True blood - в очакване на 4-ти сезон - 40-та юбилейна тема

• 18 551
  • 719
  •   1
Отговори
# 630
  • София
hahaha няма толкова сладка детска рисунка  hahaha http://yfrog.com/z/hs9emlij
smile3532
Коленичилият е тамошното пале май  newsm78

# 631
hahaha няма толкова сладка детска рисунка  hahaha http://yfrog.com/z/hs9emlij
smile3532
Коленичилият е тамошното пале май  newsm78

Джейк, Джейк, дааа!  hahaha

Ох, Цеце, отде ги намираш?  Joy

# 632
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хей, фенките на скандинавци Wink

# 633
  • София
А тази последната от Здрача коя е ( с най-черната коса) newsm78

# 634
Я да попитам- Тара просто е пропусната в списъка на заплютите, или 40 теми никой нея пожела Shocked? Ако е свободна, ще я приютя, и без това е единствената с наченки на нормалност в тоз градец Laughing

# 635
Керемидке, добре дошла  Hug много ти убав аватара  Joy

Мерси Simple Smile Повече си харесвам подписа обаче Grinning Скоро мисля да сменям Деймънчо с Ерик

Дръж се прилично... Whistling

Я да попитам- Тара просто е пропусната в списъка на заплютите, или 40 теми никой нея пожела Shocked? Ако е свободна, ще я приютя, и без това е единствената с наченки на нормалност в тоз градец Laughing

Свободна гугутка е Тарчето Peace Ако я искаш ,ще ти я зачисля от следващата тема.Имаш още няколко страници да си помислиш. Mr. Green

А тази последната от Здрача коя е ( с най-черната коса) newsm78

Алис?

# 636
Добър ни ден, бе, гугутля!
Гаси - не съм виждала компютър от 100 години  Crazy
2 седмици, 2 седмици  newsm44

Просто се топя от умеление към новите попълнения - колко прилежни са, колко внимателни  Mr. Green Абсолютно запознати с териториалното поделение и без адмирации към завладяване на чужда собственост  Wink

Цеце, снимката с фитнес-вълка е страшна  hahaha hahaha

# 637
  • София

Просто се топя от умеление към новите попълнения - колко прилежни са, колко внимателни  Mr. Green Абсолютно запознати с териториалното поделение и без адмирации към завладяване на чужда собственост  Wink

Как да не внимаваме като тука разни брадви, пищови, тигани се размятат при всяко `докос` над чуждата собственост!  Laughing

# 638
Прювет!
Снощи свърших 2ри сезон и започнах 3ти.
Сука-та пак ми идеше да й прасна едно дясно кроше в мутрата, като остави Бил да чака отговор smile3515 smile3512 Голям рев, драма, а като си сложи пръстена - кеф. Лигла. Crossing Arms

Ерик с фолиото беше трепач, много се смях. Повече беше загрижен, че Пам ще се ядоса hahaha
Аз по принцип харесвам скандинавците, дори много. Ама Сашо нещо не ми харесва.

# 639

Ерик с фолиото беше трепач, много се смях. Повече беше загрижен, че Пам ще се ядоса hahaha
Аз по принцип харесвам скандинавците, дори много. Ама Сашо нещо не ми харесва.

Щото имаш инстинкт за самосъхранение,затова! Mr. Green

# 640
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Дубрютър! Я, как се съживява темата всяко лято предсезонно, много ме кефи.

Абе оня ден докато преговарях трети сезон стигнах до извода, че Тара, милата, е направо енското съответствие на брат Дийн - толко драма и житейски удари, че да се загърли човек. Да земат да се земат ли, що ли.  hahaha

# 641
Морнинг

Прювет!
Снощи свърших 2ри сезон и започнах 3ти.
Сука-та пак ми идеше да й прасна едно дясно кроше в мутрата, като остави Бил да чака отговор smile3515 smile3512 Голям рев, драма, а като си сложи пръстена - кеф. Лигла. Crossing Arms
Под туй се подписвам с две ръце, два крака и дясна гърда Mr. Green Много неприятно същество, на Пакуин още от "Пианото" и дават да играе противнячки, може би защото не е далеч от реалността hahaha

# 642
  • срещу двата комина :)))
мен пък Тара ми е много смотан образ  Whistling и верно , колко житейски драми, колко мъка  ooooh!

# 643
Поне я приема мъжки, а не кряка и вряка на всеки 5 минути  hahaha
Трайкова, няма да мисля, пиши ми я, че много лошо така с празна конюшня Rolling Eyes.  А ако някога излезеш в отпуск, готова съм да храня и поя твоя викинг Mr. Green

Уау, вампирът, с който се гъделичка Тара, е много готян, зает ли е Wink?

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 11:06 от joy_r

# 644
ТraYkovA , става въпрос за аватара Grinning Твоята територия няма да я пипам ! Само ще коментирам и ще гледам с насълзени очички снимките на товз чудо на природата   no cry

Общи условия

Активация на акаунт