Отговори
# 630
Здравейте  Hug

ето и моят поздрав с пожелания за прекрасен ден  Hug

Злати, абсолютно съм съгласна с теб  Peace, да си бях гледала снощи АСИ, вместо ПС  ooooh! ooooh!, вярно че, вече няма драмите, но и това което предлагат е пълна боза - нито романтика, нито нищо, накъсани сцени с безброй повторения, няма тръпка, няма страст между героите, безброй взаимствани сцени от други филми и сериали - сцената с лодката, болният Мурат в леглото и Туба, опитваща се да го нахрани ............често казано в снощният епизод Джансел ми беше много безличен и апатичен  newsm78, Туба доста добре, хареса ми във финалната сцена, явно наистина са изморени и вече виждат края  newsm78...............вероятно не е лесно да играеш цял втори сезон някакви недомислици и изсмукани неща от пръстите  newsm78

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 12:25 от elma

# 631
# 632

това вероятно е старо, но не съм го виждала  newsm78

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 09:56 от elma

# 633
# 634
Привет и от мен Hug

# 635
Eто и комантара от вчерашното дизи тв за Мурат

ENGLISH TRANSLATION:
Speaker: Murat Yildirim the star of AVC & the AGA of the asiret, portrays an AGA educated outside of Turkey and is more modern but is trying to accustom himself, usually wears suits. Because he has the weight of being an... AGA in this serial... his favorite color is black, he prefers black sweaters, t-shirts and black leather jackets; which work well with the character he is protraying. While Murat Yildirim is portraying a tough, charismatic character, in real life prefers sporty and comfortable clothing. In general he wears t-shirts which have writings on them, sweats with hoodies on them and comfortable jackets

Превод

МЙ звездата от сериала ЛиН, ага на аширета, изпълнява ролята на ага, получил образовението си извън Турция и е повече модерен, но се опитва да свиква да носи костюми. Защото той носи тежестта да бъде.. Ага в сериала..неговият любим цвят е черното, предпочита черни пуловери, тениски и черни кожени якета; които се вписват добре в характера, които играе. Докато МЙ изпълнява ролята на твърд, чаровен герой, в реалния живот той предпочита да носи спортни и удобни дрехи. Като цяло той се облича с тениски със щампи, суичери с качулки върху тях и удобни якета.

# 636
Елма,мерси за превода, smile3525

И моят любим цвят е като този на Агата Mr. Green

П.П. Днес си мислех да гледам серията на Пленителката,ама с вашите коментари се зачудих дали изобщо да си губя времето Thinking

# 637
Елма,мерси за превода, smile3525

И моят любим цвят е като този на Агата Mr. Green

П.П. Днес си мислех да гледам серията на Пленителката,ама с вашите коментари се зачудих дали изобщо да си губя времето Thinking

Бонобо, не си губи времето, нищо ново  Hug

# 638
  • Пловдив
Аз да  си призная през целия втори сезон на ПС неможах да схвана сюжетната линия newsm78Едно постоянно лутане наляво-надясно,на моменти няколко добри попадеия и ....май това беше целия филм SadА започна толкова хубаво WearyТолкова ме е яд на Мерджан,защо остави хубавия филм!!!!Извинявам се за спама,ама от снощи ми е криво!

# 639
Аз да  си призная през целия втори сезон на ПС неможах да схвана сюжетната линия newsm78Едно постоянно лутане наляво-надясно,на моменти няколко добри попадеия и ....май това беше целия филм SadА започна толкова хубаво WearyТолкова ме е яд на Мерджан,защо остави хубавия филм!!!!Извинявам се за спама,ама от снощи ми е криво!

Злати Hug,защо пък да е спам,нали засяга Туба Peace
Аз метнах едно око в съседната тема и там има недоволни - така че май и този епизод ще си го спестя ooooh! Колко имам пропуснати през втрория сезон,може и да ги докарам до 1/3 Rolling Eyes
Много е зле откъм сценарий Peace И Оджата ме дразни все повече ooooh! - цял сезон мрънка, игра си игрички и накрая Хасрет пак при него ooooh! Естествено,че ще продължава да е пасивен,докато живота не го научи,че ако не действаш,губиш Peace
Дали пък няма да стане нещо м/у Джерен и Левент,че аз него най си го харесвам и искам да е щастлив Thinking

# 640
Много тихичко днес в темата Rolling Eyes Ще се възползвам да направя коментар на преведената серия Mr. Green

Поредният хубав епизод,в който видяхме от всичко по малко,поредният епизод,който задава житейски въпроси - колко трябва да си наранен,за да потърсиш отмъщение?Ще бъдеш ли удовлетворен след това?Колко дълъг е пътят от отмъщението до прошката и изобщо има ли такъв?
Сухи и Аслан/направо ги мятам под общ знаменател в тази серия/ са като "заслепени",изправиха се дори с/у семействата си,но всеки от тях ще си плати цената на това деяние Peace Сухи знае,че това е шанса и да спечели Аслан и затова е готова на всичко,за да го подкрепи ooooh!Каквото и да се каже за Аслан ще е малко,но този път удари дъното Rolling Eyes Истината пред която и двамата си затварят очите е,че отмъщението не връща загубеното,търсиш"справедливост" за стореното зло и причинена болка,правейки зло и причинявайки болка Peace
Ихсан пък с неговата гордост не се търпи ooooh!И на колене да е няма да сведе глава - без покрив над главата си,но при Джемал не стъпва ooooh!Но понякога в живота трябва да загърбиш гордостта си в името на хората,които обичаш PeaceНеслучайно мотото на сериала е,че гордостта може да преобърне живота на човек - урок,който тепърва ще научат и Демир и Аси Peace
Демир успя да извърви пътя от отмъщението да прошката благодарение на любовта,тази движеща сила,способна да накара човек да върши неща,които дори не и предполагал че може PeaceТой предложи да загърбят враждата,защото всички изстрадаха миналото в настоящето и живота им се срина до основи.Оттук нататък всяка негова стъпка е продиктувана от мисълта за любимата Peace
Аси най-накрая осъзна,че може да се довери на Демир,за първи път се почувства сигурна в чужди прегръдки,за първи път не и се наложи тя да бъде най-силната,затова затвори очи и за миг се отдаде на все още не напълно осъзнатата си любов...

Пак стана дълго,а уж нарочно се спрях само на някои герои ooooh! Извинете Praynig

# 641
Злати, не се знае по собствено желание или не си е тръгнал Мерджан????

Бонобо, и мен ме дразни много въпросният образ на Мурат оджа Peace в този ред на мисли си дадох сметка че и в това отношение АСИ е уникален филм - каквито интриги да имаше и на какъвто етап от взаимоотношенията си да бяха героите  никога, по никакъв начин, в нито един момент от филма, те не са се предавали един друг! Подкрепа винаги е имало, независимо от недоразуменията! Както се казва духовна изневяра нямаше в нито един момент! Това е!
Независимо дали бяха сърдити, скарани, гневни, с друг човек до тях, разочаровани, съжаляващи, огорчени и т.н. те не изневериха на същността си и двамата!

Това е филм, трябва да има последователност и развитие в образите, без да се избягва от същността им! То е ясно че, за да стане това ще има куп измислени и не дотам истории от всякакъв род - болести, роднини, други мъже и жени и всичко, което роди въображението на сценаристите  ooooh!, все пак говорим за турски сериал  Hug  

Изгледах 22 епизод, ще напиша само няколко неща

1. Казват че, любовта и омразата са еднакво силни и противололожни чувства, но ми се струва че, омразата е много по дълбоко, силно и обсебващо чувство от любовта и съответно много по водещо в живота от нея..............пред пречките в любовта всички се предават лесно, докато омразата те обладава и няма измъкване за дълго време, в това отношение любовта е крехка, а омразата непобедима....колко лесно е да намерим причина за да мразим, и колко трудно начин да признаем любовта си........

Демир каза нещо много истинско, но уви недостатъчно за нас хората : Любовта не може да се скрие

2. Защо нещастията основно сближават хората? Защо не можем да сме заедно и щастливи без да е нужно да се случва нещо по силно от нас и нашите принципи за да си простим? Прошката е едно от най трудните неща на света, и малко хора са способни да превъзмогнат себе си и да простят.....

3. Какъв стимул в живота са парите и властта, произтичаща от тях..........не случайно са казали хората: дай на прост човек пари и власт и гледай отстрани!

# 642
# 643
Имам молба, към гледащите ЛиН - моля когато се зажени Саваш, да ми кажете за да гледам серията  Praynig Praynig Praynig

# 644

http://www.youtube.com/watch?v=XUI4rUTRlX4&feature=share

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 16:15 от elma

Общи условия

Активация на акаунт