Тема Незабравима 192

• 33 059
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте момичета!ТАРАБАС,добре дошла отново.Много се радвам ,че не си ни забравила и макар и за малко си се включила.Желая и на теб много здраве,късмет и любов.Включвай се по често.Липсваш ни.  love001
КЕСАРЧЕ, радвам се ,че се прибираш и си ни зарадвала с поредния си прекрасен шедьовър.Песента и кадрите са страхотни.Моите аплодисменти. smile3501 smile3501 newsm51 newsm51
БОБ,дано музата никога не те напуска за да ни радваш с прекросните си стихове smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51
ДИДИ88,  страхотно продължение на стихчето на Боб smile3501 newsm51 newsm51
МАГИСТРА,страхотна панорамна картичка за Великден  love001 newsm51 newsm51
ВЕНИ,РАДИ,ИРЖИ,ИВА,ДИДИ88,ВАЛДЕС /ако накой съм пропуснала да ме извини/ страхотни снимки сте поместили newsm51 newsm51 newsm51
 Хюрикейн, страхотен аватар  love001
 РЕКСИ,страхотни гифчета отново smile3501 smile3501 newsm51 newsm51
 Изгледах интервюто/вчера нямах възможност/ и благодарения на нашите мили преводачки :РАДИ,РОЗОВКА,ИВВА,ЛЕМАН разбрах какво ги питаха и техните отговори,Вени много интересен превод си ни спретнала на интервюто hahaha hahaha
 " Сега като се замисля,никой няма да приляга до теб"  hahaha hahaha Joy JoyРевниво си ни е момчето и в живота май.А като разбрах,че Йозлем си харесва по възрастни и с побелели коси ,май е ясна картинката.Само ни будалкат,че няма нищо между тях newsm78 Иначе и на мен много ми харесаха,колко весели и непринудени бяха.Дори Серхан този път по се отпусна и не беше толкова скован като друг път.Е с такава лудетина като Йозлем няма как да останеш много дълго сериозен  hahaha Joy hahaha

# 316
# 317
# 318
# 319
# 320
Здравейте,компания Незабравима,
минавам само да ви поздравя в последния празничен почивен ден!Радвам се,че такова хубаво настроение струи от темата,и от всички нас! Heart Eyes
Благодаря на Ива и г-жа Леман за цялостния превод на интервюто-атмосферата между двамата е закачлива и много приятна,а за нещо друго можем само да мечтаем-но скоро и това ще стане ясно.Големият финал ще разбули и тази тайна-ако има такава newsm78.
До по-късно! txtloves txtloves txtloves

# 321
  • Варна
Здравейте, мили дами и господа! Hug
Желая ви хубав ден! sun
Едно стихче от мен Peace

Идилия

Сияйното засмяно мило лице
на скъпото невинно дете...
Усмивката на любимата жена,
озарила деня със светлина...

В косите сплели свежи цветя,
приютили в очите слънца,
от небето заваля дъжд от смях
и стана по-красив тоя свят!...

Един мъж изживяващ мечтата си,
да бъде с любимите същества,
постигнал хармония в душата си,
направил всичко за любовта!

Времето спря и се скри,
магията на мига да не развали...
Щастието въздуха изпълва
и обичащите се сърца запълва...

Това е магията на любовта-
най-чистата и истинска на света!
Изстраданата семейна идилия
на нашата незабравима фамилия!

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 15:44 от danidorina

# 322
Здравейте, мили дами и господа! Hug
Желая ви хубав ден! sun
Едно стихче от мен Peace

Идилия

В косите сплели свежи цветя,
приютили в очите слънца,
от небето заваля дъжд от смях
и стана по-красив тоя свят!...

Времето спря и се скри,
магията на мига да не развали...
Щастието въздуха изпълва
и обичащите се сърца запълва...

Това е магията на любовта-
най-чистата и истинска на света!
Изстраданата семейна идилия
на нашата незабравима фамилия!
Дани страхотна "Идилия" smile3501 smile3501 smile3501
newsm51 newsm51 Каквото и да ни чака в сряда поне ще се порадваме на красивите сцени на щастие на Ямур,Харун и Еда.Другото все ще го изтърпим някак .

# 323
# 324
  • Варна

Искам да ви поздравя , по повод един от най- светлите за християните празник - Великден , с една невероятна българска песен

# 325
# 326

Искам да ви поздравя , по повод един от най- светлите за християните празник - Великден , с една невероятна българска песен
Кесарче,благодаря за поздрава.Това е може би най-хубавата българска песен.  bouquet  bouquet

# 327
# 328
Идилия

Дани, страхотно е! 

# 329
Дани,
за "Идилия"!!!!!!

Общи условия