Farmville - 42

• 37 078
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Когато имам проблем, аз пиша през линка за връзка със Зинга, а не на директен мейл.
Това е линкът: http://support.zynga.com/CP_ContactUs?gameid=63&loc=en_US
Винаги съм получавала личен отговор. Отговорът наистина идва от support@zynga.com, но по този начин въпросът ми е предварително  заведен под определен номер.
Ето как попълвам падащите менюта:
Step 1
- Game Play
- FarmVille
- Other
- Internet Browser
Step 2
- описваш проблема си
Step 3
- Facebook
- автоматично ти излиза ID номера във фейса, както и името и фамилията ти
- накрая попълваш твоя мейл за връзка
- натискаш Submit и готово.

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 08:20 от Aubrieta

# 301
  • sofiq
 Aubrieta - благодаря ти,писах им дано бързо оправят проблема  Laughing

# 302
Някой може ли да ми помогне, защото си нямам грам понятие от английски, а ми изчезна табелката за лука. Какво трябва да им напиша  Embarassed Blush

# 303
Когато имам проблем, аз пиша през линка за връзка със Зинга, а не на директен мейл.
Това е линкът: http://support.zynga.com/CP_ContactUs?gameid=63&loc=en_US
Винаги съм получавала личен отговор. Отговорът наистина идва от support@zynga.com, но по този начин въпросът ми е предварително  заведен под определен номер.
Ето как попълвам падащите менюта:
Step 1
- Game Play
- FarmVille
- Other
- Internet Browser
Step 2
- описваш проблема си
Step 3
- Facebook
- автоматично ти излиза ID номера във фейса, както и името и фамилията ти
- накрая попълваш твоя мейл за връзка
- натискаш Submit и готово.
И аз тук колкото пъти съм им писала винаги съм получавала отговор.

# 304
  • Берковица
някой може ли да ми даде линк за три агънца Simple Smile мерси много

# 305
не мога да си отворя гивтовете.  Thinking . само веднъж ми отвори ''storag''-  и видях че е обновен. дава възможност да виждаш и в основната и в английската какво имаш.
 а какво да правя с гифта???

# 306
не мога да си отворя гивтовете.  Thinking . само веднъж ми отвори ''storag''-  и видях че е обновен. дава възможност да виждаш и в основната и в английската какво имаш.
 а какво да правя с гифта???

и аз съм така и не само гифта ами и маркета, само успях да засея и край newsm78

# 307
Не ми дава да си раширя английстата ферма искам 24 на 24 и не мога.Защо така какво трябва да направа.

# 308
май самов основната ферма не може да се прави нищо, в англ. се отваря всичко   #2gunfire

# 309
  • Lost in a fairytale ...
На ми дава да си местя агнета от английската ферма в основната. Някой има ли същия проблем?
Вкарва го в гифтбокса, но в основната ферма ми дава "locked to england" или каквото беше съобщението  Mr. Green  Rolling Eyes

# 310
На ми дава да си местя агнета от английската ферма в основната. Някой има ли същия проблем?
Вкарва го в гифтбокса, но в основната ферма ми дава "locked to england" или каквото беше съобщението  Mr. Green  Rolling Eyes
Когато нещо се прави по шменти-капеленски начин (ще кликнеш тука, после тука, ши****та игра ще ти иска нещо, но ти няма да и даваш, после отиваш там и след това правиш онова) а не с бутон в играта е много ясно, че е пробив. Рано или късно този пробив ще бъде запушен.

# 311
да , все още не мога да отварям гифта-в основната.но в английска става.
за саденето  с 300 зора се получи.
-видяхте ли в маркета няма барака за джунджорийки-иска кеш
но ми пък за миг ми отвори опзията и видях  , може да поема дървета и животни в ''storag'' , иконата над гифтовете.

опс-поправка само минутка и вече не ми отваря гифта и в аглийската

# 312
  • Lost in a fairytale ...
Такава беше и моята първа мисъл, но сестра ми после  каза, че в нейната ставало и  си викам да питам и тук. Да не е е в мен грешката  Mr. Green
На мен преди  малко си ми отваряше всичко и в двете ферми Thinking

# 313
 а това с агънцата никога не ми се е получавало. винаги бяха ''заключени''.

дано поправят нещата.

знаете ли че тези дни на двама съседа ми изписваше ''zzz...'' ''thanks''- нещо такова беше,на снимките долу ...

# 314
Такава беше и моята първа мисъл, но сестра ми после  каза, че в нейната ставало и  си викам да питам и тук. Да не е е в мен грешката  Mr. Green
На мен преди  малко си ми отваряше всичко и в двете ферми Thinking
Рекох да пробвам. Направих си го агънцето, сложих го в гифт-бокса ама то нацяло се загуби. Нещо май има проблем с нещата в гифт-бокса. Половината не ми се виждат.

Общи условия

Активация на акаунт