Тема Незабравима 192

• 32 972
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
# 466
Здравейте Незабравими Hug Hug Hug

Габи, благодаря ти за фрагманите  newsm51 newsm51 newsm51
Е това го предполагах, още след резюмето- какво ще предприеме Харун в тази безизходна ситуация-, а и при повторението на ситуациите от 48 епизод-тогава Еда се сбогуваше, а сега е ред на Харун Thinking
Лошо, много лошо ooooh! ooooh! ooooh!

# 467
Уау..какви фрагменти  #Crazy #Crazy #Crazy
Любов,романтика...танца на баща и дъщеря....но това сбогуване,за какво ли иде реч  Thinking Безисходицата,пред която е изправен Харун...да напусне семейството си  ooooh! ooooh! ooooh!
Ще имаме епизод изпълнен с хубави моменти....за да развалят всичко накрая с това помахване.Еда изглежда толкова изненадана,невярваща...А Харун толкова тъжен и отчаян.

# 468
Харун го прави , за да ги защити, защото Бату каза на Мелда, че на сестра и и Ямур нищо няма да направи, а ще се разправя само с Харун ooooh! ooooh! ooooh!

Ох, след толкова хубави моменти, как ще ни оставят да им се насладим изцяло....пак издевателствата на лудия Бату, трябва да гледаме:bad-words: #Cussing out #Cussing out

# 469
  • София
Фрагмент 2

Полицай-станала е катастрофа(злополука).Една кола се е разбила в морето
Б-смъртта  е моя Харун Арсланлъ,моя е
Б-сестра ти, на ямур нищо няма да направя,тази сметка е само с теб Харун Арасланлъ
Х-сбогом любов моя,сбогом дъще

# 470

Благодаря на Розовка за фрагментите! Много красиви сцени ни очакват, но за жалост само тази серия. Не виждам смисъл да се разделят отново. Човек ще каже, че Харун е извършил някакво престъпление, че ще се крие от Интерпол или мафията в Мексико.

# 471
Харун го прави , за да ги защити, защото Бату каза на Мелда, че на сестра и и Ямур нищо няма да направи, а ще се разправя само с Харун ooooh! ooooh! ooooh!

Ох, след толкова хубави моменти, как ще ни оставят да им се насладим изцяло....пак издевателствата на лудия Бату, трябва да гледаме:bad-words: #Cussing out #Cussing out
Наистина ме ядосват сценаристите - защо трябва да си отмъщава на Харун? Виновен си е само той и родителите на Харун, няма логика.
Сценаристите съвсем се оляха.

# 472

Наистина ме ядосват сценаристите - защо трябва да си отмъщава на Харун? Виновен си е само той и родителите на Харун, няма логика.
Сценаристите съвсем се оляха.
Прекалиха наистина с това отмъщение #Cussing outПресилено и нелогично  #Cussing out

# 473
  • София
Фрагмент 1
Не разбрах всичко ooooh! ooooh!

Ангелчето ми,прости ми.Може би в този живот виждаш за последен път баща си,спомняйки си за този момент, ще страдаш,прости ми за това ,красавице.Моя Еда.Любовта е издълбана в сърцето ми.Дори и аз да умра,тази любов никога няма да умре .Грижи се добре за дъщеря ни,едничката ми.Моля те прости ми.

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 18:22 от reksi

# 474
Рекси, благодаря ти newsm51 newsm51 newsm51

# 475
Рекси..благодаря ти за преводите   bouquet    bouquet     bouquet
Тоя Бату вече прекалява много,ама много  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out
Той наистина не може да живее,ако не се занимава с някой...в случая с Харун.За какво ще му отмъщава сега...че Едже се е самоубила.Той не проумява ли,че Едже се самоуби единствено и само заради него,заради неговото неистово желание за мъст...ама нейсе.Уж умен и пресметлив човек...пълен ненормалник.Много се уливат вече с тази линия...какво му е виновен Харун на него за смъртта на родителите му,за смъртта на Едже  #Crazy #Crazy #Crazy По същия начин да се беше заел с Ашъл примерно!

# 476
Фрагмент 1
Не разбрах всичко ooooh! ooooh!

Ангелчето ми,прости ми.Може би в този живот виждаш за последен път баща си,спомняй си този момент, не страдай,прости ми за това ,красавице.Моя Еда.Любовта е издълбана в сърцето ми,никога няма да умре тази любов.Грижи се добре за дъщеря ни,едничката ми.Моля те прости ми.

Блгодаря Рекси1
Гоооляма трагедия, само защото Бату е неуловим и нито полиция може да го хване, нито Харун или Арас да го гръмне. Голям страх всява.

# 477
  • Русе
Е, знаех си аз, че много хубаво не е на хубаво! smile3514 smile3511 smile3515
Розовка,Рекси, благодаря за фрагментите и за превода! txtloves txtloves txtloves

# 478
  • Варна
Добър ден Незабравими , тъкмо се захласнах по уникалното творчество на Бай Ганьо , Боб и Дани - невероятни сте   bouquet  и хоп тези фрагменти ме попариха с вряла вода. Толкова чакахме красивите моменти , а то какво стана , Харун се сбогува с най - любимите си същества, онемях  Sad Cry Cry

# 479
  • Варна
Рекси , Розовка , извинявам се момичета , пропуснах да ви благодаря за фрагманите   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт