Смолян

• 42 615
  • 328
  •   1
Отговори
# 240
Триумфските са страшни!
Хм... ще се замисля и аз да купя такъв... Магазинът се намира в Горно Райково, в съседство със входа на супермаркета... предполагам, че се сещаш за супера..., с големия паркинг...Лошото е, че тези сутиени ги нямат в наличност, т.е. трябва да го поръчаш за да ти го докарат, за мен това е неудобно, защото не знам какъв размер ще ми стане. newsm78 ...а пък не ми се дават 40 лева за проба! Но ти, щом си ползвала веднъж... сигурно си знаеш размера по време на кърмене.  Ако имаш нещо неясно за разположението на магазина ще доуточнявам  Laughing
Леле, тук какъв дъжд се сипе....сигурно пак ще има наводнения  Sad

# 241
Преди време като ги купувах, C беше най-голямата чашка. Но те са доста еластична материя и на мен ми станаха перфектно  (аз съм Д като кърмя и като съм бременна). Номера е да си улучиш подгръдната обиколка, чашката ще ти стане - гаранция.
Разбира се, ако модела им е същия като преди 2 години...

# 242
Разбира се, ако модела им е същия като преди 2 години...
Ще потърся сайт за снимки на сутиена
Обаче нещо не мога да намеря  Sad

Последна редакция: пт, 26 май 2006, 10:55 от adyto

# 243
Ами относно сутиена- не още не мога да си намеря подходящ, който да е с голяма чашка и с малка обиколка.По принцип големите чашки са и с огромни обиколки и се налага да ги скъсявам допълнително на машина, ама стои грубо и грозно така. А относно сутиените на Триумф, има ги и на друго място-Магазин Екзотик(срещу Здравец) аз от там преди години си бях взела. Ама сега 40лв някак си не ми се дават за няколко месеца.
Не се притеснявай че ще ме изплашиш Мишенце, аз и без това много се притеснявам за раждането, но това е защото вече съм го минала и знам какво ме очаква. Виж при първата ми бременност бях много смела и си мислех че всичко зависи от мен и мога да контролирам нещата при раждането.

# 244
Вилка, срещу първо основно на главната има едно магазинче за бельо - там има такива сутиени по 10 лева, ако искаш ходи да видиш и пробвай имат ги в наличност.

# 245
Благодаря за информацията Ади. Ще ходя да ги видя. Между другото бебчо ти  е много сладък.

# 246
Ади днес си  намерих така търсения сутиен. Купих го точно от там, където ти ми каза. Много съм доволна, за това още веднъж ти благодаря за тази полезна информация.

# 247
Ади днес си  намерих така търсения сутиен. Купих го точно от там, където ти ми каза. Много съм доволна, за това още веднъж ти благодаря за тази полезна информация.
Браво! Много се радвам  Hug
Момичета, днес купихме на бебко от тези играчки, които се закачат за легълчето и свирят и се въртят - Ей, голяма веселба пада  Joy Joy Joy  Бебко се побърка да се смее и да рита с крачета. Много е щастлив!   bouquet Hug

Последна редакция: сб, 27 май 2006, 16:35 от adyto

# 248
  • в баира
Искам да ви уведомя, че магазинът за сутиени "Триумф" в Райково е преместен по-надолу до заведението "Иса" и "Нипекс". В него освен сутиени продават колани за бременни и колани за раждали жени.

# 249
shenevski   Много ти благодаря за инфото. Между другото...Марио е голям сладур  Laughing  Hug

# 250
  • Smolyan
Искам да ви уведомя, че магазинът за сутиени "Триумф" в Райково е преместен по-надолу до заведението "Иса" и "Нипекс". В него освен сутиени продават колани за бременни и колани за раждали жени.
И аз благодаря за информацията   bouquet
Някой пробвал ли ги е тези колани за раждали Rolling Eyes
Мамичета хайде на срещичка, какво ще кажете  Heart Eyes

# 251
  • в баира
Между другото...Марио е голям сладур  Laughing  Hug
Много благодаря! Но и твоя Иван не отстъпва  Wink

Казвайте ден и място, аз идвам!

# 252
Между другото...Марио е голям сладур  Laughing  Hug
Много благодаря! Но и твоя Иван не отстъпва  Wink

Казвайте ден и място, аз идвам!

Мерси  Embarassed Симпатяга си е Ванко  Laughing

аз за среща съм винаги готова! Нямам и претенции къде да бъде, нито кога, така че казвайте, аз мога и утре  Laughing
 Hug
Зузи
, аз не съм пробвала колана, но съм чувала от други мами, че е много ефикасен, даже някои  лекари го препоръчвали горещо  Peace

# 253
Ади,
ние имахме абсолютно същата играчка над леглото. Бобо много и се радваше! Накрая я потроши, разбира се...

Много са ви хубави дечицата. Ами така е, в планината все сладурковци се раждат!

# 254
Момичета,
а в Смолян има ли магазин на ТСМ? Зареден ли е?

Общи условия

Активация на акаунт