Смолян

• 42 607
  • 328
  •   1
Отговори
# 255
Има, Мишенце,  не може да се каже, че е много зареден .... в сравнение с пловдивските и софийски такива, но това е обяснимо. Магазинчето е малко... аз си купувам често разни работки оттам.... къси панталони, дълги такива, жилетчици... много хубав тиган съм си купила оттам и дъска за рязане  Laughing Майка ми си взе готина ютия, а аз имам парна станция, подарък пак оттам! Хайде вие няма ли да си идвате, че да правим заедно шопинга  Wink
Момичета Ванко става все по-забавен... това дете .... голям сладурчо е, направо...нямам думи. Днес го водих до офиса... той за щастие на колегите беше буден и  през цялото време му беше много интересно и раздаваше целувки наляво и надясно и колегите се забавляваха страшно   Joy Joy На мен за съжаление в средата на юли ми изтича майчинството и ... не знам какво ще правя .... трябва да се връщам на работа, ама като кърмя... няма как. Ужас! Преди и мислех, че 4 -те месеца, които ми се полагат ще ми бъдат достатъчни... ама като гледам от настоящата гледна точка....хич не ми се ще да го оставя тоя мъник. Той офиса е на 2 минути път отвкъщи с колата, ама..... ох... не знам  newsm78 ... ще го мисля!  Rolling Eyes
Хайде мамчета, кога ще се разхождаме заедно  Hug Казвайте кога и къде  Hug

# 256
Идваме си, вече стягам багажа. В петък летим, в събота или неделя сме в Смолян, а следващата седмица сме по главната всеки ден. Вече нямам търпение!

Ади, как така ти изтича майчинството? Че то не е ли 2 години?

# 257
Супер  Hug Хайде, Мишенце много ще се радвам да се видим?   Hug
Ами за съжаление майчинството ми е 4 месеца, защото аз работя по договор с UNDP "Програма на ООН за развитие", които пък поддържат договори спрямо американското законодателство... и така. Абе гадна работа! Иначе по българското законодателство е 2 години, ам ас тия 160 лева какво по-напред....Така че, ще се опитам да убедя шефа да си работя от вкъщи поне още 3-4 месеца, че да мога да си къмя бебока на поискване... иначе ще трябва да правя някакви челни стойки...  newsm78 и аз още не знам какви

# 258
Ади,
ще го измислиш как да се справиш...ама е кофти положението.
Дано да има кой да ти помага. Но няколко месеца на половин ден или с работа от вкъщи - няма да е зле.
Бобо като беше на 5 седмици трябваше да изкарам един интензивен курс 1 месец - по 6 часа на ден заедно с пътуването. Майка ми го гледаше, а аз и оставях кърма за 2 хранения, отделно в почивката на курса се цедях....Малко нанагорно, ама се справихме. Не е невъзможно.

Момичета, аз да си попитам, че...пътуването наближава и изникват все разни нови въпроси...

В Смолян продават ли се памперс-гащи? На кои марки? За килограми над 14 има ли?
Или по-добре да си купя от София?
Либеро имат ли памперс-гащи ?

# 259
Мишенце и в Райково имало магазин на TCM, но не знам точно къде. Ще разбера и ще пиша. А за памперс гащите си спомням, че съм взимала веднъж на сина ми, от едно малко санитарно магазинче, но това беше преди близо 2г. Ама сигурно ще има по магазините в Смолян.
Хайде идвайте и ще се съберем да се запознаем и на живо.

# 260
момичета, и на мен вече ми се идва.... обаче май само за 2 дни ще си дойда до Смолян. организираме една среща с братовчедите при мойта баба и там ще стоим 4 дни и за Смолян не остава много време  Sad но се надявам пак да се срешна с вас!
ади, малкият е голям сладур! Пу-пу-пу!

# 261
Хайде смолянски мами, къде се загубихте - днес времето е кофти, та се надявам, че някой  ще се запише  Wink
Зузи, много хубава нова кръчма си имате в Устово - "Петко .... забравих каква къща" (извинявам се за невежеството, ама тоя Петко никакъв не съм го чувала   Rolling Eyes )  Вчера идвахме до Устово - нали казах, че имам баба там и седнахме да пием по биричка във въпросното заведение  Laughing Момичета, аз вече си возя бебко в столчето за кола  Wink Много е доволен, почти моментално заспива, но за съжаление след това оригва и връща част от храната, която е поел. Надявам се и това да отмине, защото смятаме д аго водим на море септември, живот и здраве! та ако продължава така ... не знам, ще реша, че не му понася пътуването  Cry
Миналата седмица ходихме на ортопед - д-р Трамбабов - успокои ни, че няма признаци за луксация, ама вие какво мислите, може ли да му се вярва на думите, при положение, че влезе миришейки на алкохол с цигара в устата  #2gunfire
Хайде, вие сте наред  Laughing    bouquet

