Farmville - 42

• 37 078
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • В сърцето на живота!
•◊ Ясмина ◊•, те си отиват направо в кутията с подаръците.
Мерси.

# 256
  • някъде на изток
Моля Ви подарете и на мен такава шарена овчица ....fusta_74@abv.bg

# 257
мимозка, перфектно обяснео. само да попитам цял ден ли да седи пуснато, да рефрешвам ли понякога?

Моят тулбар е пуснат през целия ден. Сутрин само проверявам къде какви отметки има, защото като пуснат нещо ново автоматично му се слага отметка. От животните ми трябват само по 1, а дърветата сама си ги произвеждам и не ги обирам от стената, та им махам отметките Simple Smile
Къде ги слагаш тези отметки да не получаваш дадено нещо.

# 258
може ли да ми пратите някой, шарено дърво, виждала съм по стените много красиви , но вече обрани   demigo@abv.bg  . благодаря ви!

# 259
* теди *, като няма отметка пред нещото няма да го взимаш Simple Smile

# 260
Да питам аз за въртенето на кокошките и кравите - когато кликна да преместя готова кокошка или крава, тя веднага става на 0 процента и после и да я преместя нищо не става...
Като натиснеш на стрелката ти излизат тези 3 неща,цъкаш на ръчичката и с нея местиш.

мерси, ще пробвам

# 261
Мнооооооооого моля, някой да ми прати Ribbon Flower tree. Не успявам да го хвана от стената,а от купуване на всички дървете ми сръшиха паричките

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 262
vesy1 - прати ми мейла си на лични - да те намеря и като се падне ще ти пратя.

Аз да попитам относно тоя тулбар за подаръците....
Понеже днес бях на лимит - взех последните 10 подаръка с него и не му разбрах много много принципа, но като го пусна да работи и съм му задала какво да вземе - публикациите от кога ги взима?!?
Мисълта ми е - ако го пусна вечерта - дали ще вземе всичко от през деня (ако не са ограбени подаръците де)

# 263
Веси, нали си ми приятелка?
Драсни ми в чата, ще ти пратя.
Аууу, новото дърво-лилава магнолия...разкошно е.

# 264
  • София
вече дава кеш и след левъл 100 newsm44

# 265
  • Русе
Даа!!! newsm10

# 266
  • София
вече дава кеш и след левъл 100 newsm44

smile3501 smile3501 smile3501

# 267
  • България, Русе
супер и на мен ми даде  Laughing
имам един приятел на 400 ниво, смятай 300 кеш ако са му дали... благородно му завиждам

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 08:56 от Стеленцето

# 268
супер и на мен ми даде  Laughing
имам един приятел на 400 ниво, смятай 300 кеш ако са му дали... благородно му завиждам
Tц. Няма да му даде. Само до 250-то ниво дава кеш. Но както се казва- колкото толкова. Аванта са. Кой ти ги дава.

# 269
Дали работи още това с купуването на 800 spring garden защото не успявам да го направя

Общи условия

Активация на акаунт