Тема Незабравима 192

• 33 062
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Добър ден Незабравими.
Искам да ви благодаря за топлите думи  bowuu
Боб , Дани, Ир , браво момичета ,страхотни стихчета. Благодаря на певодачките ни г-жа Леман, чрез Ива ,г-жа Броненосец , Милена Д, Розовка , Рекси .
Благодаря на момичетата за фрагмента ,резюмето и най- чаканият репортаж .

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 11:21 от kesara

# 301
  • Варна

Това признание на Серхан "Притежава способността непрекъснато да развеселява…Аз през целия си живот ,не съм срещал човек с такава способност. Видях я в Йозлем…'', направо си е съмнително newsm09 smile3521
А за думите му "Сега като се замисля, сякаш никой няма да приляга  добре до теб.'', хм, оставаше да довърши - освен мен newsm78 Laughing Laughing Laughing
И за Джордж Клуни, съм напълно съгласна с Диди newsm10 newsm10  smile3521

Ради  , нашето момче е впечатлено от младата лудетина  hahaha hahaha hahaha,
а това изказване "Сега като се замисля, сякаш никой няма да приляга  добре до теб" си е показателно , освен себе си друг до нея  не вижда  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 302
  • Стара Загора
Здравейте, незабравими приятели!
Ивва, Леман, специални благодарности за превода на това ОБНАДЕЖДАВАЩО за нас интервю!
Благодарности и на Рекси и Розовка за снощните разяснения. Без преводачите сме за никъде.
"Сега като се замисля, сякаш никой няма да приляга  добре до теб.'', хм, оставаше да довърши - освен мен newsm78 Laughing Laughing Laughing
Ради, права си, явно и в живота /както и във филма/ ни е доста ревниво момчето и не  дава Йозлемчето на никой друг.
Кесара, прекрасен клип, БРАВО!
Дани, Боб, Ир, благодарности за новите творби!
Вени, благодаря и на теб за сутрешната доза Серхан!

Притесни ме резюмето и с това, че Ъшъл ще подкрепи Бурак. Досега само тя се държа на положение, а сега и тя ще предаде Харун. Жалко!

# 303
  • Варна
Здравейте, незабравими приятели!

Кесара, прекрасен клип, БРАВО!

благодаря  bowuu

# 304
Ееееееех, момичета, размечтахме се ние ooooh!  Laughing...., но пък знае ли човек, може и да изкочи зайче от тая трънка hahaha hahaha hahaha

Между другото и мен това за Ъшъл ме озадачи доста,  за какво ли точно може да е подкрепила Бурак newsm78 newsm78 newsm78, обаче каквото и да е и за мен ще е предателство спрямо Харун, като се има в предвид, че двамата са врагове  #Crazy

# 305
  • Русе

Притесни ме резюмето и с това, че Ъшъл ще подкрепи Бурак. Досега само тя се държа на положение, а сега и тя ще предаде Харун. Жалко!
Toва е не само притеснително, но и странно! Не съм го очаквала от Ъшъл?!
А защо нищо не споменават за Ниса? newsm78

# 306
# 307
  • Русе

Mалкото ни слънчице!

# 308

Тук в това заграждение има два гроба...дали наистина не правят двойно погребение  newsm78 Едже и Бату....да мислят,че и втория е умрял.Току виж се пръкнал някой случайно попаднал човек на мястото,където е паднала колата,избухнала е....разпознаването невъзможно   33uu

# 309

Добър ден, Незабравими!
Благодаря на Ивва и Леман за превода на интервюто!  newsm51 newsm51 newsm51
Кесара, клипа е страхотен!    smile3501 newsm51 smile3501 
Поздравления за стихоплетците!  smile3525 smile3525 smile3525
Желая ви хубав ден!

# 310

Toва е не само притеснително, но и странно! Не съм го очаквала от Ъшъл?!
А защо нищо не споменават за Ниса? newsm78
Здравейте момичета,
чудесно интервю и най - вече ми харесва подтекста , който сте схванали от него! hahaha hahaha hahaha hahaha
Ама и ние сме опасна работа- отказване няма!!!Сватовници за милиони!!! hahaha hahaha hahaha hahaha
-----------------------------------------------------------------
Сега за Ашъл:

Мисля ,че е подкрепила Бурак за нещо , което е искал да направи срещу Бату.Харун го няма , а Бурак е хитрец и е прелъгал нещо Ашъл.Явно се е сприпнал да залавя Бату, защото във фрагмента дават някаква престрелка!!!Той е голяма маймуна ,направил се е на загрижен за семейството и е предложил услугите си за залавянето на Бату.Явно иска да се реабилитира пред Ашъл , за да го подкрепи тя пред брат си!!!Бурак не успя чрез Еда ,сега е решил да се пробва чрез Ашъл и Ниса,защото ако се престори ,че помага за залавянето на бату , Ниса също ще по подкрепи!!

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 13:10 от migi_megi

# 311

Тук в това заграждение има два гроба...дали наистина не правят двойно погребение  newsm78 Едже и Бату....да мислят,че и втория е умрял.Току виж се пръкнал някой случайно попаднал човек на мястото,където е паднала колата,избухнала е....разпознаването невъзможно   33uu
Има само един гроб , това ясно се вижда на друга снимка/там където Бату е на гробището/,а пък и тук има само две дъски.Другия гроб е с вече остаряли от времето дъски!!!

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 12:57 от migi_megi

# 312
Арас също се чуди каква съдба е сполетяла брат и сестра. Няма новини от тях, какво им се е случило? Отговорът на този въпрос ще изненада всички.
Същата новина ще шокира Ниса и Ъшъл, както ще засегне много и Харун. Харун, който се среща с Арас, изживява голямо страдание, но в същото време не е никак спокоен. Скоро ще разбере причината за това...резюме

Изненадата за всички е намирането на падналата кола в пропастта. Харун обаче не е спокоен, защото не е намерено тялото на Бату, а намерено само тялото на Едже. Харун страда, защото се чувства отговорен за смъртта на Едже, че тя за да спре брат си да прави повече злини, е предприела тази стъпка.
Интересно кой е изпратил наемниците, които стрелят по Арас и Назан - Бату или Бурак.
И на мен ми е чудно Бурак с какво и как ще прелъже Ашъл, за да го подкрепи и да застане срещу Харун.

# 313
  • Монтана
Арас също се чуди каква съдба е сполетяла брат и сестра. Няма новини от тях, какво им се е случило? Отговорът на този въпрос ще изненада всички.
Същата новина ще шокира Ниса и Ъшъл, както ще засегне много и Харун. Харун, който се среща с Арас, изживява голямо страдание, но в същото време не е никак спокоен. Скоро ще разбере причината за това...резюме

Изненадата за всички е намирането на падналата кола в пропастта. Харун обаче не е спокоен, защото не е намерено тялото на Бату, а намерено само тялото на Едже. Харун страда, защото се чувства отговорен за смъртта на Едже, че тя за да спре брат си да прави повече злини, е предприела тази стъпка.
Интересно кой е изпратил наемниците, които стрелят по Арас и Назан - Бату или Бурак.
И на мен ми е чудно Бурак с какво и как ще прелъже Ашъл, за да го подкрепи и да застане срещу Харун.
Позволи ми да те подкрепя,аз мисля по същия начин за терзанията на Харун!Той е изключително човечен и ще му е много трудно да приеме смъртта на Едже без да се обвинява за това!И тук наистина никой не може да му помогне...
 Но,дами,нека не се кахърим толкова на резюмето-всички знаем,че в него всичко е толкова преувеличено и пренатегнато-убеждавали сме се хиляди пъти!Заблуждават ни,подпалват интереса на зрителя,а като изгледаш серията ,ти става ясно,че нещата не са така,както са ти ги представяли...
Лек и приятен последен почивен ден на всички-Разтурни Понеделник! smile3525 smile3525 easter sun Kissing Heart Kissing Heart Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

# 314

Общи условия

Активация на акаунт