Тема Незабравима 192

• 33 070
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро мила компания  Hug

Боб за снощните стихчета  smile3501 newsm51 newsm51
Рекси много хубави гифчета си спретнала  newsm51 newsm51 newsm51

Ивва,огромно благодаря  Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart на теб и Леман за превода на интервюто...

Таз любов на Йозлем към Джордж Клуни е много издайническа да знаете.Двамата със Серхан са кажи речи един тип мъже-стилни,красиви,чаровни,магнетични....леко побелели...пак се отплеснах  hahaha hahaha hahaha Мисълта ми е....като харесваш единия,като си влюбена в единия....значи харесваш и другия,следователно си влюбена и в Серхан...няма друга алтернатива тука според мен  Thinking

# 286
Добро утро Незабравими! Hug
Вчера, добре сте се забавлявали. то фрагмент,снимки,клипчета,стихчета, прекрасни гифчета! newsm44
Кесара, прекрасен нов клип!  bouquet
Розовка, благодаря ти за поясненията от репортажа!   bouquet
Рекси, гифчета, са чудесни !   bouquet
Боб,  ти си неуморима 5 стихчета, слънце! ! Страхотен талант си!  chef
Диди88, голяма си скица!С тези пръжки и дамаджана с ракия смях се от сърце!  bouquet
Ива благодаря за превода на интервюто!  bouquet

За всички вас! txtloves

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 09:19 от IR65

# 287
...

Таз любов на Йозлем към Джордж Клуни е много издайническа да знаете.Двамата със Серхан са кажи речи един тип мъже-стилни,красиви,чаровни,магнетични....леко побелели...пак се отплеснах  hahaha hahaha hahaha Мисълта ми е....като харесваш единия,като си влюбена в единия....значи харесваш и другия,следователно си влюбена и в Серхан...няма друга алтернатива тука според мен  Thinking

newsm10 newsm10 newsm10 smile3521 smile3521 smile3521

# 288
Сбъднато

Тялото ми помни
твойта топлина,
две очи и устни,
шепнещи в нощта.
Помни и ръцете
с нежна доброта.
Помни раменете,
трепващи в страстта,
и бедра, които
меко ме притискат,
тръпнещи от порив
своето да искат.
И дори небето
угасна - да не пречи
на това, което
случваше се вече.
Болката зад нас е.
Общи са ни дните.
Сбъднаха се вече
копнежите, мечтите.

Krasi
Krasi Mira

# 289
Здравейте Незабравими! Hug
Боб, музата ти е неуморна-страхотни стихчета newsm51 newsm51 newsm51, а и допълнението на Диди smile3521 smile3501 newsm51
Рекси, чудесни гифчета newsm51, благодаря и за инфото, значи сега снимките продължават в това Силиври-е дано има и хубави моменти там, че от това резюме приличащо на метеорологична прогноза за природно бедствие, тръпки да те побият ooooh! ooooh! ooooh! Grinning
Ивче, Леман, благодаря за превода на интервюто newsm51 newsm51 newsm51

Това признание на Серхан "Притежава способността непрекъснато да развеселява…Аз през целия си живот ,не съм срещал човек с такава способност. Видях я в Йозлем…'', направо си е съмнително newsm09 smile3521
А за думите му "Сега като се замисля, сякаш никой няма да приляга  добре до теб.'', хм, оставаше да довърши - освен мен newsm78 Laughing Laughing Laughing
И за Джордж Клуни, съм напълно съгласна с Диди newsm10 newsm10  smile3521
Ир, много красиво стихче smile3525
Пожелавам ви хубав празничен ден Hug Hug Hug

# 290

ИР ,прекрасно стихче!  bouquet

# 291
Добро утро мила компания  Hug

Боб за снощните стихчета  smile3501 newsm51 newsm51
Рекси много хубави гифчета си спретнала  newsm51 newsm51 newsm51

Ивва,огромно благодаря  Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart на теб и Леман за превода на интервюто...

Бинго. И ние четем м/у редовете. Не знам дали Клуни, ама да не гони дивото , а да държи питомното. Не е за испускане.

# 292
  • Русе

Това признание на Серхан "Притежава способността непрекъснато да развеселява…Аз през целия си живот ,не съм срещал човек с такава способност. Видях я в Йозлем…'', направо си е съмнително newsm09 smile3521
А за думите му "Сега като се замисля, сякаш никой няма да приляга  добре до теб.'', хм, оставаше да довърши - освен мен newsm78 Laughing Laughing Laughing
И за Джордж Клуни, съм напълно съгласна с Диди newsm10 newsm10 
Напълно съм съгласна! Макар, че може да изглежда като "търсене под вола теле"! Grinning

Ха  сега, добро утро, компания! smile3525
Страхотни снимки, гифчета, поздравления, от вчера! Поздравления за всички дами, които се стараят темата ни да бъде интересна и , от там, уникална! Обичам ви! txtloves txtloves txtloves
Ивва, безкрайни благодарности на Леман, за споделянето на интервюто, за всички преводи! newsm51 newsm51 newsm51 Това интервю е доста по-различно, по-забавно, не е клюкарско. А и истински се забавлявах като ги гледах - усмихнати, непринудени...Затова си позволих и онова..."бла,бла,бла-мрън,мрън"! Честно, ядосвах се, че не знам язика! doh

# 293
  • Русе
Сбъднато

Тялото ми помни
твойта топлина,
две очи и устни,
шепнещи в нощта.
Помни и ръцете
с нежна доброта.
Помни раменете,
трепващи в страстта,
и бедра, които
меко ме притискат,
тръпнещи от порив
своето да искат.
И дори небето
угасна - да не пречи
на това, което
случваше се вече.
Болката зад нас е.
Общи са ни дните.
Сбъднаха се вече
копнежите, мечтите.

Krasi
Krasi Mira

ИР, чудесно стихче! newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501  И нов подпис?! Ехааааааааа! newsm09

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 11:10 от winona

# 294
# 295
# 296
# 297
# 298
  • Русе

Мерт - концентриран в ролята си!

# 299
Вениии, от сутринта с тази фотосесия #Crazy #Crazy #Crazy
И за това дето търсим "под вола теле" съм съгласна с теб Laughing Laughing Laughing, обаче даже и да го няма това дето го търсим  smile3503,  поне се забавляват заедно, Йозлем го кара да се усмихва, Серхан вече не е тоя пън дето беше и са големи сладури двамата Laughing Laughing Laughing , а пък на нас не ни остава нищо друго освен да им се радваме Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт