Farmville - 42

• 37 078
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
На менпък когато натисна да поканя гости и не ми излиза списъка newsm78
При мен го имаше този проблем, как се оправи не знам, но през това време пращах през http://www.farmville.com/  там съседите ми излизаха  Peace.

И на мен не ми отчете мисията,  аз я пуснах, МВП бях.....чудя се дали не отчита само на присъединилите се към нея  Rolling Eyes, на пускащите я, да не отчита  newsm78.

# 166
  • София
ха увеличила са капацитета на маркет стол-а на 150 Simple Smile

на мен ми отчете мисията,нищо,че не я завърших аз newsm78

# 167
  • София
mamasha_1999@yahoo.com

Имам вече много съседи, но не мисля, че това ще пречи  Simple Smile
Пратих поканата Simple Smile
Проблема със "стари" съседи дали го оправиха?Имам такива които не са ми приятели ,но още фигурират в лентата на съседи.А и са много от малко от 300,но не ми дава да приемам нови Rolling Eyes

Приех поканата  Simple Smile

Мисля, че не са оправили проблема, не само седят, ами и в списъка за подаръци се появават.
Да не ти пука, и без да сме съседи можем да играем нормално, само не е удобно за посещение  Laughing

# 168
Aaaaaaaaaaaaaaaa не мога да използувам нито комбайн, нито нищо .... само на ръка. Тези нови рози май ме прецакахааааааааа  #Cussing out

# 169
От шатрата едната награда нали е дърво? Чудя се защо не ми го дадоха? Достигнах максимума на съседи, които да участват в купона, даде ми кончето, но дървото не. И в английската ферма, на мисията с двете овчици имаше награда фонтан, с него също се разминах. Тези неща май няма да ги имам.

# 170
на синът ми се яви накякъв фонтан на мен не. а и вече седмица и отгоре агнето и овцата ''се намериха'' ,а той е поне с 10 нива след мен!

# 171

Аз не разбрах,какво се печели от последната мисия  Rolling Eyes
Rostan?Може ли малко разяснение  Mr. Green

# 172
Валя, отключва се богатата почва и за основната ферма - когато събираш продукция и там ще ти летят звздички:)) 500 ХР и някакво хълмче...в общи линии е това

# 173
За втори път приключвам коопа със сеенето на 1200 cornflower, но пак не ми го зачита. Писна ми вече, много  #Cussing out Отново бях MVP, аз обрах последните цветя и не ще, и не ще да ме пусне напред. Мисля да пиша на съпорта, но не намирам имейла им. Моля за помощ  Praynig

# 174
Стигнах до мисията със конюшната и кокошките, обирам ги но ми отчете само за конете, какво трябва да се прави с кокошките.

# 175
Не мога да завърша последната мисия #Cussing outкакво става Rage

# 176
Стигнах до мисията със конюшната и кокошките, обирам ги но ми отчете само за конете, какво трябва да се прави с кокошките.

2 дни загубих поради същата причина. Накрая извадих кокошките, изтрих стария кокошарник, купих нов, сложих в него само 20 кокошки, не го ъпгрейднах и снощи ми отчете първият обран! Тази вечер дано станат 2:)

# 177
До Vesanka : трябва да си в английската ферма когато приключи мисията, ако си в основната няма да ти я зачита. Без значение колко реколкта си засяла , може и нито едно квадрадче, а да си се включила към някой Simple Smile

# 178
До Vesanka : трябва да си в английската ферма когато приключи мисията, ако си в основната няма да ти я зачита. Без значение колко реколкта си засяла , може и нито едно квадрадче, а да си се включила към някой Simple Smile

Първият път когато я приключвах бях в основната. Съседите ми си бяха обрали последните квадратчета и ми се показа голямата стрелка върху бутона с коопа и тогава я приключих. Нищо не стана. Сега аз обрах последните квадратчета и очаквах да ми я зачете, но пак нищо не стана. Кликнах на бутона с мисията, да ми даде изглед за мисията и показа, че всичко е засято и обрано. Но пак нищо. Изчаках известно време, но нищо не стана. Тогава пак минах в основната и тогава ми изписа, че коопа е приключил успешно, но с бронзов медал. И пак едно голямо нищо. В английската пак си излиза като незавършена. Сега мисля да я оставя само в английската, без въобще да се връщам в основната и ще се закача към някой, та дано стане  Cry

# 179
  • Бургас

2 дни загубих поради същата причина. Накрая извадих кокошките, изтрих стария кокошарник, купих нов, сложих в него само 20 кокошки, не го ъпгрейднах и снощи ми отчете първият обран! Тази вечер дано станат 2:)

И на мен току що не ми го отчете. Ще пробвам твоя начин и дано да стане. Peace

Общи условия

Активация на акаунт