# 262
адито, мале какъв е тоз доктор  #2gunfire с цигара и алкохол? вие защо се притеснявата за луксация, да няма някакви проблеми? стискам палци всичко да си му е наред на сладура  Praynig
моят не се спира вече на едно място... ама айде така поне като го гоня из апартамента и да сваля някой от излишните килограми   Blush  Laughing 

# 263
  • в баира
Миналата седмица ходихме на ортопед - д-р Трамбабов - успокои ни, че няма признаци за луксация, ама вие какво мислите, може ли да му се вярва на думите, при положение, че влезе миришейки на алкохол с цигара в устата  #2gunfire
Хайде, вие сте наред  Laughing    bouquet
Когато заведох Стефка при д-р Трамбабов на преглед, той пушеше вътре в кабинета и дори си изпусна цигарата върху някакви парцали под масата. Как не се запали! Каза, че й няма нищо, но това "нищо" излезе дисплазия след време. Заведох дъщеря си в Пловдив на лечение. На тия нашите доктори им нямам вече вяра.
adyto: Не искам да те плаша, дано сте здравички. При моите деца е наследствено, защото аз съм била с луксация. И Марио носеше каишки.

Иначе за Петко Таковата къща - в събота бяхме там класа. Правихме 10 години от завършването. На мен ми хареса обстановката, а и кухнята.

# 264
Иначе за Петко Таковата къща - в събота бяхме там класа. Правихме 10 години от завършването. На мен ми хареса обстановката, а и кухнята.

Значи си съученичка с Еленка  Парова от Райково  Wink

Ужас за тоя д-р. Знам, че по принцип по-рядко се случват тези проблеми при момченцата, но не ми се ще да рискувам за детето.... дали да не помислим и да го заведем в Пловдив на преглед.
Мопси, това е профилактичен преглед при ортопед, който се извършва задължитнелно към края на първия месец, макар че ние сме вече в края на втория  .....  newsm78
Ти за какви килограми говориш...... Thinking като те помня от преди си беше прилично слабичка, не вярвам чак толкова да си напълняла с бременността  Laughing

# 265
  • в баира
Значи си съученичка с Еленка  Парова от Райково  Wink

Точно така!!! Joy

# 266
  • Smolyan
Ехооооооо смжлянчанките къде се згубихме  Crazy
Времето е хубаво и няма време за темата  Peace
Adyto, хубаво си ни е заведенийцето абе въобще Устово си е център на просветата, културата и заведенията  Joy шегувам се  hahaha като идваш защо не се обаждаш  Naughty, щяхме да запознем Ванката и Таско  Simple Smile
Хайде да се организираме и да се наприказваме хубавко  Heart Eyes

# 267
Eхо... мами,
как е хавата? Днес много смотано времето, изобщо не става за разходки. Ще  се гледаме с Ванката вкъщи и това е  Sad
Зузи Ние дойдохме съвсем инцидентно и идеята беше да видим бабата, ама тя беше хванала баира (буквално ... беше на св. Спас) и тогава седнахме на заведението за малко.
хайде да се видим, наистина! Само, че трябва да изберем някакъв приемлив за всички вариант, че като сме от трите квартала - къде ще се срещнем? Аз вече пътувам сама с колата и Иван, така че... оставям на вас да решите къде да се видим. Тя и Мишенце трябва да се е появила в Смолян, ... но не знам как ще се познаем  newsm78 Дано се появи във форума, за да се разберем и с нея.
Хайде, казвайте къде и кога  Heart Eyes

# 268
Тука съм , тука !
МНого сме щастливи, особено Бобо.
Ама умряхме от студ и не сме излизали навън, освен по двора. Дано тия дни да се пооправи времето , ще да походим и ние по главната. Ако спретнете срещичка, пишете ни и нас!

Мацки, трябва ми спешно преглед с ехограф. Имам болки и контракции, а няма как сега да пътувам до София. Та казвайте - добър гинеколог с частен кабинет?

# 269
  • в баира
Мацки, трябва ми спешно преглед с ехограф. Имам болки и контракции, а няма как сега да пътувам до София. Та казвайте - добър гинеколог с частен кабинет?
Като гледам часа, предполагам, че до момента си потърсила лекарска помощ.
Аз съм доволна от:
д-р Чангалова 0888608772, сл. 65750
д-р Кръстева 0898638241

Общи условия

Активация на акаунт