Farmville - 42

• 37 078
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Привет, фермери!  Hug
Имам следния въпрос, ако някой може
да ми помогне, ще съм ви много благодарна.

От скоро, когато се налага да искам помощ
от приятели за дадена мисия, ми се отваря
прозорец, който ми подава само имена на мои
приятели, които не играят във Фермата.
Заради това, изобщо не успявам да минавам
последните мисии.
Имате ли идеи как да се справя с това?  Hug

# 661
Привет, фермери!  Hug
Имам следния въпрос, ако някой може
да ми помогне, ще съм ви много благодарна.

От скоро, когато се налага да искам помощ
от приятели за дадена мисия, ми се отваря
прозорец, който ми подава само имена на мои
приятели, които не играят във Фермата.
Заради това, изобщо не успявам да минавам
последните мисии.
Имате ли идеи как да се справя с това?  Hug
Отгоре над приятелите цъкни на СИНГЪЛ ПАРТ (1 част, не 3) и ще ти излязат играещите  Peace

# 662
Здравейте... днес видях нещо много странно.. В ДВЕТЕ ми ферми, преди време, си бях купила дървото с конфетите.. днес прегледах да ги намеря... и ги нямаше  Shocked Нито в едната, нито в другата.. а бройката за мастериране е до 60 горе-долу... което значи , че със сигурност съм го имала ?? Не мисля, че е възможно и в двете ферми да съм ги изтрила без да искам  Tired Та има ли някой токова наблюдение, или са си ме прецакали двойно  hahaha

А сега като си купих новото конфети дърво, бройката ми е на нула  #Cussing out Как ще мастерирам старото, като го нямам ...  #2gunfire

# 663
Здравейте... днес видях нещо много странно.. В ДВЕТЕ ми ферми, преди време, си бях купила дървото с конфетите.. днес прегледах да ги намеря... и ги нямаше  Shocked Нито в едната, нито в другата.. а бройката за мастериране е до 60 горе-долу... което значи , че със сигурност съм го имала ?? Не мисля, че е възможно и в двете ферми да съм ги изтрила без да искам  Tired Та има ли някой токова наблюдение, или са си ме прецакали двойно  hahaha

А сега като си купих новото конфети дърво, бройката ми е на нула  #Cussing out Как ще мастерирам старото, като го нямам ...  #2gunfire
Пиши на съпорта - при мен също изчезнаха и след 1 ден ми ги върнаха с извинения  Mr. Green

# 664
Пуснали са пръстена отново в маркета, кажете бърз начин за достигане на 250 ниво за да си го взема  Rolling Eyes

# 665
Привет! Аз също не мога да засея фермата от вчера. Моля, ако някой е намерил решение на проблема, нека го сподели. Опитах с какво ли не...
И при мен е така.Само за мисията за рожденния ден измислих решение .Като я отворих нали първото е да саберем 6 шапки.Под него е ,че трябва да засеем 100 къпкекс там където е 0/100 под него пише гет къпкекс.Щтракни на него отваря нов прозорец. Кликни  на бай и садиш (само че не ти дава с комбаин а едно по едно квадратчетата)   

# 666
  • София
и при мен е така с това отваряне,понякое време ми се оправя и после пак немога,ще и дръпна шалтера на тази ферма вече #Cussing out

# 667
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
И аз имам проблем.
Днес са пуснали подарък за рожден ден,обаче не мога да го изпратя на никой,а получих иначе....
Като избера да го пратя на приятели и ме връща в играта ,а не ми се изписват списъците с приятели..
Тая игра съвсем заби,в на дъщеря ми фермата пък не мога да насадя нищо Shocked

# 668
Сменете браузъра. На мен само през Хрома ми дава да работя във фермата и то през Фейсбук. Ако влеза през сайта на играта не ми дава да публикувам нищо.

# 669
За тези които като мен се опитват да сложат байряка на ФВ и се изнервят:

Цитат
OOS when placing FV flag on farm to complete B-day quest
Last Update: 6/15

Description:

As of 6/15, players are reporting that they are getting OOS when they place the FV flag on their farm to complete B-day quest I.

Status:

The FarmVille team is aware of this issue and looking to release a fix as soon as possible.

Workaround:

N/A

If you find your issue in this section, please refrain from creating additional threads unless otherwise specified in the description of the Bugs listed above.

а това е за останалите които не могат да садят/отварят маркета:

Цитат
06/12 - Unable to open Giftbox/Market
Last Update: 6/15

Description:

As of 6/12, users have reported not being able to open their giftbox or market. This issue is affecting the following:
- planting seeds or use combine or seeder vehicles to farm
- Birthday Quest Missions

Status:

The FarmVille team is aware of this issue and STILL looking to release a fix as soon as possible.

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 09:51 от bg-daddy.com

# 670

Пиши на съпорта - при мен също изчезнаха и след 1 ден ми ги върнаха с извинения  Mr. Green
Къде да им пиша??

# 671
в крафтшопа нещата вече стават за по-малко от 24 часа, една дъска е за 6 часа Simple Smile

# 672

А сега като си купих новото конфети дърво, бройката ми е на нула  #Cussing out Как ще мастерирам старото, като го нямам ...  #2gunfire
Пиши на съпорта - при мен също изчезнаха и след 1 ден ми ги върнаха с извинения  Mr. Green
Къде да им пиша??
Oх, затрила съм линка  ooooh! Някой друг дано се включи да помогне  Praynig Стигнах до тук, ама после какво беше  newsm78 http://support.zynga.com/cp_landingpage?gameid=63

Намерих го http://support.zynga.com/CP_ContactUs?gameid=63&loc=en_US  Peace

# 673
  • Бургас
Не мога да си използвам храната за животни, въпреки че съм в основната ферма /само там имам такава сграда/. Изписва ми, че се нуждая от home license. newsm78 Това някакво нововъведение ли е или е поредният бъг?

# 674
Мелфин, балгодаря.. писах, сега стискам палци   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт