Отговори
# 585
Момичета заредила съм кафе - машината

а това е за  да ви почерпя за здравето на моят именник,все още мисля че рано за алкохол и затова първо си пийнете кафенце и си вземете сладичко

# 586

Asi & Demir --Ostani

# 587

Малко позакъснял поздрав съм Мурат.

Свет, да ти е жив и здрав именника и много да те обича!

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 17:05 от rina-rina

# 588
Свет,благодаря за почерпката, smile3525

Честит именник - да ти е жив и здрав и много щастлив Hug

# 589

Asi & Demir--Alta Gracia

# 590

Колажи от Деа за Великден:

# 591

Asi & Demir--Adajio

Благодаря ви момичета за пожеланията   Hug  Hug Hug ,
аз искренно се надявам  Praynig  господ да  даде здраве на всички,  Peace че без него  всичко останало в  живота е без значение  Peace 

# 592
  • Пловдив
Свет,да ти е жив и здрав именникът newsm51 smile3525 newsm51веднага си взех кафенце и към сладичкото посегнах(то не че съм спряла тези дни де Embarassed)Ох,да ви се оплача,събирам кураж да започна диета след празниците,че немога да се понасям-всичко ми стяга Sad

# 593
Свет,да ти е жив и здрав именникът newsm51 smile3525 newsm51веднага си взех кафенце и към сладичкото посегнах(то не че съм спряла тези дни де Embarassed)Ох,да ви се оплача,събирам кураж да започна диета след празниците,че немога да се понасям-всичко ми стяга Sad

Оф,Злати,аз започнах такава преди 2 седмици,че и на мен летните дрешки ми отесняха ooooh! Така че кураж Hug В началото е трудно,ама пък като видиш резултата след това и знаеш,че си е заслужавало Peace

# 594
# 595
Asi&Demir - askasone

# 596
# 597
 Днес сте били много активни. Елма, благодаря за инфото  Hug

Нашето агне вече е изядено и всичко е изпито  ooooh! Много ми е трудно да празнувам на обяд ама какво да се прави. От утре и аз съм на диета  Joy  вие на каква сте ( аз вече съм правила горе долу всичките  Joy).

Свет да ти е жив и здрав именника! Взимам си от сладкото, че днес е последно  Peace

# 598

Нашето агне вече е изядено и всичко е изпито  ooooh! Много ми е трудно да празнувам на обяд ама какво да се прави. От утре и аз съм на диета  Joy  вие на каква сте ( аз вече съм правила горе долу всичките  Joy).

То и аз така Joy Ама сега съм на разделно хранене,без сладко и тестено ooooh! А пък аз както обичам шокалад и ми е много трудно...а пък и всеки ден минавам покрай един магазин само с шоколадови изделия и точа лиги по витрината Joy Joy
П.П Японското чудо е добра за бърз резултат Peace

# 599
едно невероятно изпълнение на Аве Мария

С това ви пожелавам приятна вечер на всички момичета пишещи и четящи  Hug  Hug
аз отивам да си посрещам гостите

Общи условия

Активация на акаунт