Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 43

• 35 313
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
Аз затова харесвам и филмът и героите и не мога и не искам да ги съдя , обвинявам и квалифицирам ! Защото може да са всякакви ( мен как ме дразни Бихтер понякога , че и Бехлюл  #Cussing out ) , но са истински , като всеки един от нас ! Във всеки един от нас дреме по някоя от чертите на героите , всеки един от нас е преминал или ще премине през доста метаморфози на личността , нищо ,че хората си мислят ,че вече са изградени и като личности и като характери ! Толкова още изненади има да ни поднася живота . Може би , защото съм поживяла повече , но знам ,че е така от опит - в живота съм била и обсебваща като Бихтер , и сляпа и обсебваща като Нихал , и манипулативна като Фирдевс , и търпелива като Дениз - но винаги съм била истинска и неподправена в чувствата си !

Hug    bouquet  Hug    

# 601
Бехлюл кара  с един и същи любовен репертоар с всички любовници/ по всяка полудява и гори от любов/ Shocked Shocked Shocked
 А Бихтер си пази сувенир с любовта  му към друга/преди да го hahaha "заобича"/ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 20:39 от silvia_maria

# 602
Защо с такова отегчение и досада върти очи Бехлюл като се прибраха вечерта и Нихал искаше да гледа филм с него..тип "нема отърване"...той бяга по стълбите да не се качва с нея ама.....

# 603
искам да ви питам за героинята - Нихал - каква роля има в сериала?какъв типаж е?  две думички за нея нещо си...  bouquet

# 604
  • Pleven, Bulgaria
Каквото и да стане нихал виновна,Нихал да обяснява,дори и Бешир се скри зад нея,а Бихтер никога нищо не е направила сякащ тя е изкупителната жертва.Вече много прукалява със своята наглост,но може би е права защото всичко прави от любов,и как може да си помисли човек че е способна на такива неща.

# 605
Тъкмо бях взела да забравям истинското лице на Бихтер, но тя пак се постара да ни го припомни.  ooooh! Когато Аднан си спомняше предишните си подозрения, самата Бихтер каза: "Аз съм ти съпруга, а той - племенник. Срамота!" Толкова безочие не съм виждала, отвращава ме. Че и на всичкото отгоре се сърди на Аднан, едва ли не тя е потърпевшата, че той я подозира...  ooooh! ooooh! ooooh!

# 606
Защо с такова отегчение и досада върти очи Бехлюл като се прибраха вечерта и Нихал искаше да гледа филм с него..тип "нема отърване"...той бяга по стълбите да не се качва с нея ама.....
То хубаво върти очи, ама добре, че се качи с него да спаси неговия з..к и на любовницата му.  ooooh!
Пак си измиха с нея ръцете. Нагляри, особено Бихтер - в тази серия поне. #2gunfire

# 607
Ами какво да прави? да си признае всичко и да свършва филма. Simple Smile
 Всеки герой е такъв какъвто е за да върви филма..

# 608
Тъкмо бях взела да забравям истинското лице на Бихтер, но тя пак се постара да ни го припомни.  ooooh! Когато Аднан си спомняше предишните си подозрения, самата Бихтер каза: "Аз съм ти съпруга, а той - племенник. Срамота!" Толкова безочие не съм виждала, отвращава ме. Че и на всичкото отгоре се сърди на Аднан, едва ли не тя е потърпевшата, че той я подозира...  ooooh! ooooh! ooooh!
Нападението е най добрата защита! hahaha Naughty

# 609
Ами какво да прави? да си признае всичко и да свършва филма. Simple Smile
 Всеки герой е такъв какъвто е за да върви филма..

То това е нейната роля, отредена й и от фирдевс, да сваля подозренята от бех и бих, както казах всеки герой си има място... Simple Smile

# 610
А щастието на Нихал и Бехлюл на моста бе за завиждане  Heart Eyes.
Най-романтичната сцена давана досега в серияла.  bouquet

# 611
Тая с очите на стълбите не беше ли романтична  Wink
за мен пък много романтична сцена беше тая м/у бих и бех в хотел когато плейбойа бехлюл не знам защо се отказа да се възползва от възможността преложила му се та да изпълни истинската си цел с бихтер...странно защо ли тогава пропусна...

# 612
Тази вечер и мен Бихтер ме ядоса - не знае кога да спре да говори тази жена !
Аднан за пореден път доказа , че човек вярва в  това , в което иска да вярва !
Нихал се държи като Бихтер , ама в по- рафиниран вариант - не го оставя и дъх да си поеме - като гербова марка !
Бехлюл  - чак не може да си прикрие досадата , докато е с годеницата си , толкова я обича !
За първи път на Фирдевс не и се получиха нещата с театъра - толкова се уплаши , че не можа да го изиграе и направо беше  гротеска ! Но , както се разбра , ако някой случайно се е заблудил в чистите и помисли да помогне на дъщеря си - става дума за това , което ... "Ще изгубиМ Бихтер !"

# 613
Тая с очите на стълбите не беше ли романтична  Wink
за мен пък много романтична сцена беше тая м/у бих и бех в хотел когато плейбойа бехлюл не знам защо се отказа да се възползва от възможността преложила му се та да изпълни истинската си цел с бихтер...странно защо ли тогава пропусна...

Защото тогава бе влюбен Rolling Eyes /отказа да е  циничен Sick, но не е бил романтичен /
но страстта им се оказа по-силна и романтиката им стигна до  hahaha една нощ в цветарника Joy
А в къщата  , по-късно си бе репертоарно изпълнение на женкар.
За .......по ъглите си знаете Joy

# 614
Момичета, долу-горе още колко серии остават до края? Май ще изпусна финала Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт