Отговори
# 615
Оф, време не ми достига - искам да гледам веднага АСИ, но скоро започва и ПС  ooooh! Whistling ooooh! Whistling

Леле аз бях забравила за ПС  ooooh! А вчера си мислех, че ще дават епизода и чаках  Joy Нещо се развали режима с тези празници!

Много си права, и аз съвсем се обърках  ooooh!

# 616
Знаех си,че има причина да надникна в темичката и не напразно раздигнах половината маса Joy Joy

На Елма за линкчето и на момичета,които правят превода - големи благодарности Hug

# 617
# 618
# 619

МИЛИ МОМИЧЕТА, ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Малко късно се включвам. Виждам има много новини, врьщам се да ги прочета.

# 620
Епизодчето ми се изтегли и отивам да си гледам Party
Коментарът по-късно или утре - както дойде Joy

Засега лека нощ Hug

# 621
Добро утро! Кафето с много любов е от мен и закуска за тези,които не са на диета

# 622
За тези,които са диета сервирам само кафе.

# 623
http://www.youtube.com/watch?v=pPSC-jCaHxQ

С този клип Ви пожелавам слънчев и приятен ден.

# 624
  • Пловдив
Добро утро HugСабинче,много са вкусни и  кафето и закусчицата  bouquetТази сутрин си вземам за последно и от двете-от утре само кафе WinkСнощи гледах ПС и просто съм тотално разочарована,спирам да го гледам SadАбсолютно никакво действие,тъпче на едно място,повтарят моменти от старите серии просто да станат серии .Ще изгледам само последната ,колкото да има завършек .И сега за хубавото начало на деня и седмицата- една целувка от Аси и Демир и мен  love001

# 625
Добро утро!
Сабина, благодаря за кафето и закуската! smile3525
Приятен ден на всички!

# 626
                                                          Здравейте мили момичета

Събина аз не съм на диета и затова ще си взема от закуската и след това ще си изпия кафето слушайки чудесните клипчета за Аси и Демир  newsm51  love001

На екипа за превода на Аси мога да им пожелая да са живи и здрави и едно голямо благодаря   newsm51  love001 smile3501  Hug  bouquet

На всички приятен ден и да си починат и разтоварят,след голямото Великденско ядене на агнета ,яйца и козунаци ,че то и това изморява  Hug Hug Hug

# 627

Аси § Демир

# 628

Аси § Демир --Винаги съм с теб

# 629
 Здравейте и от мен  Hug
 Отивам на Бачковския манастир и ще се включа по-късно. Дано успея да изгледам серията довечера  Peace

Общи условия

Активация на акаунт