Тема Незабравима 192

• 33 072
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Марийче....турни във фризера от козунака  eat за по натам като се видиме  bouquet Laughing Heart Eyes да има.

# 271
Марийче....турни във фризера от козунака  eat за по натам като се видиме  bouquet Laughing Heart Eyes да има.

Еее....... Боб що старо бе душа ти кажи само кога и сме извъртяли един нов само здраве да е . Hug

# 272
Затворника и гробокопач стана #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Работи, за да му бъде намалена ''присъдата''. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImboОх ще ме уморите
Ох в този филм се нагледахме и на артисти и на статисти и на сценаристи и на режисьори и на ..............вече се чудя какво съотношение да им сложа 5/1 или  newsm78 Дет се вика празно няма има ли някоя дупка веднага се пропълва от работният екип а те сигурно са има няма 50 човека  newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy но филм да става  hahaha hahaha hahaha
[/size]

А този с черното яке в чифлика беше градинар и дясна ръка на Бату при малтретирането на Бурак. Сега има нова роля - гробар, понеже е спец в тази професия, нали вече веднъж закопа Бурак жив.  hahaha hahaha

# 273
  • Русе
Добър вечер , Незабравимки! smile3525
Минавам за кратко, да ви поздравя! newsm10
Кесара, прекрасен нов клип! smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51
Розовка, благодаря ти за поясненията от репортажа! lovekiss lovekiss lovekiss
Рекси, пуснала си ни нови гифчета, чудесни са! Hug Hug Hug smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
Боб, 5 стихчета, слънце! ! ! newsm74 newsm74 newsm74 Невероятен талант си! newsm51 newsm51 newsm51
Диди88, голяма си скица! hahahaС тези пръжки и дамаджана с ракия получих мускулна треска на устата...от смях! newsm62 newsm62 newsm62 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Ивва, Ради, благодаря ви за новите снимки от еп.81! Прекрасни са! smile3521 newsm51
Ох, много хубаво - не е на хубаво! Какви ли ужасии са ни приготвили ония...садисти?! smile3516

# 274
  • Русе

А този с черното яке в чифлика беше градинар и дясна ръка на Бату при малтретирането на Бурак. Сега има нова роля - гробар, понеже е спец в тази професия, нали вече веднъж закопа Бурак жив.  hahaha hahaha
Нали Бурак го уби?! Или беше Тарък, не помня! Е, такъв пропуск да направят, си е резил!  smile3506

# 275
  • Русе
Лека нощ, момичета! Героите са уморени! smile3524

# 276
Вени, лека нощ и приятни сънища! До утре!

# 277
Лека нощ, момичета! Героите са уморени! smile3524
Вени лека . HugИ от мен спокойна нощ на всички . Hug До утре момичета или по скоро днес  Hug

# 278
http://www.facebook.com/video/video.php?v=179626235423522&oid=146992722018354&comments

# 279
# 280
# 281
  • София
http://www.televizyondizisi.com/index.php/ogluna-benzettigi-serh … et-etti/38788/21/

66 годишната Инжи Джандар от Анкара е загубила сина си Кемал преди 20 години  от заболяване на сърцето,който прилича на Серхан Яваш.Самата тя казва-Загубих сина си мнго млад преди 20 години.Ако беше жив щеше да бъде на 40 години.Сина ми много прилича на г-н Серхан.Гледайки Серхан по Тв сина ми  идва в ума ми.Като че ли отново виждам сина си.

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 01:46 от reksi

# 282
Добро утро и слънчев почивен ден ,приятели!:)           

# 283
# 284
Добро утро ,Незабравими! Hug

Поздравления за Боб и чудесните й стихчета    bouquet  bouquet  bouquet и за Рекси  и прекрасните гифчета   bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря на Ради и Розовка за разясненията по интервюто
    bouquet  bouquet  bouquet

Ето и превод на цялото интервю ,благодарение на милата и отзивчива Леман

Водеща:А сега да проведем традиционното вече за DIZI TV състезание,доколко познавате екранния си партньор.При мен са Йозлем и Серхан.Първо почвам от дамите.Готова ли си ,Йозлем? (към Серхан)Няма подсказване ,да кажа от началото…
Г-н Серхан като дойде на снимачната площадка най –напред какво прави?
Йозлем:Нищо не прави, отива за костюмите си , за грим…
В:Пие ли чай и как пие чая си?
Й:Серхан пие най –вече вода, не пие много чай…И ако пие, не знам с точност ,но сигурно го пие с една бучка захар или без захар.
В: (към Серхан) Вярно ли е?
Серхан:Вярно е.
В:Добре , а г-н Серхан какво е завършил?
Й:Хммм, тенис…спорт. Ами спортна академия тогава..
В:Вярно ли е?
С:Да ,спортна академия.
В:А знаете ли коя зодия е?
Й: (към Серхан) Овен ли беше?
В:Ама ,ако питате не става.
Й:Мисля ,че беше овен.
В:Овен ли е?
С:Да.
(въпроси към Серхан)
В:Йозлем Йълмаз като дойде на снимачната площадка най –напред какво прави?
С:Да кажа ли?..Отива до тоалетната.
В:Добре ,а как пие чая си или предпочита кафе?
С:Тя и чай и кафе пие.Да , от време на време и кафе пие.Не знам как пие чая си ,но мисля ,че го пие със захар.
В:Вярно ли е?
Й:Вярно е.
В:От къде е Йозлем ,знаете ли?
С:А има ли някой ,който да не знае това ,на снимачната площадка? От Ризе е.
В: (към Йозлем) Кой знае какво си направила? А проявява ли  нрава си на  ризелийка?
С:Всеки на снимачната площадка знае много добре 2 неща за Йозлем :1.От Ризе е. 2.Фанатичен фен е на Фенербахче .И аз като един фен на Галатасарай…
В:Като двама фенове на Галатасарай.
С:…да го кажа.
В:Добре, а знаете ли къде завършва актьорското си обучение?
С:Да, в Mujdat Gezen sanat merkezi е завършила. Това го знам..
В:Вярно, дотука е добре.Йозлем ,макар че  в сериала непрекъснато плаче, то в реалния живот винаги се смее,на снимачната площадка смеха й се чува непрекъснато.Най –много на какво се смее Йозлем?
С:Не й трябва определена причина да се смее.Тя се смее на всичко ,което иска.Има много весел нрав.Наистина.Притежава способността непрекъснато да развеселява…Аз през целия си живот ,не съм срещал човек с такава способност. Видях я в Йозлем…Говоря сериозно.Тя веднага, например тука може да затанцува ,да танцува и да пее. Много е весела.
В:Йозлем е влюбена в един чуждестранен актьор.Кое той според вас?
С:Кой?
В:Много красив, зрял мъж, леко побелял…Много популярен.
С:С побеляла коса ли?
В:Малко е побелял ,нали?
Й:Да.
В:Чуждестранен.
Й:Кой може да бъде? Според теб ,кой най –много ще приляга до мен?
С:Сега като се замисля, сякаш никой няма да приляга  добре до теб.

В:Да кажа ли?
Й:Кажи.
В:Йозлем сама да ти каже.
Й:Джордж Клуни.
С:Сетих се за него, дойде ми на езика ,но не го казах.Защото той е класика.Не можах да …
Й:Той наистина е класика…

Пожелавам ви прекрасен ден!  lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт