Farmville - 42

• 37 078
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Някой друг да има проблем с играта  newsm78 .От 1 час не ми зарежда,а тъкмо си бях пратила нови дървета ,после зареди за малко и не ми даде да ги приема , дано не сам си загубила кеша в помощната напразно  Praynig. Писнаха ми да не казвам на кое  Laughing

# 556
  • София
Много народ имат проблеми, даже farmville.com, който в началото си работеше, започна да има проблеми. На мен постоянно ми дава Out of sinc на farmville.com, а от самия фейсбук съвсем не мога да вляза. Поне изглежда успях да си засадя посевите и ми ги е признало, ама чак след десетия опит.

# 557
Уххх, и при мен е невъзможно да вляза. Ще ми изсъхне всичко Twisted Evil, снощи имаше проблем с обирането и бяха писали, че са спрели съхненето, но уви - сутринта всичко беше умряло. Ще пробвам още 10 мин и зарязвам да става каквото ще, скоро наистина ще ми писнат.

# 558
Честно да ви кажа тези мисии ми идват в повече, особено и сега като има и в двете ферми. Преди ми харесваше повече да играя фермата, сега мисия след мисия поне кешове да дават  #Cussing out

# 559
Те не са задължителни тези мисии  Wink, ако искаш ги минаваш.

# 560
За тези нови неща дето ще се произвеждат  с безброй много бушели ще има ли табелки ?

# 561
  • България, Русе
Малко да се похваля, след 1г. и 2месеца усилена игра и на 104-то ниво, най-накрая успях да взема mastery табелките за всички култури, както в оригиналната ферма, така и в английската. Да си призная имах 20-25 фалшиви помощника, на които напоследък ако ми искат номер, просто давам на известия, отгоре в фейсбук и прескачам стъпките и си влизам в фермата.
Така де, да попитам, след мисията за репичките, няма друга актуална, пусната в действие мисия нали? (че ако има да знам да се подготвя Simple Smile )

# 562
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Стеленцето, браво!  smile3501

"Водя" с два месеца повече и 2 нива напред, но имам да мастерирам още по 1 култура в основната и английската ферма и ще се похваля и аз със всички табелки.

Светланка, за кои нови неща с много бушели питаш за табелки?

# 563
[
Светланка, за кои нови неща с много бушели питаш за табелки?
[/quote]За craftshops

# 564
Как се взима статуята за двойно мастери Confused:

# 565
Как се взима статуята за двойно мастери Confused:

От маркета Simple Smile

На някой съседи вече им е активен Craftshop-а. Взех си една ограда  Laughing

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 20:38 от mimozka23

# 566
Аз пък имам лек технически проблем Simple Smile От няколко дни насам не получавам известие, когато някой публикува на стената ми. Порових из настройките, но открих само известяване на имейла, когато публикуват. Преди малко пак мернах публикация на една съседка, която е посетила фермата ми и ми е оставила подарък, но известие-нъцки  Close Яд ме е, защото така изпускам доста подаръчета. Някой има ли идея как да оправя нещата?

# 567
  • София
Малко да се похваля, след 1г. и 2месеца усилена игра и на 104-то ниво, най-накрая успях да взема mastery табелките за всички култури, както в оригиналната ферма, така и в английската. Да си призная имах 20-25 фалшиви помощника, на които напоследък ако ми искат номер, просто давам на известия, отгоре в фейсбук и прескачам стъпките и си влизам в фермата.
Така де, да попитам, след мисията за репичките, няма друга актуална, пусната в действие мисия нали? (че ако има да знам да се подготвя Simple Smile )
Обясни повече за тези известия и стъпки моля те при блокиран акаунт, защото, когато аз се опитам да вляза в някой мой акаунт, който не е активен пише, че е блокиран и да се обърна за въпроси ТУК! Но това е всичко, няма известия, няма нищо... newsm45 че и телефонен номер не ми иска вече!!! newsm61

# 568
Марто, ако говориш за роял кристъл трии, при мен хванато от стената си се появява в гифта, въпреки че нещата там са между 600 и 1000. По-вероятно имаш бъг някакъв (щом и като награда от палатата не се е появило). Пиши на съпорта.

Знам ли, може и да съм го сложил в някоя градина, не помня вече  Laughing

# 569
Не мога да си изпратя дърво от една ферма Достигнах 10 ниво давам на изпрати после на аскепт но нищо не се случва  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт