True blood - в очакване на 4-ти сезон - 40-та юбилейна тема

• 18 544
  • 719
  •   1
Отговори
# 675
  • Срещу планината:)
За почест
Ми аз съм в творчческа почивка, събирам сили за новият сезон,наглеждам Ерик да не се подхлъзне в банята Whistling
в тая връзка кога ше ме прайш старши лейтенант,тя Тарита я няма   Thinking

# 676
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Кралица, президент, диктатор не ви ли трябва Blush?
Трайкова, Зиса и моя милост в тоя ред сме.  hahaha Чеки да дойде Зиса да ти каже "падни за 200".
Уфф, аз ужасно закъснях, пишете ме редник Мунчо тогаз Whistling

# 677
  • срещу двата комина :)))
Ма кълна се бе  smile3519
кълна се да пазя всичо чужд мъж, вамп, върколак и шифтър от всекакъв вид от чужди набези, пощипвания и поплясквания и особено от определени особено - щипещи индивиди (няма да посочвам, Джой ти си знаеш  Joy )
Кълна се !!!
За по-о-очест  bowuu

# 678
Ей, предателко на наглата кауза, за единия пагон ме продаде Shocked hahaha

# 679
  • срещу двата комина :)))
ааа, нагла в другата тема, тук е друго  Joy
 аз заради тая тема съм във форума  Wink

# 680
Притесняваш се да не настъпиш мина скоропостижно Joy?
И аз не съм нагла тук, никой не лазя, една Тара си имам, при това още не съм получила нотариалния акт Blush Rolling Eyes Rolling Eyes

# 681
  • София
Дю, забравих да кажа, че с този аватар си ми много симпатична Mr. Green.
Изпотепахте се гледам, тоя Сашко - арабия мъж, все го сакат. Нямам търпение да почнат сериите, да забравите малко мъжете и да се концентрирате Mr. Green

# 682
За почест
Ми аз съм в творчческа почивка, събирам сили за новият сезон,наглеждам Ерик да не се подхлъзне в банята Whistling
в тая връзка кога ше ме прайш старши лейтенант,тя Тарита я няма   Thinking

Кога ли? Какъв е тоя аватар, подъл ход за елиминиране на командира ли?! МММММали!  smile3538 От друга страна, мяза на някъв манекен, не съм изцяло доволна от визията му.

Муре, аре честито, сержант.  Mr. Green Джой, ти само кажи, шта праим редник, нема лошо.

Нямам търпение да почнат сериите, да забравите малко мъжете и да се концентрирате Mr. Green

Ко речи?  hahaha

# 683
И редник ставам, само да съм част от колектива Flutter. Ама отсега да си кажа, от време на време ще дезертирам да пощя бълхи Mr. Green

# 684
  • Срещу планината:)
newsm03 Моа да елиминира любимият ни командир никога  smile3544 но съм прекрасна де спор няма

smile3534 Нели нали не мислиш,че съм се отказала от Д

# 685
Аааа Деси,аз не ползвам такива оръжия-имам си снайпер за целта #Sniper  Mr. Green
Какво ще усетят от тоя снайпер,режи бавно,част по част,нека бъде кърваво  Crazy  Mr. Green

# 686
Дубрутър!
Голяма блъсканица за тая армия бре  hahaha hahaha То не останаха цивилни. Аз поне съм си ЧастПром Секюрити груп - охранявам си горската колибка и само на Цеца давам да ми пипа Вълка  Blush Но пък признавам си - в огромна нужда сте ми  Hug
Между другото относно арсенала - този сезон практиката се видоизменя - с голи ръце сърца да изтръгвате  Twisted Evil Я глейте Краля как го прави...

# 687
Прювет!
Аз не ща в армията, аз съм избит свободен електрон и предпочитам да съм цивилна Mr. Green
И съм миролюбива по принцип, само ако ме вбесят с тъпотии съм готова на ръкопашни схватки Twisted Evil

# 688
Аааа Деси,аз не ползвам такива оръжия-имам си снайпер за целта #Sniper  Mr. Green
Какво ще усетят от тоя снайпер,режи бавно,част по част,нека бъде кърваво  Crazy  Mr. Green

Въх,к'ва си садистка Crazy  Не моа аз да си цапам ръцете.Няма да ми ходи на роклАта Mr. Green

Пуци,прати ми на лични новите си назначения,че наближава време за новата тема. Новите постери също ще ми трябват,да се променим малко снимково Wink  Hug

# 689
  • София
Добро утрооооооо!!!!!!

Аз също съм цивилна! Лято е, мисля, че униформа няма да ми тича!

Общи условия

Активация на акаунт