Отговори
# 525

Демир се заяждаше с Аси при всеки удобен момент,но и тя не му оставаше длъжна

# 526
Да не преядете на великденската трапеза, че идва лято  Joy Joy Joy

Нали знаеш оправданието какво е - днес е празник,може Mr. Green,но от утре на диета Joy Joy

# 527

колко беше тъжна Аси на рожденния си ден ,въпреки  подаръците и изненадата на семейството и  и Али  smile3518 smile3518

Тъжна, защото го нямаше човека, който би искала да е с нея!
А той я чакаше без да знае, че не е получила съобщението му!
Разминаване, което им донесе много разочарования...

Аз също харесвам Онур. Много добре игра като Зия, още по-добре като Левент Йълдъръм! Доста негативи натрупа покрай този образ. Не мисля, обаче, че между Туба и Онур има по-специална връзка, както пишат по форумите. Приятели и колеги - да, но за повече- не ми се вярва!

# 528
# 529
  • Пловдив
Ама даже и да има нещо м/у тях-какъв е проблема newsm78И двамата са свободни.Не ги разбирам някои фенове-Туба трябва все да е сама ли или нас да пита с кого да излиза hahaha

# 530
ЧЕСТИТО ВОСКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА!!!
Напреди нещо ми се загуби поздрава...

Цитат
Цитат
явно не пропуска повод да каже и покаже че, са заедно    , думите и: но все пак, ще са заедно не след дълго

кои изобщо я пита??????????????? Но то като на интервюто от наградите,

Ей Богу, и на ум не ми е минавало, че са разделени по време на снимки. Нали снимат в един град... Как така не се срещат??? newsm78 Бурча изтЪрва нелицеприятни новини за домашното огнище. А що се отнася до рождените дни, ами нейният беше отбелязан по подобаващ начин - сиреч се разчу. И пак снимаха интензивно. newsm78
Абе речено е - колкото по-малко говориш, толкова по-малка е вероятността да кажеш някоя глупост. Joy hahaha
ПП За О.Сайлак - амииии в такъв свят ден не ми се иска да говоря лоши неща, та затова ще кажа, че просто не ми е ясен. А това винаги ми е притеснително по отношение на човек. Не го харесвам визуално още от "Аси", не ми хареса и в интервюто, което беше публикувано в темата за "ПС". Съжалявам. Stop

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 14:24 от Katya_I

# 531
Цитат
Аз също харесвам Онур. Много добре игра като Зия, още по-добре като Левент Йълдъръм! Доста негативи натрупа покрай този образ. Не мисля, обаче, че между Туба и Онур има по-специална връзка, както пишат по форумите. Приятели и колеги - да, но за повече- не ми се вярва!

newsm10 newsm10 newsm10

Изобщо не вярвам да има връзка нито с него, нито с Толга, нито с Джансел
по този повод има една стара статия, в която е описано как се е държала Туба, когато е била с Бюлент т.е. коато е влюбена и има връзка, нищо от това и поведение го няма при Сами / статията е сравнение между повееднието и във двете връзки/, да не говорим с някой от гореизброените  ooooh!, така че, за мен когато я видя да се държи отново с някого така и признае и не се крие ще, приема че, това е мъжа до нея

İKİ RESİM ARASINDAKİ 5 FARK

Tuba Büyüküstün, sevgilisi Sami Saydan ile birlikteyken huzursuz görünüyor. Önceki akşam ‘Yüreğine Sor’un galasında da gergindi. Büyüküstün, dört yıl önceki sevgilisi Bülent İnal’a böyle davranmıyordu

1.  Bülent İnal ve Tuba Büyüküstün el ele görüntülenmekten rahatsız olmazdı. Hatta, ikili Elele dergisinin 14 Şubat çekiminde ‘Mr.&Mrs. Smith’ olarak poz verdi.
SAMİ Saydan’la beraberliğinde tam aksine, kameraları gördüğünde ya yüzünü kapattı ya da “Çekmeyin” diye sinirlendi. 6 Mart’ta Kanyon’da görüntülendiklerinde Büyüküstün kaçarken, Saydan “Çekebilirsiniz” dedi. Önceki akşam ‘Yüreğine Sor’un galasında yine aynısı yaşandı.
2. EVLİLİĞİ düşündüğü Bülent İnal’ın ailesiyle tanışmıştı.      SAMİ Saydan’ın ailesiyle henüz bir araya gelmedi.
3. 2006-2008 arasında çift, birlikte objektiflere gülümsüyor, huzurla poz veriyordu.
SAMİ Saydan ile Bodrum’da yakalandığı temmuzdan beri Büyüküstün’ün yüzü asık, etrafına karşı öfkeli ve soğuk.
4. Bülent İnal’la her fırsatta çok mutlu olduğunu söyledi.
BUGÜN gazetesinin haberine göre, Sami Saydan’a “Sen beni taşıyamıyorsun, bu aşk beni çok yordu” dedi.
5. İNAL ve Büyüküstün’ün birliktelikleri sırasında bir fanclub’ı bile vardı.
Oyuncunun sevenleri Saydan’la ilişkisine bir türlü sıcak bakamadı.

İBRAHİM ŞAHİN- İLKNUR TAŞ

http://cadde.milliyet.com.tr/2010/03/12/HaberDetay/1210195/IKI_R … ARASINDAKI_5_FARK

Ето и превода:

Когато Туба е близо до своя любим, Сами Сайдан, тя винаги изглежда притеснена и напрегната. Така и миналата вечр, на премиерата на филма *Питай сърцето*, тя пак изглеждаше напрегната и притеснена. Преди 4 год, когато беше заедно с Бюлент Инал, не беше такава.

