Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 43

• 35 302
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
 bublehead-благодаря  Hug и аз така си мислех,но реших да питам,за всеки случай.  За химията между двамата си много права,ако  я нямаше кой знае колко критики и хули щяха да отнесат.
  А мама Ферди -и нея да зачекнем-дъщеря й  ражда,тя не прекъсва вечерята,защото то нали нищо чак толкова важно не се случва и отиде пак да празнува с Четин,като остави дъщеря си сама,глътнах си граматиката при тая сценка,честно ви казвам,страшна майка  Sick
  Славена-ама си ги уловила да правят едни физиономии  Joy

# 631

Дъщерна обич

Добре ли ми стоят протезите...

# 632
  Славена  Joy-ама трепач са мамо,Четин ще си изгуби акъла по тях  hahaha

# 633
тази сцена в цветарника стана класика с режисурата си, изпълнението и изобщо ще да е била нещо значимо...
м/у другото силвия мария донякъде те разбирам, първия епизод който гледах на сериала беше най в началото като бяха на яхтата бех нихал и бешир и тогава си казах ооо я сега къванч с коя ще го съберат. мн се разочаровах че се занимава с пейкер и си викам по добре с тая малката (нихал) ще е по забавно, братовчедката ала бала, обаче после ги видях в 1 кадър с бихтер и ми стана ясно, че са измислили нещо по зарибяващо- жената на чичото  Laughing
исках да кажа че човек понякога си решава че някоя двойка му харесва и си търси свойто, но просто в този сериал мъжът и жената са 2ма- бехлюл и бихтер.
имат око търските продуценти...

Сцената в цветарника си е силна ,но за страст ,а не за романтика или любов.
БиБ са главните действащи лица в една страстна авантюра-прелюбодейство.
Ако бе любов ,нямаше да е прелюбодейство,а бягство.

Силна страст може  #2gunfireда предизвика всяка жена в един мъж ,но цената е  #Cussing outзагубата на уважението му,обичта му ,.........,самия него...... newsm78

Помежду им,ако е имало  искра  е била само за кратко  #Crazy
И публично отричане за близост/доколкото знам/ newsm78

# 634
  • Бургас
Хилми нямаше нито един стабилен довод за ставащото. На партито Бехлюл му даде най - глупавото потвърждение. Това момче ме изумява понякога с глупостта си. Ако тогава се беше сдържал, сега проблем нямаше да има. Но по това си приличат с Бихтер. Първо действат, после мислят. Поради тази причина потъват.
gospojata, права си, че доразвивах. Но все пак дори и да обичаш винаги има хора, които не можеш да пренебрегнеш. В ситуацията Бехлюл има такива пречки.
Аз вече няма как да съпоставям. Имам дете и то е над всички мъже.  Няма никакъв начин да бъда егоист в любовта си. Пълен егоист в любовта и нейното преследване може да бъде само сам човек, който няма какво да губи. Както е при Бихтер.
Аднан е в такъв филм, че му съчувствам. Той се чувства виновен. Но и излъган. В дупка.
От цялата работа най - интересното е, че неуравновесената Бихтер показа по - голямо хладнокръвие от мама.  newsm78 Стига бе. Ревнува Бехлюл от въздуха и се чувства нестабилна, а премаза съмненията на Аднан без да и мигне окото. Не мога да приема това. Ще кажете брани любовта. Да бе. От една страна е измъчена от Бехлюл не му вярва, не знае какво ще се случи и душата и страда, а от друга страна показа хладнокръвие и ум, които са завидни. Две неща, които за мен са странна комбинация у един човек. Сякаш реакцията на Фирдефс по - подхожда на Бихтер и обратно.

# 635
  Всяка жена,която предизвиква страст у един мъж губи уважението,обичта му и него самия-без коментар просто.
  Сесана-напротив,когато сив опасност с емобилизираш,това направии Бихтер.Това,че някой е казал,че е неуравновесена далеч не означава,че не знае какво кога да направи.

# 636
тази сцена в цветарника стана класика с режисурата си, изпълнението и изобщо ще да е била нещо значимо...
м/у другото силвия мария донякъде те разбирам, първия епизод който гледах на сериала беше най в началото като бяха на яхтата бех нихал и бешир и тогава си казах ооо я сега къванч с коя ще го съберат. мн се разочаровах че се занимава с пейкер и си викам по добре с тая малката (нихал) ще е по забавно, братовчедката ала бала, обаче после ги видях в 1 кадър с бихтер и ми стана ясно, че са измислили нещо по зарибяващо- жената на чичото  Laughing
исках да кажа че човек понякога си решава че някоя двойка му харесва и си търси свойто, но просто в този сериал мъжът и жената са 2ма- бехлюл и бихтер.
имат око търските продуценти...

Съжалявам,но наистина тук не мога да се сдържа  Weary smile3555 newsm77
и аз съжалявам ако те дразни това което казах Simple Smile
просто всеки гледа определено нещо по свой причини. Тъй като в този филм всичко се върти около греха, няма как да го гледам заради моралните стойности в този живот  Wink
берен и къванч си пасват невероятно, уникална химия, и са им извъртяли много добър сценарий...

Мило момиче,Госпожо или Госпожице,
Моля Ви,направете си труда да прочететенякоя и друга страница от форума,за да разберете,че филма е правен не по сценарий,или богата фантазия на някой турски сценарист,а по класически любовен турски роман.
Аз се отказах да пиша в този форум,което не значи,че не чета с удоволствие останалите пишещи...Но това,което сте написали наистина ме подразни заради факта,че се хвърлят думи на вятъра без да се влага нито мисъл,нито желание за малко по-задълбочен анализ,което при всички положения е обида както към романа,така и към прекрасния филм и великолепната игра на актьорите.
Нищо лично-просто апелирам към малко повече интелект от страна някой от тук пишещите......

