Смолян

• 42 616
  • 328
  •   1
Отговори
# 225
Вилка, как върви твоята бременност. Сигурно в жегите сега е по-трудно. Кога ти е термина, как се чувстваш?  Hug

# 226
ох, и аз не знам от какво му е  newsm78 нощем се събужда, изправя се в леглото и започва да мрънка  Twisted Evil и докато не го сложа отново легнал не заспива...аз поне не го нося, само бибата му давам и така по 4-5 пъти на нощ и към 5.00 часа си пие  АМ, той и през деня не спи чак толкова много, изморен си е вечер към 20.00... дано да му мине по-бързо, че направо не знам  baby_neutral

адито, опитвай се и на вън да си го кърмиш колкото иска... той моя накрая затова бързо се отби, защото му смених едното ядене с АМ и му стана по-лесно да си пие от шишето ( и по-бързо). да не свикне и твоят мъник така на лесното и после да не иска да суче...

# 227
адито, опитвай се и на вън да си го кърмиш колкото иска... той моя накрая затова бързо се отби, защото му смених едното ядене с АМ и му стана по-лесно да си пие от шишето ( и по-бързо). да не свикне и твоят мъник така на лесното и после да не иска да суче...
В настоящия момент той навън само спи.... ако не се приберем вкъщи навън изобщо не се събужда - но приберем ли се .... веднагически отваря очките. Иначе един ден го издебнах и го заведох в една градинка на обяд 15 минути щипане и гушкане и т.н и се събуди и го накърмих ... Надявам се, да не стигаме до свикване, досега само в болницата сме му давали от шише и един път вкъщи замразена кърма (лактационна криза), след това нямаше проблеми, но да не чуе господ Praynig
Мопси, дано израстне този "будизъм"  Laughing по-бързо, и дано мен да не ме достига, че.... не знам....добре, че татито е отзивчив  Flutter

# 228
Ади благодаря ти за интереса. За сега добре върви, вече съм по спокойна, въпреки че съм качила 12кг.  до тук и ми е много тежко, а пък бебчо е много деен и не спира да се движи и ритка. Единственото нещо, което ми помрачава настроението е безпокойството относно раждането. Много се страхувам, особено като знам какъв зор видях с баткото. Все още се двоумя даже и триумя кой лекар да ангажирам.

# 229
Бобо ми ги правеше тия номера в периода на голямото зъбоникнене. В продължение на няколко месеца се будеше по няколко пъти на нощ и се носехме и кърмехме и пеехме и...ужас. Към годинка и 1-2 месеца съня се пооправи, будеше се само за кърмене, а после и за това спря. Но като цяло недоспиването ми беше големия кошмар през първата годинка...Дано при новото бебче нещата в това отношение да са по-добре.

# 230
Спокойно Вилка, ами ... какво да те успокоявам, ти вече го знаеш какво е ... аз съм много доволна от д-р Карагяурова и д-р Тодоров. Мисля, че са действали много адекватно в моята ситуация, която беше свързана със слаба родова активност и загуба на тонове накрая. Тодоров приложи лек форцепс за да измъкнат бебко, заради тоновете. Ти първия път при кого ражда? Сега как предпочиташ да раждаш? Значи, ти си в шестия месец..., доста смолянчанки се събирате да раждате август-септември. Дай боже всичко да е наред!  Hug

# 231
Дано при новото бебче нещата в това отношение да са по-добре.
Да са живи и здрави бебчетата, ама мисля, че особено при кърмачетата недоспиването е неизбежно #Crazy baby_neutral

# 232
Мишенце, все се каня да те питам, за къде така пъстро сте изрисували муцунката  Joy Peace

# 233
В детската ясла (Бобо ходи 2 дена и половина в седмицата на нещо като забавaчка). Правили им снимки и ги бяха изрисували всички дечица. Много приятна изненада беше.
Изобщо много съм доволна от тая ясла. Занимават ги много и Бобо ходи с голям кеф. Все ми носи по някоя рисунка, някое пластелинено творение или нова френска думичка.  Laughing

# 234
Първото раждане ми беше при д-р Горанов и д-р Радева.Просто се случиха тези лекари и ми разказаха играта. Добре че извикаха Пищалова, която дойде и за 5мин. оправи положението. Ако не беше тя не ми се мисли какво щеше да стане с бебето и с мен. И въпреки че минаха почти 3г. от тогава, не мога да го забравя. Имам чувството че вчера съм раждала. Сега се чудя кой лекар да ангажирам за раждането си.Всеки ми казва различно, и съм объркана, макар че всичко си е и до  късмет. Това в което съм сигурна в момента е че трябва да си уговоря лекар.А на кой ще се спра, още не мога да реша.

# 235
хм....явно е имало трудности първия път... Желая ти от все сърце този път да мине гладко и въобще да не разбереш, че раждаш  Hug Не знам .... Според мен по-добрите лекари са д-р Тодоров, д-р Карагяурова, д-р Пищалова, д-р Лалов (който обаче вече е много ангажиран с извънболнични занимания!) и д-р Хаджийски (старши), младши според мен никакъв го няма! Смятам, че тези са добри за нормално раждане. За секцио Хаджийски или Лалов.  Peace Това е моето мнение, но общо взето всичко е божа работа, така че не го мисли много, всичко ще бъде наред   bouquet

# 236
Някой може ли да ми опише как изглежда Карагяурова? Щото ако е тази, за която се сещам...тя е виновна братовчедка ми да загуби близнаци в 6 месец, да бъде оставена да ги роди абсолютно сама, а и отношението после към нея от същата лекарка да е отвратително. Има и други ужасиии по случая, ама...няма нужда, това са минали работи.

Вилка, щях да те питам...сутиен намери ли си? Къде ? В Смолян някъде Триумф продава ли се?

# 237
д-р Карагяурова е екстравагантна дама  Laughing около 50-те, винаги силно гримирана с черна коса, която носи на опашка.  ОБщо взето е уникална за отделението и трудно може да се обърка с другите АГки.  Laughing Абе, малко е шест без десет да ти кажа. Много съжалявам за загубата на братовчедка ти Sad Дано на никого не се случва такова нещо.
Вие какви сутиени си търсите за кърмачки ли? Защото аз си купих такъв за 10 лева, а на Триумф са по 40 лева- един магазин в Райково, ако се интересувате ще ви обясня къде е магазина на Триумф, а тези обикновените са в едно магазинче на главната, ама нещо не ме кефи  Sad
Леле днес тук каква градушка се изсипа!
А пък да ви кажа моето сукалче в тая жега се държи доста странно  Thinking суче по 5 минутки през 20 минути... направо се побърках...цял ден ми виси на гърдите..., чак домочадието се забавлява с нас  hahaha

# 238
Да, точно тя е. Не може да се сбърка, вярно е. Само че колебаех да не бъркам имената.
Да ти кажа, братовчедка ми сега си има чудно красиво момиченце, 2 седмици по-голяма от Бобо.Превъзмогнала е случая, а и времето лекува. Но...загубата на близнаците беше голяма трагедия. Аз по това време докато тя беше в болницата си бях в Смолян, преживях заедно с нея всичко, и съм свидетел на неадекватните действия на лекарите.
Вилка, съжалявам, не исках да те плаша с такива истории.

# 239
Adyto, За Триумфския магазин ще ми обясниш, нали?

Предната бременност и цялото кърмене изкарах с 2 сутиена на Триумф, страшно съм доволна. За 2 години нон-стоп носене не мръднаха. Сега пак искам такива , а тука не съм намирала. Имам още няколко сутиена за кърмене, ама никак не са ми удобни. Триумфските са страшни!

Общи условия

Активация на акаунт