1. Когато журналистите ги виждаха заедно с Бюлент, те бяха хванати ръка за ръка. Даже снимаха за 14 февруари обща фотосесия за сп. *Ел* като мистър и мисис Смит. Със Сами Сайдан всичко е обратно - в момента, в който види камери, или обективи, насочени към тях, тя закрива лицето си, ядосва се и моли да не ги снимат. На 6-ти март са били видяни в търг. център *Каньон*, Туба е закрила лицето си и е избягала, а Сами Сайдан на свой ред спокойно е казал :*Можете да снимате*. Снощи, на премиерата на филма *Питай сърцето* се повтори същата история.
2. Туба, която планираше да се омъжи за Бюлент Инал, се е запознала с неговото семейство. Със семейството на Сами Сайдан и до днес не се е запознала.
3. В периода 2006-2008 г. двойката с удоволствие позираше пред обективите и изглеждаха много щастливи. Тогава, когато журналистите са снимали Туба със Сами Сайдан на почивката им в Бодрум, лицето й винаги изглеждало мрачно , тя е изнервена и студена.
4. Когато беше заедно с Бюлент, при всяка възможност казваше колко е щастлива. Скоро, по сведение на пресата, са я чули да казва * Ти не си достоен за обич, уморена съм от тази връзка..*.
5. Когато Туба и Бюлент са били заедно, са имали даже фенклуб. Феновете на актрисата не одобряват връзката й със Сайдан.

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 14:54 от elma

# 532
Ама даже и да има нещо м/у тях-какъв е проблема newsm78И двамата са свободни.Не ги разбирам някои фенове-Туба трябва все да е сама ли или нас да пита с кого да излиза hahaha
Проблем няма- наистина са свободни и могат да избират с кого да прекарат живота си! Ако са взели такова решение- можем само да им пожелаем щастие!

P.S. За връзката между Туба и Бюлент - абсолютно съм съгласна! Колко често нещата не объркват и от голямата любов остава голямо разочарование!
Добре, че човек макар и трудно намира сили и продължава напред!

# 533

Може би не го харесват до Туба  newsm78 newsm78

# 534

Злати,  Peace Peace Peace, права си.......
просто на мен не ми изглежда като влюбена, но реално не съм ги видяла заедно с Онур как се държат  newsm78 така че, не може да се каже нищо........

# 535

Цитат
Цитат
явно не пропуска повод да каже и покаже че, са заедно    , думите и: но все пак, ще са заедно не след дълго

Ей Богу, и на ум не ми е минавало, че са разделени по време на снимки. Нали снимат в един град... Как така не се срещат??? newsm78 Бурча изтЪрва нелицеприятни новини за домашното огнище. А що се отнася до рождените дни, ами нейният беше отбелязан по подобаващ начин - сиреч се разчу. И пак снимаха интензивно. newsm78
Абе речено е - колкото по-малко говориш, толкова по-малка е вероятността да кажеш някоя глупост. Joy hahaha

Катя  newsm10, на нея трябва да и забранят да си отваря устата  Joy Joy Joy
п.п. изобщо не се замислих за това значение на думите и  Peace

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 14:26 от elma

# 536
Определено Онур ми е най-симпатичен от всички останали,с които и преписваха връзка Peace Даже за мен образа на Левент изобщо не е отрицателен и предпочитам Хасрет да е с него,а не с Мурат/не че сценаристите ме питат Joy Joy/
Избора си е неин и ние като фенове трябва да го подкрепим,какъвто и да е той Hug

# 537

Цитат
Цитат

Катя  newsm10, на нея трябва да и забранят да си отваря устата  Joy Joy Joy
п.п. изобщо не се замислих за това значение на думите и  Peace

Мисля, че Мурат беше казал, че по време на снимки спят в хотел близо до снимачната площадка.  newsm78 Може би това е имала предвид...
Но колкото и да са натоварени все да са намерили час за да се видят на рожденния му ден!

# 538
Малко уточнение

Може би съм ви подвела несъзнателно при превода на съобщението от Gonulce Embarassed Embarassed Embarassed, точните думи са:

we’ll get together not before long. -  ние ще сме заедно, не след дълго

Превода е точен, но не се знае смисъла и в контекста  newsm78 / поне в първия момент останах с впечатлението че, това са думи на Бурчи, но може и да са на самата Gonulce, което променя смисъла им  newsm78 newsm78

В първия случай, все едно не се сращат и това ще стане скоро, а във втория че, срещата на Gonulce с Мурат ще е скоро.....но при това положение защо е писала в следващото изречение че, срещата ще е праз май.......

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 15:08 от elma

# 539
  • Пловдив
Определено Онур ми е най-симпатичен от всички останали,с които и преписваха връзка Peace Даже за мен образа на Левент изобщо не е отрицателен и предпочитам Хасрет да е с него,а не с Мурат/не че сценаристите ме питат Joy Joy/
Избора си е неин и ние като фенове трябва да го подкрепим,какъвто и да е той Hug

Joy Joy Joy JoyБонобо,добре че не пишеш в другата тема,за този пост там щяха да те  #2gunfire #2gunfire #2gunfireАз затова и не пиша вече там.Мисля като теб,а не искам да дразня никого Hug

Тъкмо и аз се канех да пиша,че вероятно нещо не е разбрано от думите на Бурча,но Елма вече го е направила  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт