Тема Незабравима 192

• 33 051
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
Красота......

Така наречените от Вас "Колегиално - професионални погледи"!!

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 16:27 от migi_megi

# 331
# 332
  • Варна

Незабравими моменти! newsm03 txtloves newsm09

# 333
  • Варна
Дани страхотна Идилия, чудих се с какво да те поздравя и май само Хубавелко ще свърши работа,ето ти от мен един мокър Серхан  Joy Joy Joy Joy

Момичета , чувствайте се и вие поздравени.

# 334
  • Стара Загора

Струва ми се, че този сезон Йозлемчето си е избелило зъбките и сега усмивката й е още по-хубава!
Тук може и да не си личи много, но ... мисля, че съм права.

Данииии, нЕмам думи! СТРАХОТНО!  newsm51 newsm51 newsm51

# 335
# 336
# 337

Дани, незнам за какво се пее в песента, но е  много хубава. Кесара би направила страхотен клип с нея.  Hug Hug Hug

# 338
Привет ,компания Незабравима! Hug Hug Hug
Дани  bouquet, поздравления за ''Идилия'',а клипа е върха Дани, страхотни снимчици на Хубавелко #Crazy #Crazy #CrazyОгромни благодарности на Ивва bowuu  bouquet и Леман  bowuu  bouquetза превода на интервюто.Страхотни бяха и двамата , няколко пъти вече го гледах .Всички днес сте неотразими , благодаря , че ви има!  love001  love001  love001 txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

# 339

Да се насладим на един прекрасен клип  Heart Eyes Поздрав за всички Незабравимки  Hug

# 340
# 341
Все още нямаме фрагмент!!! smile3514 smile3512 smile3514 smile3512

# 342
  • Русе
Привет, компания!
Е, не мога да отсъствам вечно - само и само да дойде фрагмент! Crossing ArmsЛипсата ми този път не хвана дикиш! hahaha
Дани, прекрасна "Идилия"! smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 343
  • София
Здравейте, Незабравими! Христос воскресе! Виждам, че вече сте коментирали фрагмент, резюме и интервю. И трите ми се видяха интересни. По празниците написах едно стихче и ви поздравявам с него.

Желание

Едно поисках от съдбата
Да получа теб, Еда
Но комплект вървиш с Аблата
и с твойта цялата рода

Няма как, ще ви приема
всичките Гюлер накуп
Мойта обич е голема
Жив ще стана скоро труп

От затвор Керем ще вадя,
а Мелда – във манастир
Парчета от Гюлер ще снадя,
за да има само мир

# 344
  • Русе
Здравейте, Незабравими! Христос воскресе! Виждам, че вече сте коментирали фрагмент, резюме и интервю. И трите ми се видяха интересни. По празниците написах едно стихче и ви поздравявам с него.

Желание

Едно поисках от съдбата
Да получа теб, Еда
Но комплект вървиш с Аблата
и с твойта цялата рода

Няма как, ще ви приема
всичките Гюлер накуп
Мойта обич е голема
Жив ще стана скоро труп

От затвор Керем ще вадя,
а Мелда – във манастир
Парчета от Гюлер ще снадя,
за да има само мир

newsm62 newsm62 newsm62 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 smile3521 smile3521 smile3521
Во истина воскресе,Председателю! Радвам се, да те чета тук! Добре си "избягал от обилните Великденски трапези"!

Общи условия

Активация на акаунт