True blood - в очакване на 4-ти сезон - 40-та юбилейна тема

• 18 545
  • 719
  •   1
Отговори
# 645
# 646
ТraYkovA , става въпрос за аватара Grinning Твоята територия няма да я пипам ! Само ще коментирам и ще гледам с насълзени очички снимките на товз чудо на природата  no cry

Става,стискаме си ръцете   friendship

Поне я приема мъжки, а не кряка и вряка на всеки 5 минути  hahaha
Трайкова, няма да мисля, пиши ми я, че много лошо така с празна конюшня Rolling Eyes.  А ако някога излезеш в отпуск, готова съм да храня и поя твоя викинг Mr. Green

Грехота е дори да си го помислиш  smile3516

Тенкю  Hug

# 647
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Еее, ти пък, аз с най-добри намерения, само за насъщния ще се грижа, и то в твое отсъствие Wink. Питай британските дами каква съм самарянка Mr. Green
Абе този Тариният вампир ми е много познат отнякъде, но не мога да се сетя откъде точно newsm78. Помощ, моля Hug

# 648
  • София
Еее, ти пък, аз с най-добри намерения, само за насъщния ще се грижа, и то в твое отсъствие Wink. Питай британските дами каква съм самарянка Mr. Green
Абе този Тариният вампир ми е много познат отнякъде, но не мога да се сетя откъде точно newsm78. Помощ, моля Hug

Джейм Фрайн (Франк) ли? Последно игра в Трон и Water for Elephants, както и местопрестъплението Маями, Фриндж абе списъка е дълъг

# 649
Благодаря ти, Джес  bouquet. Изброените филми не съм гледала, но след кратка справка с енциклопедията се сетих, че е лошият Кромуел от "Тюдорите" Simple Smile

# 650
  • София
Лелеле как забравих важният и готиният сериал "Тюдорите" леле посипвам си главата с пепел. А този сериал е толкова сексии и има толкова секси мъже, а пък дрехите на жените са ммм..само това с корсетите нз как издържат. И за да съм по темата : Скриинове на премиерния епизод

# 651
Аз Франки последно го гледах тия дни в ролята на зъл психопат-мафиот (защо ли  hahaha) в епизод на Lie to me.

# 652
# 653
Ама всички тук ли имате триони, разтреперах се чак  newsm09

# 654
  • София
Ама всички тук ли имате триони, разтреперах се чак  newsm09

то да беха само триони, имаме си пушки, карабини, мк4, абе всякви пушкала, а и да не забравя на Зиса прочутите мини

# 655
Трайкова има и боен хеликоптер, а аз имам танк.  Mr. Green

# 656
Танк и аз имам Mr. Green

Че и войници на служба даже, че не мога да го шофирам Laughing

# 657
  • КиТ
Керемидке добре дошла  Hug Hug Hug

Керемидке, добре дошла  Hug много ти убав аватара  Joy

Мерси Simple Smile Повече си харесвам подписа обаче Grinning Скоро мисля да сменям Деймънчо с Ерик
сменяй, сменяй - аз съм За Mr. Green

Нели ква подстрекателка си само  Crazy hahaha hahaha hahaha hahaha

Джой,Джой честита Тара изрови,обаче не зает субек опасна си  Mr. Green Joy Joy  Joy
Тука и войска има Mr. Green (виж на първа страница,може и теб да назначим Hug),сформира се при нужда за пазене на териториите  Wink Peace

# 658
А, в тая тема армията е вече в пълен състав, нема се настъпваме по пагоните. hahaha

Ама какво говоря и аз, пълен състав, няма ми го майора, лейтенанта се затри... Добре, че сержант Сарк е налице.  Mr. Green

# 659
Ако ще съм в армия, искам да съм генерал, друго не ме задоволява. Ако ли не, ще съм генерал в оставка Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт