Отговори
# 645
# 646
# 647
# 648
Вече съм спокойна  Joy Joy Joy, Туба си е платила данъците и за първи път е в топ 25 на звездите от шоу бизнаса по данни на данъчната служба в Истанбул, на почетното 17 място с платени 460 000 лири. Да е жива и здрава и да си ги харчи спечелените пари с удоволствие, догодина още повече да спечели, заслужава!

radikal gazetesinden alıtıdır... 25.04.2011

Istanbul Vergi Dairesi vergi rekortmeni olan ilk 50 sanatçıyı açıkladı.

Televizyonlarda ilgiyle izlenen diziler ve sovlar, oyuncuları vergi rekortmenleri listesine tasıdı. Geçen yıl ilk 25’i yayımlayan Istanbul Vergi Dairesi Baskanlıgı bu yıl sanatçılar arasında ilk 50’ye girenlerin listesini yayımladı. Istanbul eglence sektörünün ünlü isimlerinden Acun Ilıcalı ilk sırada yer aldı. Ilıcalı’yı Seda Sayan ve Cem Yılmaz izledi. Dördüncü sırada reklamlarda sık görülen ayrıca ‘Türk Malı’ dizisinde oynayan oyuncu Safak Sezer yer aldı.

Gönülçelen dizisinin yıldızı Tuba Büyüküstün de listeye 17’nci sıradan girdi
 Tuba Büyüküstün’ün ödemesi gereken vergi ise 460 bin lira.
 Büyüküstün bu sene ilk 25’in içine ilk defa girdi

# 649
              Х Р И С Т О С   В О С К Р Е С Е !!!  В О И С Т И Н А  В О С К Р Е С Е !!!

Да възкръснат и всички наши надежди за ЗДРАВЕ,МИР,РАЗБИРАТЕЛСТВО,
ЩАДСТИЕ и ЛЮБОВ!!!
Здравейте,момичета!Приятно ми е да съм сред ВАС!

bouquet  bouquet  bouquet

# 650
# 651
Много моля някой да ми постне  и 21 епизод /от 1 м почти съм с гости ,да са ми живи и здрави и съвсем омешах и теми и сериали/, а 20 така и не се отваря ,изключва...

# 652

Здравейте и от мен!
Лирио, добре завърнала се  Hug

# 653
# 654
# 655

Тези дни не писах много, но се загледах във Великолепния век - на всички, харесващи исторически филми, го препоръчвам, много ми хареса  Hug

# 656
# 657
# 658
# 659

Общи условия

Активация на акаунт