Отговори
# 600

То и аз така Joy Ама сега съм на разделно хранене,без сладко и тестено ooooh! А пък аз както обичам шокалад и ми е много трудно...а пък и всеки ден минавам покрай един магазин само с шоколадови изделия и точа лиги по витрината Joy Joy
П.П Японското чудо е добра за бърз резултат Peace

Тази японско чудо не съм я правила ама ми прилича на Пиер Дюкан. От нея не се чувствам добре обаче е много ефикасна  Peace Ще взема да я пробвам защото ми трябват бързи резултати  Laughing
 Човек като е на диета и вижда храна навсякъде или поне при мен е така  Laughing . И помирисвам отдалече  Joy Извинете, че направихме темата диетична за малко, но след празници човек се чувства  гузен  Laughing

# 601
Тази японско чудо не съм я правила ама ми прилича на Пиер Дюкан. От нея не се чувствам добре обаче е много ефикасна  Peace Ще взема да я пробвам защото ми трябват бързи резултати  Laughing
 Човек като е на диета и вижда храна навсякъде или поне при мен е така  Laughing . И помирисвам отдалече  Joy Извинете, че направихме темата диетична за малко, но след празници човек се чувства  гузен  Laughing

Ооо,Дюкан си е истинско мъчение,ефикасна е обаче трябва да се спазва стриктно,особено последната фаза,иначе йо-йо ефекта е налице ooooh!
Японското чудо става,ама покрай нея намразих яйцата Joy
И аз се извинявам за диетичната тематика,ама си е актуална Hug

# 602
# 603

И аз се извинявам за диетичната тематика,ама си е актуална Hug

Една идея - танци от сутрин до мрак с този партньор:
Гордата Аси Asi i Demir Dance with me

http://vbox7.com/play:812d664d

# 604
  • Пловдив
Виновата аз Embarassed Embarassed EmbarassedТочно Пиер Дюкан смятам да започна,тъй като в старите теми за Аси има една съфорумка(Мата Космата)която е сложила снимки и ефекта е Shocked Shocked ShockedТа се запалих и аз ,дано устискам PraynigЗа да не е съвсем спам да ви сложа някои,които хич нямат нужда от диети Hug

# 605
 Ринка ако имам такъв партнъор с най-голямо удоволствие ще танцувам цял ден  Joy Може и цяла вечер колкото иска той  Laughing
 Злати давай наистина има голям ефект и е лесна за спазване  Peace

# 606
  • Пловдив

Злати давай наистина има голям ефект и е лесна за спазване  Peace
Да бе лесна,а шоколааааааад newsm45Решила съм да си лепна Кенан и Мурат на хладилника,да го пазят hahaha

# 607
Eто ме, преяла и с удоволствие четяща за диети  Shocked Shocked Shocked

Великденски подарък от момичетата от АСИ.БГ - 22 епизод, благодарение на  Subs: Kely, Zalabala, xhippie; Rip: Geri iv

newsm51 newsm51 newsm51 smile3501 smile3501

http://dox.bg/files/dw?a=188c4b03e9

# 608
  • Пловдив
  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44Елма,обичам те HugА момичетата от Аси-бг направо ги обожавам newsm51 newsm51 newsm51 newsm51Да сте живи и здрави и много,много,ама много щастливи  love001  love001  love001

# 609

Да бе лесна,а шоколааааааад newsm45Решила съм да си лепна Кенан и Мурат на хладилника,да го пазят hahaha

Ето това си е сериозен стимул  Joy

Благодаря много на момичетата от Аси Бг  smile3525

# 610
# 611
# 612
Оф, време не ми достига - искам да гледам веднага АСИ, но скоро започва и ПС  ooooh! Whistling ooooh! Whistling

# 613
Ето го Мурат в днешното прадаване, за тези които не са го гледали

">#[/video]

# 614
Оф, време не ми достига - искам да гледам веднага АСИ, но скоро започва и ПС  ooooh! Whistling ooooh! Whistling

Леле аз бях забравила за ПС  ooooh! А вчера си мислех, че ще дават епизода и чаках  Joy Нещо се развали режима с тези празници!

Общи условия

Активация на акаунт