# 637
 Добър вечер-Нихал-леле голяма лепка е това момиче.Но има такива  жени-то се вижда от сто километра,че никой не ги отразява,но те натискат докрай,готови са да чакат и да се унижават и ги огрява.Бех си каза каква е за него-"едно голямо дете" и "какво ще те правя"
Е, чак пък никой.   Peace
Не знаех, че човек като се сгоди трябва да остави годеника да си развява байряка, без да му държи сметка. А, това, че иска да прекарва повече време с него унижение ли е?

# 638
Оооо , сцената в хотела , ми е една от любимите ! Тя е не само романтична , но тогава за първи път може би стана ясно , че това , което се случва не е и няма да е "само за една нощ " ! Peace

Уф, досега търсих една от любимите ми снимки от този епизод и не я открих ! Crossing Arms

# 639
мислех си доста за тази бележка за пейкер която бихтер запази, тя тогава за 1ви път погледна на бех по друг начин...видя че в неговия характер има страст, каквато и в нейния, каквато търси, но очевидно не намира при аднан.
това го казвам в контекста на спекулациите че бехлюл е плейбой (факт само по себе си) спрямо бихтер, а всъщност истинска любов изпитва към нихал........към нихал красноречиво показват във филма, че изпитва голяма обич- братска, и дълг, поне нея да направи щастлива, после по скоро си казва хубаво момиче обича ме и за пореден път се опитва да се спаси от любовта си към бихтер и да замаже предателството към чичото.
както и да е отплеснах се, мисълта ми беше, че за да оцениш дали един мъж обича истински една жена и обича ли я изобщо, трябва първо да видиш КАК обича този мъж.
Как обича според вас Бехлюл?
Според мен обича страстно...затова някои бъркат любовта му към бихтер с плътска страст.
към нихал до момента страст минус  09384648 по целзий.
просто нещата в този филм са така, бихтер и бехлюл, сега че е грозно на моменти грозно е ама любовта не пита Simple Smile

# 640
  Снежка,не я отразява така както тя иска,така по-ясна ли съм и става дума само за него в случая,не изобщо.  То се вижда,че му е досадно  с нея,че иска да се измъкне,защо не го признаваш това? Ако я отразяваше щеше да каже-смятам да гледам филм,искаш ли и ти ,а не да я праща да спи.Отношението му към нея е нямам думи,а тя търпи и му се натиска и т.н.,това виждам аз,не го намирам за в реда на нещата,а за много изнасилено. И не че тя не е в правото си,а че то с евижда,че няма споделяне,а тя не се отказва,защото твърде много го иска и нищо друго няма значение.

# 641
  Снежка,не я отразява така както тя иска,така по-ясна ли съм и става дума само за него в случая,не изобщо.  То се вижда,че му е досадно  снея,че иска да се измъкне,защо не го признаваш това? Ако я отразяваше щеше да каже-смятам д агледам филм,искаш ли и ти ,а не да я праща д аспи.Отношението му към нея е нямам думи,а тя търпи и му с енатиска и т.н.,това виждам аз,не го намирам зав реда на нещата,а за много изнасилено. И не че тя не е в правото си,а че то с евижда,че няма споделяне,а тя не се отказва,защото твърде много го иска и нищо друго няма значение.
Да, така е по ясно, защото никой е много общо. Wink И аз не съм се изразила правилно. Много добре виждам отношението му и тя го усеща, но нали уж любовта оправдава всичко. При Нихал не е ли така? Защо да се унижава, тя просто го обича. Но Бехлюл не си заслужава жертвата.

# 642

Какво ли е да спиш с непорочно девойче newsm78

Даже си е щастлив Бехлюл  Joy Joy Joy

Как ли ще и запушвам устата в леглото/ #Crazyда спре да приказва/

# 643
  • Бургас
 Добър вечер-Нихал-леле голяма лепка е това момиче.Но има такива  жени-то се вижда от сто километра,че никой не ги отразява,но те натискат докрай,готови са да чакат и да се унижават и ги огрява.Бех си каза каква е за него-"едно голямо дете" и "какво ще те правя"
Е, чак пък никой.   Peace
Нихал не се е унижила. Аз поне не видях такова нещо. Разговорът им беше откровен и спонтанен.
Какво да те правя?
Обичай ме!
И какво? Къде е унижението? Отворила е сърцето си за него. И Няма лъжи. Няма игри. Честно, искрено изказано чувство. Това е натягане ли? Унижение? Не. Бих го нарекла красиво. Тя няма представа за случващото се. Ако имаше щеше да е трагично. Но в пъти по - нежно и красиво от доста други сцени във филма.
Нихал се бори за любовта си. Но няма представа с какво се бори. Тя смята, че той я вижда като дете и се опитва да се покаже жена. Ако и за секунда се съмняваше за ставащото, Бехлюл щеше да е изгоряла свещ за нея.
А пък да не говорим, че Нихал не обича Бехлюл, а представата за него в главата си. Жалко,  в действителност той не я заслужава.

# 644
Нихал се бори за любовта си. Но няма представа с какво се бори. Тя смята, че той я вижда като дете и се опитва да се покаже жена. Ако и за секунда се съмняваше за ставащото, Бехлюл щеше да е изгоряла свещ за нея.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт