е вариация от него...в последствие ще свикнеш д аразчиташ и схеми и обяснения. Шапката как я плете? Ако е била със стълбче с наметка - съвсем нямаш грижа с жилетката,защото при нея е именно това Peace  С удоволствие ще ти помагам ако се захванеш с нея-жилетката...а разбираш ли горната схема,на горната част на жилетката - ако да - то ще е много лесно по-нататък
За преждите - аз не съм много веща, но бих взела нещо памучно

# 588
  • София/Овча купел 2
SunshineMery,жилетката е много сладурска и пухкава,идва ми да ти намачкам момето едно хубаво  bouquet.
е,Нуня, хубав елек си спретнала....и да не си загубиш ключовете,ей....че ще ме е яд за сладкия ключодържател Wink
Пу-пу,да не дава Господ,че ще стоим навън Mr. Green.

# 589
Двойная резинка която ама изобщо не успявам да схвана Embarassed

Двойная резинка: с контрастна нишка наберете необходимите Ви бримки;

1 ред: с работната нишка плетете *1 лицева, 1 наметка*, повторете от *до*;
2 ред: *изплетете наметката като лицева, свалете 1 бримка като опакова, не я изплитайте, нишката е пред плетивото*, повторете от *до*;
3 ред и следващите редове: *1 лицева, свалете 1 бр. като опакова, нишката е преди плетивото*, повторете от *до*; когато детайлът е готов, остранете контрастната нишка.

Нюнка браво, браво. Кефиш ме!

Сънчо, страхотно е жилетчето на детето. Такова насторение дава ...

# 590
  • София/Овча купел 2
niunia ,страхотна е станала   bouquet Много приятен меланж и ти стои страхотно  Heart Eyes
Това от центъра нанавън в кръг ли се плетеше?Някъде бях гледала схема на подобна жилетка.
Виждам,че и обеците ти са като моите Laughing Наскоро си купих такива и не ги свалям  Laughing
Точно така,представлява седмоъгълник,а обичките много си ги харесвам и аз Mr. Green.

# 591
niunia   Hug Като разглеждах снимките ти ми направи впечатление,че твоята принцеса много прилича на теб  Heart Eyes

Едно въпросче относно бебешки плетки!
За новородено и малки бебчета до 1г. подходяща ли е мохерна прежда Rolling Eyes Струва ми се,че препоръчваха основно памучни дрешки.А и от вълнени дрехи също се предизвикваха алергии.
Гледам,че повечето прежди за деца са акрилни,но специално за малко бебче,дали е удачно според вас да изплета нещо с 65% кид мохер,35% акрил  newsm78

# 592
Гледам,че повечето прежди за деца са акрилни,но специално за малко бебче,дали е удачно според вас да изплета нещо с 65% кид мохер,35% акрил  newsm78

По-добре недей. Има много влакна, които падат навсякъде. Вземи му нещо памучно или акрилно за плетка.

# 593
Пуфи и аз така си мисля Peace Благодаря за потвърждението на мислите ми и бързия отговор Hug  bouquet

# 594
  • София/Овча купел 2

Нюнка браво, браво. Кефиш ме!

Напредвам,напредвам Hug.Сега се захванах с това,но нещо не мога да оправя наддавките и ми се къдри.Започнах вчера и чанта от чували за смет,става много хубаво Mr. Green.

SunshineMery,благодаря!
Аз не бих използвала мохер за бебе,много космест ми се струва.

# 595
Без коментар!!!!

# 596
  • Варна

Попаднах на една много богата галерия от албуми във фейсбук и задължително трябва да я споделя с вас. Знам,че някои нямат профил там, но все пак, за тези,които имат, потребителят се казва La Casita de Mabely.

мерси за инфото!

# 597
Eдин снощен летен шал, току-що разходен по улиците на Софето:

# 598
  • София
Аааааааа, Пуфи така не става! Дай схема или разкажи как го измедитира този шал! Много ми харесва!!!

# 599
Маци, схемата не се види ич, така че медитирай и ти. Резултатът пак е гран парфе!

Общи условия

Активация на акаунт