True blood - в очакване на 4-ти сезон - 40-та юбилейна тема

• 18 743
  • 719
  •   1
Отговори
# 390
Я, не знаех, че Тор е с тати. Мерсим за рецензията. Mr. Green

Преди снимките имаше слухове,че Алекс може да играе заедно с тати в този филм,но явно нещо се е объркало. Имам спомен,че го обсъждахме тук Laughing

# 391
Помня, помня.  Laughing Ама решихме или тук, или в скайпа (май в скайпа, с Цеца и Дюто), че Сашо не е достатъчно брутално грубоват за ролята на Тор.

# 392
Помня, помня.  Laughing Ама решихме или тук, или в скайпа (май в скайпа, с Цеца и Дюто), че Сашо не е достатъчно брутално грубоват за ролята на Тор.

Предполагам,че би могъл да бъде,но.....и аз като гледах филма,нещо не можах да си го представя в тази роля. Може би,защото настоящият Тор се справя чудесно. Mr. Green

# 393
  • гр.София-Красна поляна
Моме Трайковааа, де се изгуби мър? Hug

# 394
Е, като физика не е талпа, тва имах предвид. Иначе като поведение хич не се съмнявам в него.  Mr. Green

# 395
Моме Трайковааа, де се изгуби мър? Hug

love001

# 396
  • гр.София-Красна поляна
Ай дубрютру би! Hug
Отишли сме на втора страница бре моми. Crazy

# 397
Дубрутро, бандюхи  Hug
Брех, че ми долипсвахте. Така съм се отдала на работа, че дори не съм ви "чела"  Blush
Нямаме ли си бебче вече  newsm53

# 398
# 399
Нямаме си, нямаме си.  Flutter

# 400
Хм,  Confused Гаси чакането. То верно, че хубавите работи стават бавно, ама ...  Wink

# 401
Хм,  Confused Гаси чакането. То верно, че хубавите работи стават бавно, ама ...  Wink

Ма стига, мър, утре влизам в 38-ма седмица, ко искаш от дитету?  hahaha Можеш да бъдеш спокойна, 39-та няма да дочакаме, май. Баси, броени дни ми остават.

# 402
  • София

Ма стига, мър, утре влизам в 38-ма седмица, ко искаш от дитету?  hahaha Можеш да бъдеш спокойна, 39-та няма да дочакаме, май. Баси, броени дни ми остават.

Развълнувах сЪ!  newsm51

# 403
И аз се вълнувам вече почти перманентно и пускам сълзи като зачета нещо бебешко и умилително. Тъкмо до 26 ще съм влязла в релси, надявам се.  Mr. Green

# 404
Агаси  Shocked Как изглеждаш само  Laughing Мога да те разбера как се чувстваш  Mr. Green Но да ти кажа - ти си един голям сладур, въпреки рогата   bouquet
Няма да дочакате 39-тата, щото у тая жега в туй малкото пространство как се стои  sweating Па и да може до 26-ти хубаво да си отвори очичките детенцето, че да не отърве началото  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт