True blood - в очакване на 4-ти сезон - 40-та юбилейна тема

• 18 739
  • 719
  •   1
Отговори
# 405
Тва ми е подарък от фееен! Нали е много красиво? То рога, то зъбки, чудо!  hahaha

Па и да може до 26-ти хубаво да си отвори очичките детенцето, че да не отърве началото  Mr. Green

smile3532 Закърмено горкото с "Истинска кръв"...

# 406
Какво му готвите на детето за "Добре дошло" Mr. Green

Мен пък в работата ще ме уморят,вярвайте ми! Rolling Eyes

Цялата минала седмица двете смени се тормозихме с картинки на десктопа. Онези бяха си харесали нек'ви жирафи - ние ги махаме,те ги слагат. Пробвахме с цветя-не стана,пробвахме с палмички-не стана,пробвахме с някаква пустиня-пак не стана,сложихме 5 овце,барем се сетят-пак не стана Mr. Green В петък вече аз побеснях и си сложих Алекс на десктопа(този от подписа ми). Колежките ми(като обсолютни антивампирки)се чудеха кой е,разпарчетосаха го на съставни части и накрая стигнаха до извода,че "Абе хубав е,ама са му големи ушите..." ooooh! Crossing Arms Поне другата смяна не са го сменили,задържа се почти седмица,а аз все около компа се въртя Blush Днес шефката ми го вижда и:"А,какъв е тоя мъж бе?" И аз автоматично:"Хубав!" На езика ми беше да кажа:"Моя" Crazy

Та се почувствах точно като сама гугутка сред стадо патки Confused

# 407
сложихме 5 овце,барем се сетят-пак не стана Mr. Green

smile3532 Къде ти досетливост! Ох, милата, в каква негостоприемна за гугутки среда ти се налага да пребиваваш.  Hug

Как па шса му големи ушите, бе!  ooooh!

# 408
  • София
Трайкова, просълзих се  rotfImbo
как можаха овцетИ да не оценят туй хубавото в подписа ти...   Naughty по - добре за теб  Mr. Green

Пуци, ма много си красива!  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 20:12 от Vanya_I

# 409
Ване, ма нали? Ква хубава опашчица само са ми направили.  Flutter

# 410
  • КиТ
О Пуци ма верно си много красива Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesда поздравиш фена,който ти  е сътворил това бижу Wink

Трайче Hug Hug Hugгорката ни гугутка  Hug Hug Hug те това са тъпи същества при теб,как да загрее като вижда сестрите си на екрана Mr. Green Joy Joy Joy

# 411
  • София
Ване, ма нали? Ква хубава опашчица само са ми направили.  Flutter

Че и сърчице до нея!   Heart

# 412
Здравейте момичета! Не съм писала до сега в темата ви, но от време на време когато имам повечко време ви чета. Аз също съм фен на сериала, скоро изгледах и 3-ти сезон и вече и аз съм в очакване на новия 4-ти..can`t wait  tv  Преди време в подписа на някоя от вас...но не помня коя, имаше връзка към ютуб с една много яка песничка...не помня името, само мелодията, много ми хареса, но уви не мога да я намеря отново Sad Клипа е Суки и Бил в Зъбтазия...за пръв път и Бил и казва, че Ерик е най-старото нещо в бара и в следващия момент го дават...Ерик. Дано някоя от вас се сети  Praynig А между другото последно за юни ли остава 4-ти сезон?

# 413
Юхуу  Hug
GQ: Alexander Skarsgard Photoshoot - Не е с най-големите картинки, но става Wink

Pozitivnata, здравей  Hug 4ти сезон започва на 26ти юни. Simple Smile

# 414
Дубрутру!
Гаси жегата  #Cussing out Искам да загърми, затрещи, завали...да спре тока и да си ходя в къщи подгизнала, да се изкъпя /за втори път днес/ и да се тръшна да гледам някой страховит ужасТ /или любовна комедия  Blush/ Толкова ми е почивно и горещо днес  Crossing Arms

Иначе вие как сте  Laughing Цеце, душко, всичко с Алекс става  Mr. Green
Трайки, ти па се радвай, че твоите колежки не ти пипат мъжа. Аз където заребих 3 от моите не мога да насмогвам да опазвам територията  Rolling Eyes Дори преживях истински ужас, когато влязох наскоро в стаята на една от тях и видях как си изпринтила сума ти фотоси на Алекс и Джо на А3 и облепила стаята си с тях.  #Crazy

Pozitivnatawelcome Не мога да се сетя за кой линк точно говориш, но по описание смятам, че е бил на Трайкова  Mr. Green

# 415
  • гр.София-Красна поляна
Дубрютру пиленца. Hug

Pozitivnata,добре дошла! Wink

Pozitivnatawelcome Не мога да се сетя за кой линк точно говориш, но по описание смятам,
че е бил на Трайкова  Mr. Green
Просто нема начин да е бил у друг подпис линка. Laughing

# 416
Оооуууу, Зис!  Hug Пуснаха ли ви водЪтЪ  Mr. Green Ще варвиш ли у Китен, моме Китна Зиске? На мен ми се очертава едно зелено море през отпуската - селско море  Crossing Arms Чичо ви Илиян решил да изравнява градината да туря един басейн. Че и басейна купи вече. То хубу, ама тоз замисъл ме води към мисълта, че като си поискам морето ще ме праща ... на село у басейна  Thinking Ще му плющя шушляци тогаз у главата  Crossing Arms

# 417
  • гр.София-Красна поляна
Ох,Катоо,ше ме убиеш ти. hahaha hahaha hahaha
Ше одам у Китен ма август месец. Crazy

# 418
HQ photos of True Blood cast from Season 4  Simple Smile
цъкайте Simple Smile

Още много на другите герои: http://www.trueblood-online.com/season-4/season-4-photos/hq-phot … st-from-season-4/   Hug

# 419
  • гр.София-Красна поляна
Ох,ох,ооооох.... Crazy
Цеце,нещо ми се скапа скайпа та ме няма сега майна. Wink

Общи условия

Активация на акаунт