Бъдещо съжителство

• 9 326
  • 84
  •   1
Отговори
Здравейте искам да ви попитам като начало за съвместното съжителство в началото като се нанесохте в новия си вече дом на приятеля си/ съпруга започнахте ли промени в самия бит- чистете, пренареждане т.е. откъде започнаха вече вашите реформи ако е имало такива, особенно от това в какъв вид жилище сте се нанесли. Ще се радвам да споделите мнения и съвет от вашите истории.

# 1

Здравейте искам да ви попитам като начало за съвместното съжителство в началото като се нанесохте в новия си вече дом на приятеля си/ съпруга започнахте ли промени в самия бит- чистете, пренареждане т.е. откъде започнаха вече вашите реформи ако е имало такива, особенно от това в какъв вид жилище сте се нанесли. Ще се радвам да споделите мнения и съвет от вашите истории.

Реформите почнаха преди 20 и кусур години, продължават и до днес.. имам чувството че никога няма да спрат.  Laughing
Първо ми изхвърли любимото диванче.. инак за спалнята нямаше място.  Laughing

# 2
Бавно и дипломатично, към по-добро.  Flutter

# 3
Ами и аз си казвам бавно и димполматично, но все пак мисля , че трябва да се почне отнякъде...в битовизма Simple Smile

# 4
Ами и аз си казвам бавно и димполматично, но все пак мисля , че трябва да се почне отнякъде...в битовизма Simple Smile
Ами аз специално имах картбланш в тая насока. Grinning

# 5

Бавно и дипломатично, към по-добро.  Flutter

От това дипломатично и по добро... в момента дори въдиците нямам представа къде са положени  Laughing... да не говорим че нещо потрябва ли, и къщата да обърна наопаки, пак няма да го намеря.  Mr. Green
Добър коз от страна на жените да ни държат изкъсо... те това е дипломатичност!!!  tooth

Скрит текст:

# 6
От това дипломатично и по добро... в момента дори въдиците нямам представа къде са положени  Laughing... да не говорим че нещо потрябва ли, и къщата да обърна наопаки, пак няма да го намеря.  Mr. Green
Добър коз от страна на жените да ни държат изкъсо... те това е дипломатичност!!!  tooth

Уф, Соте, не ме питай към днешна дата как стоят нещата.  Whistling  tooth

# 7
Започнахме на чисто-ново и необзаведено,та бавно и дипломатично едно по едно по мой вкус и разбиране за естетика и удобство.В интерес на истината първо си купихме пердета Joy Joy Joy
то нямаше  :35 Joyкъде да спим,но си направихме уютна стаичка за ползване.Първо обитавахме главно стаята и банята ползвахме,то е ясно.Постепенно напълнихме цялото пространство с мебели и по някое време и с деца newsm62

# 8
За в бъдеще  ккато начало няма да почна съвсем на ново и аз имам идея за пердетата, завивки и т.н. но бавно ли да става или със самото ми влизате в дома.

# 9
Бавно,славно,дипломатично-винаги след обработка на партньора т.е. да е съгласен с промените и много ясно според финансите.Иначе лично наблюдение-по-лудо влюбените започват от спалнята-да  е по-големичка по възможност newsm03

# 10
За в бъдеще  ккато начало няма да почна съвсем на ново и аз имам идея за пердетата, завивки и т.н. но бавно ли да става или със самото ми влизате в дома.
Зависи от човека. Нали не е педант? Simple Smile

# 11

бавно и дипломатично едно по едно по мой вкус и разбиране за естетика и удобство

Разбира се че трябва да наложите вашия си вкус  Laughing..
Умирам всеки път като ме тури пред свършен факт и ме попита.. - А кажи сега че не ти харесва ?
И да не ми харесва, вече е свирено.  Laughing

# 12
Да така е свирено,платено  newsm03 newsm53

Е,пък то е за общо благо де! newsm08

# 13
Умирам всеки път като ме тури пред свършен факт и ме попита.. - А кажи сега че не ти харесва ?

Ама все пак не е да не си попитан за мнение.  Laughing

# 14

Ама все пак не е да не си попитан за мнение.  Laughing

По този повод.. преди години се бях запилял нанякъде по водоемите за седмица... прибирам се, отварям вратата и шах  Shocked.. върнах се да видя да не би случайно да съм сбъркал апартамента... тц.. няма грешка, нашия си е... ей, нямаше нещо да си останало на мястото, тотално разместване от всякъде.  ooooh!
Още ми е чудно как успя да премести гардероба от едната стая в другата, щото требе да се разглоби на части.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт