True blood - в очакване на 4-ти сезон - 40-та юбилейна тема

• 18 577
  • 719
  •   1
Отговори
# 615
Е ти па цялото ли искаше.  hahaha Верно, обаче, откъм експлицитност (как я любя тая дума!) Титанът нема равен.  Mr. Green

# 616
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А, не, не всичкото, не искам да съм жестока и да причинявам такова натоварване на единствената подвижна Скарсгардова става smile3532.
Другият ми въпрос- тук има ли някоя почитателка на Суки, за да знам в какви граници да изразявам възмущението си от непрекъснатото и кряскане Blush?

# 617
Има - аз. Ама съм свикнала, така че плюй колкото ти душа иска.  hahaha

# 618
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ххахаха, ок, чувствам се свободна Mr. Green. Пакуин е сладурана, ама Суки- ич Tired
А, и да си кажа, докато Зиска я няма с резачката- Комптън всеки път като изсъска "Ссуки", и ме изстрелва от стола от смях hahaha

# 619
  • срещу двата комина :)))
и аз се радвам на Сука-та   Tired и " Су-у-уке-е-е" ме изстрелва т стола,ама не от смях    Rolling Eyes

# 620
Керемидке, добре дошла  Hug много ти убав аватара  Joy

Мерси Simple Smile Повече си харесвам подписа обаче Grinning Скоро мисля да сменям Деймънчо с Ерик

# 621

Мерси Simple Smile Повече си харесвам подписа обаче Grinning Скоро мисля да сменям Деймънчо с Ерик
по-добре недей, в тая тема е опасно  Wink

# 622
  • София

сменяй, сменяй - аз съм За Mr. Green

# 623
  • София

сменяй, сменяй - аз съм За Mr. Green

Ааааа ш` фърчи перушина!!!

Аз Суки понякога я харесвам понякога - не! Изобщо нямам точно мнение. Хем ми е сладка, хем ми е досадна... А Билиту като каже Сссссуке... Е!!!  - класика!!!!!

# 624
  • София
Да фърчи от Керемидка - аз ще гледам отстрани и ще жъна

# 625
Да фърчи от Керемидка - аз ще гледам отстрани и ще жъна
мен ако ме питаш да фърчи от'секъде  Mr. Green

# 626
  • София
ААА, само от мераклийките на Сашко Heart Eyes

# 627
мислим, че за Ерик по-добре да не коментираме много, много  Whistling отдавана съм в тая тема и той е чужда територия  Heart Eyes

# 628
 hahaha няма толкова сладка детска рисунка  hahaha http://yfrog.com/z/hs9emlij

# 629
  • Срещу планината:)
  hahahaууууу всички са умопомрачаващи  Joy само не разбрах тоя коленичилият у десно кой треба да е

Общи условия

Активация на акаунт