Бъдещо съжителство

• 9 351
  • 84
  •   1
Отговори
# 45
Ама вие при родителите на приятеля/мъжа ти ли ще живеете? Аз останах с впечатление, че самостоятелно и затова планирате променя на интериора...
Щото това да отидеш при свеки и от първия ден да започнеш с разчистването, не знам дали е много добра идея

# 46
За сега идеята, намерението е за съжителство в неговия дом Simple Smile Вие колко време след общото ви решение да живеете евентуално заедно се нанесохте в т.наречените си вече нови домове?!

# 47
Ама вие при родителите на приятеля/мъжа ти ли ще живеете? Аз останах с впечатление, че самостоятелно и затова планирате променя на интериора...
Щото това да отидеш при свеки и от първия ден да започнеш с разчистването, не знам дали е много добра идея

И аз с такова впечатление останах,че ще живеете самостоятелно.
Въобще не е препоръчително разчистване или какво то и да е в началото.Даже и за по-натътък пак същото.Просто си мисля, ако дойде снаха у дома да живее хич няма да ми е приятно каквото и когато и де е да пипне. Mr. Green
Иначе при първа финансова възвожност се отделете самички. Hug

# 48
Клеопатра, успокой се , прекрасно момиче Hug
 Сега и да го мислиш , всичко ще бъде по-различно .
Всяка двойка сама си избира момента и начина, по който се проектира  в съвместното си съжителство.

Аз , ако трябва да говоря за себе си, дори не се усетих как за заживяхме заедно с моята половинка, ама
усещам винаги , когато майка му се появи на хоризонта!

# 49
Знам , че може би всичко ще е по-различно, но само от това какво е планувано, но и как ще се развие живота, но това са ми първите мисли, искам да му съдействам всичко да бъде нормално без сътресения, все още само си говорим за бъдещото съжителство, но искам да му помогна да го реализираме, да го напаравим факт, но незнам как бих могла?

# 50
Знам , че може би всичко ще е по-различно, но само от това какво е планувано, но и как ще се развие живота, но това са ми първите мисли, искам да му съдействам всичко да бъде нормално без сътресения, все още само си говорим за бъдещото съжителство, но искам да му помогна да го реализираме, да го напаравим факт, но незнам как бих могла?
За какво ти е да насилваш нещата?

# 51
Не се насилват от никого, просто искаме да си реализираме желанието.....но явно само от нас двамата зависи.

# 52
  • Tам през Атлантическия океан
Не се насилват от никого, просто искаме да си реализираме желанието.....но явно само от нас двамата зависи.
Da ,  от вас зависи  Peace

Няма нищо по-лесно от двама млади , рзботещи хора да се изнесат на квартира  Hug

# 53
  • София
Факт!
Според мен ако имате избор дали да живеете с някои от родителите или на квартира (и, разбира се, ако имате възможност) - изнасяйте се. Вярно, че няма да е вашето си местенце, няма да можете да ремонтирате и да променяте радикално нещата, пак е по-добър вариант. Само вашите си вещи, само вашето си пространство. Няма да се блъскаш с никой в кухнята и ще готвиш само по престилка пред мъжо, ха ха ха Simple Smile

# 54
  • София
Не мога да разбера,как така още не отишла и вече решава да префасонира чуждата къща? Сега ще скочите върху мен,обаче си е така.

# 55
Няма да скачаме-така си е .Още е млада  Peace

# 56
Иска му се на момичето да обърне наопъки къщата на свеки  Grinning И аз се заблудих в началото, че къщата е само на приятеля и, но...
Клеопатра 10, май много ти се иска да се събереш с младежа? Не бързай да черпиш, обаче  Naughty Първо си намерете собствено жилище, после размествай, пренареждай и изхвърляй това което не ти харесва. А как можеш да му помогнеш за бъдещото ви съжителство? С търпение, само и единствено с търпение!!!

# 57
  • София, център
Мисля, че ще допуснеш огрооомна грешка, ако се нанесеш в къщата на свекървата и започнеш да въвеждаш нов ред.
Бъди убедена, че мъжът до теб няма да застане до теб при спора с майка му.

Като сте решили, хубаво, отиди, виж, поживей, и гледай да го придумаш твоя бързо да се изнасяте.

Уф  Stop, представям си дъщеря ми да ми доведе някой, който да започне да ми прережда къщата  Laughing  Laughing   Laughing, е това просто няма как да се случи.

# 58
  • София
Хахаха, нали, нали, аз също си помислих за моя син и как ще доведе някоя, дето ще ми разбърка чиниите и ще ми сложи нова завеса в банята.
Да бе да. И един мармот ...  Laughing
В чужда къща се слуша и се помага, толкоз Simple Smile

# 59
Искам да подчертая / за да ене оставяне с грешно впечатление/ нямам предвид като начало кой-знае какви кардинални промени и реформи, имам предвид като млади хора да си обзаведем по свой вкус, лека и приятна промяна, а времето ще си покаже, естествено като начало всичко да бъде приятно и хубавичко. Peace

Общи условия

Активация на акаунт