True blood - в очакване на 4-ти сезон - 40-та юбилейна тема

• 18 591
  • 719
  •   1
Отговори
# 585
  • срещу двата комина :)))
у, много убави снимки  Heart Eyes Тери къв е симпатяга , а Ерик  smile3505

# 586
Тери е скрита лимонка, шви река аз, убав е.  Wink

# 587
  • КиТ
Джой,Джой най-сетне се престраши бИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug,приятно пощене на бълхите ти пожелавам,дано в 4ти сезон свариш да заплюваш,щото до сега всичко което е участвало и мърда е заплюто   Joy Joy Joy Joy

Абе и Хойт с това костюмче,привлича внимание  Thinking Crazy

# 588
  • София

Я да си попитам, има ли шанс по някое време от втори сезон Суки да намали децибелите, че гледам със слушалки и съм полуглуха Rolling Eyes?
smile3532 Ще ти се!

Ама пък да ви кажа снощи гледах по ТВ7 щото се чудих какво да правя... Бях забравила Ерик колки по - едричък е от Бил и колко му тича с дългата косица, макар леко рехава да идва на вид (то туй щот русия косъм е мноУ тънък!)

# 589
  • гр.София-Красна поляна
Аз па Ерик с дълга косица ич не го аресвам. Crazy

# 590
  • София
Ерик всякак е божествен! Що и аз не съм се родила една жена-воин при викингите да си ходим заедно към Нирвана (не щипя, само мечтая) 

# 591
Нирвана или Валхала?  hahaha Ей, тоя Ерик не прощава.

# 592
Божееее,почна се... Rolling Eyes Горката аз,пак трябва да сложа снайпера на позиция,да заредя въртолета с гориво и да си свия малко от Зисините мини Mr. Green

# 593
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък вече тръпна в очакване да му видя единствената подвижна става, вече съм на 6-ти епизод от втори сезон, дано наближава паметния момент Crazy

# 594
Аз пък вече тръпна в очакване да му видя единствената подвижна става, вече съм на 6-ти епизод от втори сезон, дано наближава паметния момент Crazy

Той целия 2-ри сезон е паметен,ако ме питаш Mr. Green Но да,наближаваш момента  Wink

# 595
Чекам, чекам Whistling Естествено, ще се наслаждавам от подобаваща дистанция Laughing

# 596
  • София
Нирвана или Валхала?  hahaha Ей, тоя Ерик не прощава.

Малиии, мозъка ми пак е плувал някъде... може в нечии сини очи (не е задължително да са на Ерик!)

Божееее,почна се... Rolling Eyes Горката аз,пак трябва да сложа снайпера на позиция,да заредя въртолета с гориво и да си свия малко от Зисините мини Mr. Green

Кво да праиш.... Кат си прибарала тоз ш` си гУ вардиш.

Той целия 2-ри сезон е паметен,ако ме питаш Mr. Green Но да,наближаваш момента  Wink

За този момент кво да кажа... Една моя приятелка се казва Ивет и... любим момент и е. Затваря си очите и...

# 597
  • Сливен
Обаче гледай кво става - едно време жал ми беше, че никой не го иска Сам, ся цял фенклуб му се заформя.

Тъй, тъй, аз нали от жал си го прибрах мОмчето, че никой не го щеше,
пък сега не мога да изгоня мераклийките от него ...  Mr. Green

# 598
 hahaha Тия от Men's Health не са ли луди гъби, да нарисуват вълче  hahaha

# 599
Този сериал е болен, в последната серия ядоха човешко сърце #Crazy. И това в кои ли часове върви по ТВ hahaha?

Общи условия

Активация на акаунт