Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за кърменето по време на прием на антибиотици?
Какво е мнението за ултразвуковите прегледи по време на бременност?
Каква е предложената тема за 50-ия юбилей на форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за кърменето по време на прием на антибиотици?
Мненията относно кърменето по време на прием на антибиотици могат да варират. Един лекар твърди, че антибиотикът Cephalexin не представлява опасност за бебето, но препоръчва внимателно наблюдение за възможни обриви. Други майки споделят своя опит, като една майка разказва, че е приемала антибиотици в продължение на един месец по време на кърменето и е решила да продължи да кърми. Важно е да се консултирате с вашия лекар за вашата конкретна ситуация и да следвате неговите препоръки.
-
Какво е мнението за ултразвуковите прегледи по време на бременност?
-
Каква е предложената тема за 50-ия юбилей на форума?
Предложената тема за 50-ия юбилей на форума е да бъде с информационни публикации, включващи връзки към стари теми и информация по различни категории като бебешка козметика, екскурзии, дейности, здравословно хранене и други. Целта е да се събере полезна информация, която да бъде лесно достъпна за участниците във форума. Предложението получава одобрение и съгласие от други участници.
-
Какви са опитите на един форум потребител с боядисването на яйца?
-
Какви са мненията на потребителите на форума относно предизвикателствата, пред които са изправени по време на бременността?

Имам чувството сякаш аз съм го писала..това чувствам аз, само че на мен ми писна от сняг, студ и белота, приятели които се броят на пръсти и с които се виждаме от "дъжд на сняг"
Все си мисля, че нещата се случват така, за да има поука и защото трябва да се случват,това е съдба..няма значение дали си в Бг или Канада...но нека хората идващи насам добре да преценят минуси и плюсове и тогава да решат дали си заслужава
И така, той с начално ниво на английски и без грам френски, се съгласи да напуснем родината. Аз през това време казах на работодателите си, че ще емигрираме, без да очаквам нещо от тях, но те ми предложиха да продължа да работя за тях от Канада. Въпреки това тръгнахме без никаква твърда уговорка за моята работа. Да си призная аз най-много се притеснявах какво ще я правим Диди, ако продължи да боледува и тук с усложнения.
Иначе ние тук нямаме право да ползваме дворчето нито отпред, нито отзад, но ако става в саксия да се отглежда и не е много трудно, ще опитам. Много обичаме чубрица 
Това в кръга на нещата
Дори веднъж бях натоварила детската количка с най-различни неща вкл. и покупки и една възглавница, която бях купила..същата история..само ни се подсмихваха през прозорците на колите. Бих казала, че същия пример е с българите, които живееха до нас..в началото знаеха, че сме имигранти и те имаха кола, но нито веднъж не ни закараха до магазина и не ни попитаха дали имаме от нещо нужда. Дори веднъж си взимах детето от градината и заваля пороен дъжд, едната от нашите бг познати имаха кола (и нейните деца ходеха в същата детската градина), ами поговорихме се, но не ме попита как ще се прибирам в този дъжд и така ние се намокрихме със сина ми и той се разболя...не искам никой да е отговорен за това, че ние нямахме кола, но това е отговор на това, че помощта и закриженността не зависят от държавата, а от хората!