True blood - в очакване на 4-ти сезон - 40-та юбилейна тема

• 18 546
  • 719
  •   1
Отговори
# 660
Не мога да ти помогна, нашата армия спря да набира нов персонал. Тука си цивилна. smile3534

# 661
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Кралица, президент, диктатор не ви ли трябва Blush?

# 662
  • София
Ем кралица е Трайкито  нали е жена на крал Simple Smile

# 663
  • срещу двата комина :)))
уф, Джой , ама си нахална  Whistling
аз съм тук от 100 години, пък не съм в армията , та ти ли  smile3534, всъщност замислям се да поискам пост по заслуги  Joy ни един чужд мъж не съм нито щипала, нито доближавала  Joy

# 664
От опит глава не боли, Мури, ако беше питала, току-виж досега да беше станала адмирал Mr. Green
Хубаво, кралица няма да съм, понеже си имам Тара, мога да се цаня за селския идиот Joy

# 665
  • София
аз съм тук от 100 години, пък не съм в армията , та ти ли  smile3534, всъщност замислям се да поискам пост по заслуги  Joy ни един чужд мъж не съм нито щипала, нито доближавала  Joy

Да, ама ти си имаш Мичо... за кво ти е да щипеш чужди  Crazy

Аз не щЪ пост, твърде голямата отговорност в опазването на реда не ми е по силите!

# 666
Аз да задам офф-въпросче- кой тоз прословут Мичо, снимката предна аватарна на Мури нищо не ми говори newsm78?

# 667
  • София
И по - добре, че не знаеш  smile3534

от Да бъдеш човек е... вампирът!

# 668
Ааа, ясно защо не го знам, нито съм гледала, нито май ще гледам, че нещо прекалено зарибителни са вампирщините, току-виж съм свършила като здрачна фенка Rolling Eyes

# 669
  • срещу двата комина :)))
Мичо е от Being Human  Mr. Green   а иначе аз за пост ще преговарям с висшестоящите  Twisted Evil
и много Фнимавай , него можеш само през пръсти да го гледаш  Naughty

# 670
Стига пък ти бе, Мури, кога съм лазила твои повереници, освен за Октавиан дето пропищях Blush? Ще ми създадеш име тук и току-виж ме погнала цялата армия Confused

# 671

Аааа Деси,аз не ползвам такива оръжия-имам си снайпер за целта #Sniper  Mr. Green

Ем кралица е Трайкито  нали е жена на крал Simple Smile

bowuu bowuu bowuu

# 672
  • Срещу планината:)
А, в тая тема армията е вече в пълен състав, нема се настъпваме по пагоните. hahaha

Ама какво говоря и аз, пълен състав, няма ми го майора, лейтенанта се затри... Добре, че сержант Сарк е налице.  Mr. Green

Crossing Arms И къде според вас съм се затрила.

# 673
  • гр.София-Красна поляна
А, в тая тема армията е вече в пълен състав, нема се настъпваме по пагоните. hahaha

Ама какво говоря и аз, пълен състав, няма ми го майора, лейтенанта се затри... Добре, че сержант Сарк е налице.  Mr. Green

Crossing Arms И къде според вас съм се затрила.
По кръчмите,къде. hahaha hahaha hahaha

# 674
Ми откъде да те знам, лейти, знам само, че не си на линия, а сезонът почва след седмица.  Mr. Green Я за почест!

Кралица, президент, диктатор не ви ли трябва Blush?

Трайкова, Зиса и моя милост в тоя ред сме.  hahaha Чеки да дойде Зиса да ти каже "падни за 200".

Муре, готово, бе, душа, зАкълни се и почваш, че не достига бройка.

Общи условия

Активация на акаунт