True blood - в очакване на 4-ти сезон - 40-та юбилейна тема

• 18 708
  • 719
  •   1
Отговори
# 480
25 дена...25 дена...25 дена... Не остана. И поглеждайки нашата лентичка, която сочи старт след 2 месеца и 6 дена хептен хубаво ми става на душата  Mr. Green

Нямам думи за Сашко просто Или по-скоро имам, но не може да ги изтръгнете от мен, щото после ще ме спасявате от Таничка  Blush

# 481
25 дена...25 дена...25 дена... Не остана. И поглеждайки нашата лентичка, която сочи старт след 2 месеца и 6 дена хептен хубаво ми става на душата  Mr. Green

Верно ли, бе?  hahaha

Относно нечистите помисли - аре опичайте си акъла, че тия дни съм на непълно работно време.  Mr. Green

# 482

Нямам думи за Сашко просто Или по-скоро имам, но не може да ги изтръгнете от мен, щото после ще ме спасявате от Таничка  Blush

Ама много сме "актуални",няма що..... То това е за заблуда на врага Sunglasses

Кате,нали знайш,че никой не може да те спаси от мене,трай си сега... Mr. Green

# 483
  • КиТ
Трябва да се правят строеви подготовка да приготвим нужните снаражения ,че нещо всички почнаха да налитат на чуждо Crazy Joy Joy Joy Joy

# 484
  • София
Е, те с тея снимки как да не налитаме на чуждо  Crossing Arms
Хич не мога да спазвам дисциплина при сързеспиращите им провокации!!!  Naughty

# 485
Аз не налитам, би  newsm56 Само се възхищавам. Аз съм налетяла само на един и само да можех да му кацна....ох, майкоуууу  newsm53

# 486
Аз не налитам, би  newsm56 Само се възхищавам. Аз съм налетяла само на един и само да можех да му кацна....ох, майкоуууу  newsm53

Ух, да не беше размятала Уоми ония снимки... сега първата ми асоциация е дотолкова визуална, че ше зема да се изчервя както съм си сама.  hahaha

# 487
Ммммм даааа Красиви бяха  Laughing

# 488
  • София
Откак си пострига косата го гледам с други очи, Сашо де. Хубавец си е, особено на фотосесията

# 489
Трябва да се правят строеви подготовка да приготвим нужните снаражения ,че нещо всички почнаха да налитат на чуждо Crazy Joy Joy Joy Joy

То ще да е от сезона  hahaha

# 490
Абе, Деско, кой е тоя русоляв мен от подписа ти, който подозирам, че е прилично разсъблечен  Blush
Мама Командир, де сте, би? Кво ви прави момътъ  Mr. Green Пита ли за леля си Ката?

# 491
  • София
Кате тоя в подписа на Дес е Алекс Петифър играе в "Зверско" и "Аз съм номер 4" Simple Smile

Май тука тряя да мина с пожарната да ви опръскам всички да се охладите а Wink

# 492
Тука съм, би, чета книжка, докато малка Ката спинка. Да знаеш, прави някви въпросителни мутрички, може и да се чуди де си.  Mr. Green

# 493
Тука съм, би, чета книжка, докато малка Ката спинка. Да знаеш, прави някви въпросителни мутрички, може и да се чуди де си.  Mr. Green

А, може, то и аз си се чудя  hahaha Дай й да чукне два клавиша, би  Laughing Да я нацункаш, ей  Heart Eyes

Джес, мерсаш за инфото, за пожарната ще откажа - нека ми е горещо...

# 494
Правилно подозираш Кате  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт