Отговори
# 540
Цитат
Тъкмо и аз се канех да пиша,че вероятно нещо не е разбрано от думите на Бурча

Злати, проблема е че, за нея както и за мен английският не е матерен език, дори мисля, че тя самата не го говори изобщо, някой друг и пише текстовете на английски, това от една страна е добре защото е разговорен и съответно лесно разбираем, от друга обаче както в днешния случай повдига въпроси какво точно е искала да каже..........

# 541
И в днешното предаване на DiziTV е имало материал за Мурат.
Обсъждали са облеклото на мъжете-актьори. Освен Мурат са коментирали и Кенан и Джансел.:

# 542
  • Пловдив
Ринка,позитивни или негативни са били коментарите за облеклата им newsm78

# 543
Ето, пуснете си да гледате от 13.45 от 14.12 мин. започва репортажа с Кенан

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 15:25 от elma

# 544
Ринка,позитивни или негативни са били коментарите за облеклата им newsm78

Ето линк :

Мисля, че са позитивни! Peace

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv&seekTime=24-04-2011 14:19

За да попаднете на точното време копирайте линка заедно с часа.
За Мурат започва в 14.19.44 часа, преди него е Джансел.

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 15:29 от rina-rina

# 545
Определено Онур ми е най-симпатичен от всички останали,с които и преписваха връзка Peace Даже за мен образа на Левент изобщо не е отрицателен и предпочитам Хасрет да е с него,а не с Мурат/не че сценаристите ме питат Joy Joy/
Избора си е неин и ние като фенове трябва да го подкрепим,какъвто и да е той Hug
Joy Joy Joy JoyБонобо,добре че не пишеш в другата тема,за този пост там щяха да те  #2gunfire #2gunfire #2gunfireАз затова и не пиша вече там.Мисля като теб,а не искам да дразня никого Hug

Злати Hug аз затова тази тема само я чета,че и на мен не ми се влиза в излишни полемики Peace
Пасивността на Мурат в определени ситуации ме дразни много повече от донякъде грубото поведение на Левент в някои серии спрямо Хасрет...харесвам хора,които действат,а не само говорят Peace

# 546
Стилът на Мурат не само във филма,но и извън снимачната площадка е мноооого добър Peace
А пък и щом го наричат "модерният ага" надали ще кажат нещо отрицателно Peace
Не че разбрах нещо от казаното Joy,но останах с впечатлението ,че залага на дрехи,които са "casual" Peace

# 547
Цитат
Пасивността на Мурат в определени ситуации ме дразни много повече от донякъде грубото поведение на Левент в някои серии спрямо Хасрет...харесвам хора,които действат,а не само говорят

newsm10 newsm10 newsm10

Стилът на Мурат не само във филма,но и извън снимачната площадка е мноооого добър Peace
А пък и щом го наричат "модерният ага" надали ще кажат нещо отрицателно Peace
Не че разбрах нещо от казаното Joy,но останах с впечатлението ,че залага на дрехи,които са "casual" Peace

Мурат се облича страхотно модерно  Peace, но ми направи впечатление че, го дават с дрехи с които го виждам и в ежедневието  newsm78, той със собствени ли се снима или ходи със служебните по улиците  newsm78

# 548
Не е изключение да видиш актьор в ежедневието с дрехите с които се появяват в сериалите. И Туба ходи с "Парижкото" палто в ежедневието. Дори колата и е използвана при снимките на Пленителката.
Мурат пък си носи часовника на Саваш. Има и други такива примери.

# 549
Бонобо, само аз и ти ли ще празнуваме довечера? Днес съм човека тема  ooooh! Joy Joy Joy

# 550
Не е изключение да видиш актьор в ежедневието с дрехите с които се появяват в сериалите. И Туба ходи с "Парижкото" палто в ежедневието. Дори колата и е използвана при снимките на Пленителката.
Мурат пък си носи часовника на Саваш. Има и други такива примери.

Мерси, явно от икономия, се снимат със собствените си дрехи ......както и колата на Туба......КРИЗА Е  Wink

# 551
Бонобо, само аз и ти ли ще празнуваме довечера? Днес съм човека тема  ooooh! Joy Joy Joy

Май натам отиват нещата Joy

# 552
Доволен е- дрехите му са удобни и модерни!  Wink

# 553
# 554

Общи условия

Активация на акаунт